Ovaj podatak me raduje više nego što me zabrinjava,možda bi trebalo u parlamentu da tražimo neka prava pošto smo manjina i da imamo predstavnika u skupštini

alfanatic napisao:Ne bi bilo ni tih 8 i kusur hiljada da nisu toliko jeftine, pa ih poslednjih godina neki "greškom" pazare.
Loše je to za fabriku i imidž, ali što se mene tiče - divno je biti u manjini kao i obično i uopšte nisam frustriran zbog toga
Pa meni se cini da je vec tako, kada sam kupio auto 2008 svaka druga, treća Alfa mi je uzvraćala pozdrav blicanjem ili sirenom pa oni pogledi na semaforu ili mimoilazenju...DogoArgentino napisao:Mnogo toga bi izgubilo svoju draz...
Mene gledaju kao budalu, verovatno... Ja sam tek od nedavno vlasnik, ali mašem i blicam AlfamaAlex156 napisao:Pa meni se cini da je vec tako, kada sam kupio auto 2008 svaka druga, treća Alfa mi je uzvraćala pozdrav blicanjem ili sirenom pa oni pogledi na semaforu ili mimoilazenju...DogoArgentino napisao:Mnogo toga bi izgubilo svoju draz...jednostavno nemogu da opisem recima taj osećaj, ali prepostavljam da znate na šta mislim...
Dok sada se vise ni netrudim jer dobijam onaj blentavi pogled ''vidi ovu budalu''...
erdeljan napisao: Ne upada mi u oci dok ne pocnem da se interesujem za neki specifican auto ili model, kada pocne da me interesuje onda ga i primecujem u gradu - tako mi je bilo sa vecinom automobila.
Razumem ovo jer se i meni desavalo slichno .. mislim da se pojavljuje kod ljudi koji su jako puno marki i modela promenili ali mi je strasno intersatno da otkad imam te dve alfe imam taj osecaj virusa koji nisam imao za ranije automobile a promenio sam bar 30-tak i recimo i skupljih vrednijih opsteprihvacenih od svih kao IN i sad kad me vide da petljam oko 164 kao sta ce ti to imas extra (daily driver) uzalud je trositi vremealaza napisao:erdeljan napisao: Ne upada mi u oci dok ne pocnem da se interesujem za neki specifican auto ili model, kada pocne da me interesuje onda ga i primecujem u gradu - tako mi je bilo sa vecinom automobila.