problem sa kilometrazom
- melentijevic
- rookie
Pozdrav svima novi sam clan foruma imam alfu 147 1.6 vadio sam akomulator kada sam ga vratio u polju gde pokazuje ukupan broj predjenih kilometara ovako pokazuje: ''- - - - - -'' hvala unapred na bilo kakvoj pomoci.
- alfamen
- Garaža: ALFA 166 TS
ALFA 166 2.4 JTD
LANCIA LIBRA 1.9 - Lokacija: Novi Beograd
I mi bi tebi bili zahvalni kada bi se predstavio ko si i odakle si a onda nam predstavis svoju Alfu kroz tekst i slike...kakav je red !
Kada negde dodjes kod nekoga u kucu prvi put, valjda se predstavis ko si i sta si a onda krene druzenje!
Ajde polako u alfa virus pa sve redom
Kada negde dodjes kod nekoga u kucu prvi put, valjda se predstavis ko si i sta si a onda krene druzenje!
Ajde polako u alfa virus pa sve redom
- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker
Da ne trujemo temu bez veze: Niko nije obavezan da se predstavi u Virusu da bi postavio pitanje. Ja sam trazio na google ali ne mogu da nadjem...
Pozz
Pozz
Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- darko qv
- Garaža: Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde.....Grande Punto 1.3 MJTD 75hp
Alfa Romeo 147 8v traktor
Alfa Romeo Giulietta Qvline 2015 - Lokacija: Sutomore
Obavezan je.Takva su pravila foruma.Onda bi forum bio maltene iskasapljen svakojakim pitanjima,i nama svakodnevnim korisnicima istog to ne bi bilo bas fino.
Znaci Virus,pa redom.
melentijevic:
Imas rubriku pod nazivom Alfa Virus,tu napises par rijeci o sebi i Alfi,ubacis neku fotkicu Alfice i u svojoj temi pises.Pozzz
Znaci Virus,pa redom.
melentijevic:
Imas rubriku pod nazivom Alfa Virus,tu napises par rijeci o sebi i Alfi,ubacis neku fotkicu Alfice i u svojoj temi pises.Pozzz
GOD LOVES ALFA,JESUS DROVE A 145 CLOVERLEAF
- erdeljan
- BANOVAN
Ma vaaazi 
A kolega alfa&omega sto je tu od 2008 i nije imao Alfu da je predstavi u Virusu do skoro? Nemojte biti hejteri, ako je nov onda mu pomozite a ne ovako
"§ 5. Aktivnost novog člana
Ukoliko novoregistrovani korisnik nije napisao ni jednu poruku u periodu od 10 dana, od dana registracije, njegov nalog se briše, a nadimak dotične osobe postaje slobodan za eventualne nove članove foruma. S toga preporucujemo da Vaša prva poruka bude ispisana u temi ALFA VIRUS ili u temi PRIJATELJI KLUBA
Prilikom registracije bi bilo korisno da popunite vašu lokaciju (mesto boravka), zbog mnogih razloga."
Preporuka ali ne i obaveza
A kolega alfa&omega sto je tu od 2008 i nije imao Alfu da je predstavi u Virusu do skoro? Nemojte biti hejteri, ako je nov onda mu pomozite a ne ovako
Ukoliko novoregistrovani korisnik nije napisao ni jednu poruku u periodu od 10 dana, od dana registracije, njegov nalog se briše, a nadimak dotične osobe postaje slobodan za eventualne nove članove foruma. S toga preporucujemo da Vaša prva poruka bude ispisana u temi ALFA VIRUS ili u temi PRIJATELJI KLUBA
Prilikom registracije bi bilo korisno da popunite vašu lokaciju (mesto boravka), zbog mnogih razloga."
Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- darko qv
Nije je napisao ni u jednoj od te dvije.Daleko od toga da je iko hejter,ali pravila postoje sa razlogom.erdeljan napisao:Ma vaaazi
- freedom
- Drug Član

- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0JTDm2 140KS
ex Alfa Romeo 146 1.6 TS - Lokacija: Beograd
dajte ljudi...
covek ima problem... googlao, trazio i naleteo na ARCS forum...
video ko se skuplja ovde i o cemu se radi... resio da se registruje i upita za
resenje svog problema...
i sad ga vi oladite i kazete ajde prvo par postova tamo i ovamo
pa onda postavljaj pitanja...
po meni totalno bezveze
i nije u duhu Alfizma
p.s.
ne znam odgovor na tvoje pitanje ali dobro ti nama dosao...
a Alficu predstavi kada na to budes bio spreman (psihicki i fizicki)

covek ima problem... googlao, trazio i naleteo na ARCS forum...
video ko se skuplja ovde i o cemu se radi... resio da se registruje i upita za
resenje svog problema...
i sad ga vi oladite i kazete ajde prvo par postova tamo i ovamo
pa onda postavljaj pitanja...
po meni totalno bezveze
i nije u duhu Alfizma
p.s.
ne znam odgovor na tvoje pitanje ali dobro ti nama dosao...
a Alficu predstavi kada na to budes bio spreman (psihicki i fizicki)
ПОТПИС?! Ма не потписујем ништа!
- TheWickerMan
- Administrator

- Garaža: Alfa Stelvio 2.0 Estrema
Alfa Giulietta 1.4 TCT - Lokacija: Stuttgart-Kraljevo
Cesto se desava da se crtice pojavljuju kod automobila kojima je vracana kliometraza,posebno kod 147ice i Fiat stila... ili je nesto cackano sa KM-satom...
- erdeljan
- BANOVAN
Glupo je uopste raspravljati o ovome, lepo pise a ko ne zna da cita ili se pravi da ne razume onda je to njegov problem.
Ko razume shvatice
Re: problem sa kilometrazom
Nije mi jasno sto si takav, zar ne znas sta znaci "S toga preporucujemo da vasa prva poruka bude ispisana..." Sta si se zakacio za Virus? Niko nije obavezan i u ovom slucaju kolega je i frci i pizdi jer mu masina ne pokazuje kilometrazu i umeso da mu neko odgovori konkretno "mi" ga ovde opominjemo za kucna pravila koja nisu striktna vec opsta...Nije je napisao ni u jednoj od te dvije.Daleko od toga da je iko hejter,ali pravila postoje sa razlogom.
Glupo je uopste raspravljati o ovome, lepo pise a ko ne zna da cita ili se pravi da ne razume onda je to njegov problem.
Ko razume shvatice
- darko qv
Nisam se ni za sta zakacio.
I sam sam kao i mnogi odavde prvo predstavio auto i sebe u virusu,a koliko sam ja na forumu svi koji su odnekud "banuli" samo sa pitanjem su koliko ja znam opomenuti.
Necu da neko sad misli:"A,vidi ovoga sta je zapeo i td...."
Mislim da imam pravo,a ako nemam
Djokovic je upravo pobijedio i to je jedino bitno.
I sam sam kao i mnogi odavde prvo predstavio auto i sebe u virusu,a koliko sam ja na forumu svi koji su odnekud "banuli" samo sa pitanjem su koliko ja znam opomenuti.
Necu da neko sad misli:"A,vidi ovoga sta je zapeo i td...."
Mislim da imam pravo,a ako nemam
Djokovic je upravo pobijedio i to je jedino bitno.
- erdeljan
- BANOVAN
Darko, batice... I ja sam se predstavio jer sam opusteno dosao ovde a ne sa problemom u gepeku. Krivo mi je sto si bitniji deo recenice izostavio a markirao ondaj drugi deo koji nije toliko vazan kao da ne znam sta znaci.
Ziv ti meni bio, i Djokovic naravno! Evo mene na balkonu suncam se i uzivam uz Naxi Radio preko imterneta i pijem Heineken i boooli me uvo!

Ziv ti meni bio, i Djokovic naravno! Evo mene na balkonu suncam se i uzivam uz Naxi Radio preko imterneta i pijem Heineken i boooli me uvo!
- darko qv
Ma imas pravo.
Ja pijem caj vjerovao ili ne,juce sam ulazio u komoru dubinku na -19
4 puta,a napolju +40.Odmah me grlo zaboljelo.
Nego,zna li ko da pomognemo ovome co'eku.?
Ja pijem caj vjerovao ili ne,juce sam ulazio u komoru dubinku na -19
Nego,zna li ko da pomognemo ovome co'eku.?
- TheWickerMan
- Administrator

- Garaža: Alfa Stelvio 2.0 Estrema
Alfa Giulietta 1.4 TCT - Lokacija: Stuttgart-Kraljevo