Pitanje u vezi par delova za 164 3.0 QV
- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker
1. Filter za gorivo
2. Akumulator (moze polovan)
3. Silen blok
4. Levi retrovizor (naravno polovan)
Koliko to moze da kosta za druga clana ARCS-a u BG-u? Naravno delovi i ruke?
Zahvalan na brzom odgovoru!
2. Akumulator (moze polovan)
3. Silen blok
4. Levi retrovizor (naravno polovan)
Koliko to moze da kosta za druga clana ARCS-a u BG-u? Naravno delovi i ruke?
Zahvalan na brzom odgovoru!
Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- sErGiO
- Garaža: Alfa Romeo 156SW 1.8TS
Re: Pitanje u vezi par delova za 164 3.0 QV
Ako nije, neka počne da zove auto otpade za retrovizor. To može lako da nađe a mislim da nebi trebalo da košta preko 20€. Silen blokove je, po mom iskustvu, bolje ne menjati nego nabaviti repariranu viljušku od Tejovića ili je poslati na reparaciju. Za akumulator i filter goriva ne verujem da je neka velika frka da se nađe.
Purezza di linea e prefezione del meccanismo - Alfa Romeo
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
- Santino
- potenziato
- Garaža: 155 scary fast
filter goriva moze biti u rasponu od 5 do 15e u zavisnosti od toga da li ima navoj ili se fiksira selnom.
evo cena akumulatora iz metro-a:

p.s. akumulator nemoj polovan...
evo cena akumulatora iz metro-a:

p.s. akumulator nemoj polovan...

- erdeljan
- BANOVAN
Hvala na odgovorima, čekam da vidite da sam napisao i cene majstora tj ruku cim popijete kafu i dodjete sebi malo 
Nebi uzimao nov akumulator vec polovan iz razloga sto bi auto vozio samo par puta godisnje po nedelju-dve i u tom slucaju mi je najbolja alternativa da postoji neki majstor koji ce da stavi akumulator polovan i kada se ja vratim za swe ga da izvadi ili da kupim polovan i da se vozam sa njim dve nedelje pa kad sledeci put ponovo dodjem da ponovo uzmem polovan i sve tako u krug. Ovde kod nas polovan akumulator kosta cirka €20 pa sa tom računicom opet bude jeftinije nego da kupim nov od 9999 din. Desice se da ne vozim auto po vise od 4 meseca a posto ima alarm onda ce se isprazniti kako mi se cini.
U vezi filtera - znam da tu nije neka velika frka, ali ipak je dobro znati koliko kosta i jel majstoru treba čitava večnost da zameni i brdo novca uz to?
Sto se silen blokova tice, takodje mi je bitan vremenski period koji je majstoru potreban i koliko kosta jer s obzirom da su moje posete srbiji vremenski ogranicene ne bi bas vecinu dana da provedem cekajuci i biti statican jer odkud znam da majstoru ne treba tri svemirska jutra za zameni sve sto treba da zameni
Ajde ljudi dobre volje, kolege Alfisti, pomozite mi da se izracunam kako vremenski tako i ekonomski koliko bi me sve to izaslo.
Pozz

Nebi uzimao nov akumulator vec polovan iz razloga sto bi auto vozio samo par puta godisnje po nedelju-dve i u tom slucaju mi je najbolja alternativa da postoji neki majstor koji ce da stavi akumulator polovan i kada se ja vratim za swe ga da izvadi ili da kupim polovan i da se vozam sa njim dve nedelje pa kad sledeci put ponovo dodjem da ponovo uzmem polovan i sve tako u krug. Ovde kod nas polovan akumulator kosta cirka €20 pa sa tom računicom opet bude jeftinije nego da kupim nov od 9999 din. Desice se da ne vozim auto po vise od 4 meseca a posto ima alarm onda ce se isprazniti kako mi se cini.
U vezi filtera - znam da tu nije neka velika frka, ali ipak je dobro znati koliko kosta i jel majstoru treba čitava večnost da zameni i brdo novca uz to?
Sto se silen blokova tice, takodje mi je bitan vremenski period koji je majstoru potreban i koliko kosta jer s obzirom da su moje posete srbiji vremenski ogranicene ne bi bas vecinu dana da provedem cekajuci i biti statican jer odkud znam da majstoru ne treba tri svemirska jutra za zameni sve sto treba da zameni

Ajde ljudi dobre volje, kolege Alfisti, pomozite mi da se izracunam kako vremenski tako i ekonomski koliko bi me sve to izaslo.
Pozz

Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- sErGiO
Ne razumem što nebi mogao sam da izvadiš akumulator a i da zameniš filter vazduha i retrovizor
Vađenje i vraćanje akumulatora traje cirka 2 minuta. Akumulator je u gepeku sa vozačeve strane ispod tapacirunga koji se skida rukom. Imaš ukupno 3 šrafa da bi skinuo akumulator. Zamena filtera vazduha je isto tako operacija od par minuta, jedino sa retrovizorom ima malo više posla, ali nije ni to neka mudrost. Što se tiče silen blokova, ne znam kakva je viljuška. Ako je ista kao na TS-u onda može da se zameni u roku od sat vremena, samo treba da se najavi majstoru i da mu se kaže da nabavi repariranu.

- SCHUMACHER
- Garaža: Ex ALFA ROMEO 155 2.0 8V T.SPARK
Ex ALFA ROMEO 145 1.4 16V T.SPARK
ALFA ROMEO 155 2.0 16V T.SPARK
ALFA ROMEO 156 1.9 JTD
ALFA ROMEO 166 2.4 JTD
ALFA ROMEO 166 3.0 V6 24V - Lokacija: PODGORICA
Ja znam koliko bi te kostalo u MNE (a ne vjerujem da su drugacije cijene u SRB):
1. Filter za gorivo 15,00 eur - za ruke 5,00 eur (zamjena traje 15ak minuta)
2. Akumulator (moze polovan) - 20,00 eur (postavit ga mozes i sam za 5 minuta,ili 5eur)
3. Silen blok 10,00 eur - za ruke 10,00 eur (zamjena traje max 30 minuta)
4. Levi retrovizor (naravno polovan) 20,00 eur (postavit ga mozes i sam za 5 minuta,ili 5eur)
Ako se zadrzavasu SRB duze od sat vremena,sve ces stici da pozavrsavas,i ne treba ti nikakav expert da bi ti sve ovo odradio
1. Filter za gorivo 15,00 eur - za ruke 5,00 eur (zamjena traje 15ak minuta)
2. Akumulator (moze polovan) - 20,00 eur (postavit ga mozes i sam za 5 minuta,ili 5eur)
3. Silen blok 10,00 eur - za ruke 10,00 eur (zamjena traje max 30 minuta)
4. Levi retrovizor (naravno polovan) 20,00 eur (postavit ga mozes i sam za 5 minuta,ili 5eur)
Ako se zadrzavasu SRB duze od sat vremena,sve ces stici da pozavrsavas,i ne treba ti nikakav expert da bi ti sve ovo odradio

"Tresu se soliteri,
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
- erdeljan
- BANOVAN
Menjao sam retrovizor na mojoj 155 i nije frka ali filter goriva nisam pa ne bi da cackam. Za akumulator naravno nije frka izvaditi stari i staviti drugi. Najveci poduhvat su silen(t) blokovi ali kao sto kazete ni tp nije problem kada je pravi majstor u pitanju.
Videcu da angazujem nekog kolegu koji ima malo vremena da mi pomogne oko nabavke nepotrebnih delova pa kad ja dodjem da teramo masinu kod majstora.

Videcu da angazujem nekog kolegu koji ima malo vremena da mi pomogne oko nabavke nepotrebnih delova pa kad ja dodjem da teramo masinu kod majstora.

- G0XY
- Garaža: Mito QV
Pre nego što sam generalno sredio trap,bio sam na reglaži trapa u Lav autu na Ceraku,gde su mi dijagnostikovali propale silen blokove.Ponuda za zamenu silen blokova je bila oko 1500 din sa delovima (prednji 400din i zadnji silen blok 600din otprilike).Procenjeno vreme zamene je bilo oko 1h...
Ja sam se ipak odlučio za nove viljuške itd,pa sam im se zahvalio na ponudi.
Ja sam se ipak odlučio za nove viljuške itd,pa sam im se zahvalio na ponudi.
A Man's Got to Know His Limitations...
- Dule
- Garaža: Prazna
Sve to mozes da zavrsis za 100eur maksimalno i dan posla 

- DushanSD
- Garaža: Alfa Romeo 156 SW GQ 1.9 JTDm 150hp 2005
Pod 1,2 i 4 mozes da zavrsis za jedno pre podne. Nebi bilo lose da imas kanal, zbog zamene filtera za gorivo, pristupacnije je. I jedno 2 piva, cisto da ti bude merak
.
Ovo pod 3 teraj kod nekog dobrog trapadzje (GOXY ti je dao preporuku), uzmi reparirane viljuske, zameni, centiraj trap i gas. I taman ti isprekontrolisu sve ostalo
.

Ovo pod 3 teraj kod nekog dobrog trapadzje (GOXY ti je dao preporuku), uzmi reparirane viljuske, zameni, centiraj trap i gas. I taman ti isprekontrolisu sve ostalo

FANTAZ'JA
- erdeljan
- BANOVAN
Da, dva piva - od po dve litre! Hehehe
Auto je u blokovima, gde da ga vozim a da nije Karaburma (jer tamo znam da ima majstor za rock 'n roll) cisto da se ne vozam previse dok sve ne bude odradjeno?
Moze i PM ako mislite da je vas odgovor reklama
Sve ideje dobrodosle!
Auto je u blokovima, gde da ga vozim a da nije Karaburma (jer tamo znam da ima majstor za rock 'n roll) cisto da se ne vozam previse dok sve ne bude odradjeno?
Moze i PM ako mislite da je vas odgovor reklama

Sve ideje dobrodosle!

- Santino
- potenziato
- Garaža: 155 scary fast
prijatelj kluba, nalazi se u zemunu, sta god da treba...
cika crni
viewtopic.php?p=1335840#p1335840
cika crni

viewtopic.php?p=1335840#p1335840

- erdeljan
- BANOVAN
Hvala za sugestije, najverovatnije ce biti Crni u Zemunu, samo jos da ugovorim vreme...
Gde odraditi pranje koznih sedista i osvezavanje istih?

Gde odraditi pranje koznih sedista i osvezavanje istih?

- brzi_pas
- Garaža: GTV V6TB, 159jtd, 75 V6 24v,75 6V...
Jesi to sa srecom uzeo ovo viewtopic.php?f=9&t=51196 ???

- erdeljan
- BANOVAN
Da, danas uplatio pola para a pola za nekih 10 dana. Deki i ja pricamo isti jezik (Švedjanski hehe) pa se kapiramo 
Vise info uskoro

Vise info uskoro

- erdeljan
- BANOVAN
Jos jedno pitanjce: Gde napraviti kopiju kljuca a da je provereno?

- erdeljan
- BANOVAN
Nasao sam najzad onaj post gde se pominje Bravar kod Kalenic pijace pa cu tamo videti za kljuc.
Sta bi za kozna sedista, nije valjda da niko nije sredjivao svoja?
Trebace mi CD-Player, jel ima neko neki na legeru?

Sta bi za kozna sedista, nije valjda da niko nije sredjivao svoja?
Trebace mi CD-Player, jel ima neko neki na legeru?

- erdeljan
- BANOVAN
Cuo sam se sa Goranom u vezi Alfe i kaze da uzmem ja filter goriva da ga ne ganja on a ovde je €38. Jel jeftinije da se kupi u Beogradu ili moram da ga nosim sa sobom iz Svedske?

- erdeljan
- BANOVAN
Kolege, hteo bih da vas zamolim za pomoc. Jel bi neko od vas bio voljan da mi pomogne u vezi akumulatora? 74 Ampera su u pitanju i radi se o polovnom akumulatoru... Gledao sam na par mesta u oglasima ali nisam nasao. Ja dolazim u BG u ponedeljak uvece i u utorak trebam da stavim akumulator kako bi posle mogao da pokrenem auto. Naravno ima malo da se radi na autu ali boze moj, prvi korak je akumulator (znam, mnogo puta sam ponovio ovu rec ali sta je tu je)
Bilo ko u kraju, Novi Beograd ili Zemun?
Od ponedeljka posle 20.00 cu se javljati na 0644799645.
Hvala u napred
Bilo ko u kraju, Novi Beograd ili Zemun?
Od ponedeljka posle 20.00 cu se javljati na 0644799645.
Hvala u napred

- sErGiO
Ja tebe prijatelju ništa nisam shvatio šta si ti hteo da kažeš ovim
Jel ti treba neko ko ima polovan akumulator ili da ti pomogne da ga namontiraš ili šta?
Jel taj auto nema akumulator uopšte? Može li da se proba da se upali preko kablova ako mu je loš akumulator?

- erdeljan
- BANOVAN
Bato, treba mi akumulator, idealno da je polovan i da je od 74 ili 80 Ampera. Auto za koji mi treba je stajao cirka pola godine. Jel znas gde mogu da nabavim polovan? Si? Grazzie 

- erdeljan
- BANOVAN
Stigao ključ, retrovizor koji treba da se zameni i servisna knjižica... U utorak bliski susret sa novom ljubimicom 
Jel' nema nikoga da zna gde da uzmem polovan akumulator od 74-80A?
P.S. Sada mi bivsi vlasnik salje poruku: Naruci tablice jer zadnje nema a predje su lose. Ja putujem u ponedeljak a tablice i ako ih narucim danas stizu tek za dve nedelje! Jaaaaaaaao boze, kakvih sve ljudi ima ne mogu da verujem!

Jel' nema nikoga da zna gde da uzmem polovan akumulator od 74-80A?
P.S. Sada mi bivsi vlasnik salje poruku: Naruci tablice jer zadnje nema a predje su lose. Ja putujem u ponedeljak a tablice i ako ih narucim danas stizu tek za dve nedelje! Jaaaaaaaao boze, kakvih sve ljudi ima ne mogu da verujem!

- sErGiO
http://www.polovniautomobili.com/oglas1 ... fb_hidash/
http://www.polovniautomobili.com/oglas1 ... skode_120/

http://www.polovniautomobili.com/oglas1 ... skode_120/

- erdeljan
- BANOVAN
Uzeo Sony CD-Player za €30...
I dalje niko sa konkretnim predlogom za akumulator sem ova dva oglasa?

I dalje niko sa konkretnim predlogom za akumulator sem ova dva oglasa?

-
gi
- Drug Član