Naime uzeo sam gume 225/45/ZR17 na alfi su do sad bile 215/45/17, Felne su Toora 7Jx17, koliko sam pogldao imam samo mozda 1cm izmedju gume i onog dela iza preednjeg tocka ne znam kako se zove ali je kao neka sira sipak koja se povija na gore i na njoj je jedan deo gornje viljuske usrafljen, merio sam gume ovako na oko ova stot sam uzeo je naravno sira za 1cm taman koliko imam prostora izmedju gume i te sipke , znaci neminovnost je distancer e sad ono sto sam video je da posto je guma i vislja sa distancerom od npr 15mm sigurno ce kaciti i tu gde se povija .
Moje pitanje je da li je neko stavljao 225/45/17 na ovu alfu i koji bi distanceri bili ok a da ne kaci ni rub ni unutra, nasao sam lika u Indji ali ceka da mu dam koliko mi treba sirina, BTW uzimam i komplet 20 srafova , to je manje vise ne bitno duzina ima, i najmanji je problem mene samo interesuje ako ima nekog da mi pomogne posto nije malo dati skoro 100e a da se zeznem.
u slici sam oznacio taj deo koji mi je problem , znaci ovo crveno debelo ne viljuska

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us