Pozdrav narode,dugo nista nisam kucao na forumu ali evo i mene muka naterala da vam se obratim za pomoc.Naime neka stoka mi je iscupala one resetkice sto idu u branik a u njima su migavci koje je takodje odnela.Auto mi stoji parkiran ispod prozora sobe i ne znam odakle nekome hrabrost za tako nesto.Zvao sam na par mesta niko to nema,oni likovi na bezaniskoj kosi mi traze 150€ za ceo branik koji mi nije potreban,trebaju mi samo te dve stvari puta dva puta.Stavljam slike da vidite kako to sad ruzno izgleda.Ako neko to ima neka mi javi na pp ili mozda zna gde to mogu da nadjem.
Uhh imao sam istu situaciju sa mojom alfom,takodje ispred zgrade su mi pocupali zmigavce zajedno sa resetkama... Tesko ces naci obe u dobrom stanju,imas u Sapcu obe ali lik trazi 80 eura sto je po meni mnogo.
Garaža: Ex Alfa Romeo 147 1.6TS 120ks+chip Ex Alfa Romeo Sprint QV 1.7 8v Ex Škoda Octavia A5 FL 1.4TSI Ex Fiat Punto Sporting 1.2 16v Ex Alfa Romeo GT 1.9jtd 16v Alfa Romeo Giulietta Sprint 1.4 tb 2020 Škoda Kodiaq Peugeot speedfight 3
Garaža: Ex Alfa Romeo 147 1.6TS 120ks+chip Ex Alfa Romeo Sprint QV 1.7 8v Ex Škoda Octavia A5 FL 1.4TSI Ex Fiat Punto Sporting 1.2 16v Ex Alfa Romeo GT 1.9jtd 16v Alfa Romeo Giulietta Sprint 1.4 tb 2020 Škoda Kodiaq Peugeot speedfight 3