Alfa Romeo Giulietta
- alfaholic
- Garaža: Alfa Romeo 146 ti '97. ex
Alfa Romeo 156 1.8 TS '05. - Lokacija: Pancevo
Ne mora da znaci, tipicno za Alfu da oscilira...
Pogledaj 156, pa onda 159 posle nje.
Pogledaj 156, pa onda 159 posle nje.
- cirko83
- Garaža: AR 147 1.6 ts
ex AR 33. 1.5
ex AR 156 1.8ts
Ford Mondeo 2.0 benz - Lokacija: Knjazevac
Mislim da je ovo baš odličan potez sa sve popularnijim Ivanom Ivanovićem. Ipak su on i Đoković trenutno jedini koji razveseljavaju narod pored svih tužnih životnih priča, drugih crnih hronika i horor filmova koji u poslednje vreme preovlađuju.
Re: Alfa Romeo Giulietta
potpis
- DejanGT
- Garaža: Giulietta MultiAir | 2010
Realno, najbolji potez koji su kod nas uradili za prodaju Giuliette je pojeftinjenje koje se desilo na sajmu. Uveden je paket opreme ”Potenza” koji je zaista odličan i recimo može da se kupi vrlo pristojno opremljen primerak sa 1.4 MultiAir-om za oko 21.600 eura, što je daleko pristojnija i realnija cena od skoro 25.000 koliko vam je do sad trebalo ako bi ste želeli Giuliettu sa npr. dvozonskom klimom, 17” felnama i parking senzorima u istom paketu. I Potenza ima par ograničenja ali su zaista preživljiva...
Verovatno su napravili analizu šta ljudi zaista na kolima traže i prvi put spojili elemente koji su, pretpostavljam, najpopularniji, bez ideje da vam obavezno uvale neku glupost da bi dobili nešto korisno - ovo je prvi ozbiljan marketinški potez za prodaju Giuliette kod nas, bar ja mislim...
Šteta što na sajmu ni jedna lepotica nije imala pojma o bilo čemu što je pitate, ali bože moj... trba dati
onoj što se po ceo dan vrtela sa Giuliettom, pa makar i ćutke... Da su bar brošure bile informativnije, kad već troše papir da ih štampaju što onda ne staviti i malo informacija na njih?
Verovatno su napravili analizu šta ljudi zaista na kolima traže i prvi put spojili elemente koji su, pretpostavljam, najpopularniji, bez ideje da vam obavezno uvale neku glupost da bi dobili nešto korisno - ovo je prvi ozbiljan marketinški potez za prodaju Giuliette kod nas, bar ja mislim...
Šteta što na sajmu ni jedna lepotica nije imala pojma o bilo čemu što je pitate, ali bože moj... trba dati

- alfaholic
Na nekoj slici gore lepo se vidi evolucija u odnosu na 159, koliko god svi govorili da je 159 bila upecatljivija, ipak kad se nadju zajedno na slici jasno se vidi ko je starija sestra.
Nova reklama izgleda savrseno, Giulietta je tu uslikana vrhunski, podseca na reklamu za 145 i 146 sa klincima pozadi koji vicu cuuuurvaaaaa...
Nova reklama izgleda savrseno, Giulietta je tu uslikana vrhunski, podseca na reklamu za 145 i 146 sa klincima pozadi koji vicu cuuuurvaaaaa...

- darko qv
- Garaža: Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde.....Grande Punto 1.3 MJTD 75hp
Alfa Romeo 147 8v traktor
Alfa Romeo Giulietta Qvline 2015 - Lokacija: Sutomore
http://www.alvolante.it/news/giulietta_ ... ing-440846
Giulietta brza na Nirburgringu od Golfa 6 GTI.

Giulietta brza na Nirburgringu od Golfa 6 GTI.

GOD LOVES ALFA,JESUS DROVE A 145 CLOVERLEAF
- Mique
- Garaža: Mercedes GL500 4Matic
Audi TT Quattro - Lokacija: Beograd
Njih cetiri su prodate na sajmu a tri su rezervisane . Za alfu i nije tako lose.
Postoje 2 vrste telefona : Nokia i ostali
Postoje 2 vrste konzola : Sony i ostali
Postoje 2 vrste automobila : Alfa i ostali
- darko qv
Ne uopste.Bice bolje nadamo se.Mislim da u CG nema ni jedna Giulietta,a Golfova 6,Astri,Megana i td,kolko hoces.
Da kupuje novi auto,Giulietta QV bi bila def.moj izbor.

Da kupuje novi auto,Giulietta QV bi bila def.moj izbor.

- brzi_pas
- Garaža: GTV V6TB, 159jtd, 75 V6 24v,75 6V...
Ima Darko, ima, dodushe dvije, jedna ambasade italije, koja je stigla bash davno i jedna bijela, ne znam koje su table vidio sam je par puta samo....

- SCHUMACHER
- Garaža: Ex ALFA ROMEO 155 2.0 8V T.SPARK
Ex ALFA ROMEO 145 1.4 16V T.SPARK
ALFA ROMEO 155 2.0 16V T.SPARK
ALFA ROMEO 156 1.9 JTD
ALFA ROMEO 166 2.4 JTD
ALFA ROMEO 166 3.0 V6 24V - Lokacija: PODGORICA
Sivu sam vidio,ne izgleda lose,samo mogla je biti i druge boje,bijelu nisam vidio,a cuo sam da "put Danilovgrada" ima jos jedna crna,isti vlasnik ima i crnog MiTO-a valjda...
Sve u svemu,sudeci po komentarioma ljudi ne-Alfista,Giulietta je pravi pogodak,svi koji su je vidjeli-odusevili su se,a i cini mi se da je i kod nas konacno narod shvatio sta znaci visocija klasa pa vise ni ne porede budjave golfove sa Alfa Romeo-m.
Sve u svemu,sudeci po komentarioma ljudi ne-Alfista,Giulietta je pravi pogodak,svi koji su je vidjeli-odusevili su se,a i cini mi se da je i kod nas konacno narod shvatio sta znaci visocija klasa pa vise ni ne porede budjave golfove sa Alfa Romeo-m.
"Tresu se soliteri,
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
- darko qv
Imaju 2?Pa,to je isto kao da ih nema.brzi_pas napisao:Ima Darko, ima, dodushe dvije, jedna ambasade italije, koja je stigla bash davno i jedna bijela, ne znam koje su table vidio sam je par puta samo....

- alfaholic
Na ovom videu se primecuje par stvari, nisam siguran koliko je objektivno, ali ovaj sto je vozio Alfu je bio dosta opusteniji, jednom rukom skrece, bez neke dramatike, pritom kamera se nije tresla sve vreme, dok je ovaj sa Golfom dosta ostrije izgledao ako nista drugo, pritom kamera se nije smirila, mozda je vesanje na Golfu tvrdje.
- igorkrnic
- Drug Član
- Garaža: 2019 Stelvio Veloce 2.0AT 280ks
2020 Jeep Renegade 1.3AT 150ks
---------Ex---------
2020 Stelvio Quadrifoglio 510ks
2014 Giulietta 2.0D TCT 174ks - Lokacija: Kikinda
Vidi stvarno kako je mirna kamera u alfi, mada opet ar ne treba alfa se meri sa S3 a ne sa golfom ?
- ilijapaun
- Garaža: Alfa Romeo Mito 1.4 16v 2010
Verovatno kamera nije dobro postavljena (ima tu dosta fakotora, gde je postavljena, kakav je tip postavljanja, ne mogu da se postave bas identicno,itd..) Na snimku golfa se one dve kamere sa obrtomerom i sa strane (gde snima kao menja brzine) gotovo uopste ne tresu, dok se kamera koja gleda sa zadnjeg sedista trese i to dosta...
- Mique
- dejan555
- Garaža: 147 2.0 TS selespeed
Piaggio X8 200ccm - Lokacija: Klagenfurt am Wörthersee
Prvi put vidim...
Ovo je skroz bez ideje napravljeno !!!
Kolege koje su ugrađivale navigaciju i car PC su
upasovale svoje uređaje naknadno isto kao i ovi fabrički...
pogotovo po ovoj ceni ... nisam zadovoljan
Jesi siguran uopšte da je ovo fabrička izvedba
a da se nije neki entuzijasta igrao ?!?!?!
Ovo je skroz bez ideje napravljeno !!!
Kolege koje su ugrađivale navigaciju i car PC su
upasovale svoje uređaje naknadno isto kao i ovi fabrički...
pogotovo po ovoj ceni ... nisam zadovoljan

Jesi siguran uopšte da je ovo fabrička izvedba
a da se nije neki entuzijasta igrao ?!?!?!
- alfaholic
- byMaX
- Garaža: Alfa Romeo Giulia QV 510bhp AT8 2018
Alfa Romeo Giulietta 2.0jtdm3 Sport 2011
Volvo S80 2006
Mini Cooper D 2016 - Lokacija: Beograd
Da ne pričam o odvratnim graničnicima na vratima... to sam poslednji put video na nekom stojadinu 
Nego, ljudi, šta vi mislite o ovom 170bhp modelu, sa Potenza opremom. Prelazak sa moje 159 2.4? Ako se čipuje na 200-ak KS, Giulietta bi mogla da bude znatno brža, s obzirom na to da je znatno lakša...?

Nego, ljudi, šta vi mislite o ovom 170bhp modelu, sa Potenza opremom. Prelazak sa moje 159 2.4? Ako se čipuje na 200-ak KS, Giulietta bi mogla da bude znatno brža, s obzirom na to da je znatno lakša...?
Turismo Internacionale
- Mique
Ja iskreno mislim da sem novog auta nista revolucionarno neces dobiti stavise ides klasu ispod ... I ne znam zasto bi cipovao nov auto ? Da tvoj bude najbrzi ? Ali gde ? Samo na papiru...
Mani se corava posla , imas odlican auto , i uzivaj u njemu ....

Mani se corava posla , imas odlican auto , i uzivaj u njemu ....

- E_K_V
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.4JTD
Alfa Romeo 159 1.9JTDm - Lokacija: Podgorica
ako je ovo full oprema...

onda je ono gore, maska koju je neko napravio da bi upasovao ovaj kenwood....a da se ne bi razlikvoala boja, ili vidio sastav, onda je sve iz jednog komada opet napravljeno

onda je ono gore, maska koju je neko napravio da bi upasovao ovaj kenwood....a da se ne bi razlikvoala boja, ili vidio sastav, onda je sve iz jednog komada opet napravljeno
- byMaX
- Garaža: Alfa Romeo Giulia QV 510bhp AT8 2018
Alfa Romeo Giulietta 2.0jtdm3 Sport 2011
Volvo S80 2006
Mini Cooper D 2016 - Lokacija: Beograd
Giulietta možda jeste niža klasa, ali to ti je kao kad uzmeš Audi A4 2008 i uporediš ga sa A6 iz 2003. Pet godina noviji Audi niže klase je i unutra prostraniji i lakši i sa boljim motorom i trapom od stare "šestice". Tako i Giulietta ima poboljšani magnetic multilink druge generacije sa aluminijumskim delovima trapa i Q2, a moja Alfa ima prvu generaciju čeličnog multilinka koji je težak (mada kvalitetan i dugotrajan, a i dobar za naše puteve). Giulietta nije ni manja unutra, niti lošije leži, a s jedne strane imam iste performanse u 1.4 motoru kao ovde što imam u 2.4 motoru čiju registraciju plaćam i bukvalno 3x više. Sve te stvari su na strani novog automobila... Mislim da polako vreme turbodizelaša prolazi i da dolazi vreme turbobenzinaca. Najradije bih kupio ovaj 1.4 TBI motor i načipovao ga na 200 KS i stavio u moju Alfu, kad bi to bilo moguće
Re: Alfa Romeo Giulietta
Pa to i hoću, jednom da idem na nov auto, da jednom ne moram da brinem o remontu letve volana, glupostima tipa da li treba da menjam amortizere i sličnim stvarima. Auto u garanciji, pa ako se nešto i desi, FAS snosi troškove. Ja radim samo male serviseMique napisao:Ja iskreno mislim da sem novog auta nista revolucionarno neces dobiti stavise ides klasu ispod ... I ne znam zasto bi cipovao nov auto ? Da tvoj bude najbrzi ? Ali gde ? Samo na papiru...
Mani se corava posla , imas odlican auto , i uzivaj u njemu ....![]()

Giulietta možda jeste niža klasa, ali to ti je kao kad uzmeš Audi A4 2008 i uporediš ga sa A6 iz 2003. Pet godina noviji Audi niže klase je i unutra prostraniji i lakši i sa boljim motorom i trapom od stare "šestice". Tako i Giulietta ima poboljšani magnetic multilink druge generacije sa aluminijumskim delovima trapa i Q2, a moja Alfa ima prvu generaciju čeličnog multilinka koji je težak (mada kvalitetan i dugotrajan, a i dobar za naše puteve). Giulietta nije ni manja unutra, niti lošije leži, a s jedne strane imam iste performanse u 1.4 motoru kao ovde što imam u 2.4 motoru čiju registraciju plaćam i bukvalno 3x više. Sve te stvari su na strani novog automobila... Mislim da polako vreme turbodizelaša prolazi i da dolazi vreme turbobenzinaca. Najradije bih kupio ovaj 1.4 TBI motor i načipovao ga na 200 KS i stavio u moju Alfu, kad bi to bilo moguće

Turismo Internacionale
- Diego
- Drug Član
- Garaža: AR 156 1.8 TS 2002.
- Relja
- Saradnik Uprave
- Garaža: Alfa Romeo 159Ti
Alfa Romeo 147Ti
Alfa Romeo MiTo QV
Alfa Romeo GTV 1750 - Lokacija: Kragujevac
dal ovaj zna sta je pisao..
kakve veze imaju radari i kazne sa kupovinom ovakvog automobila?
pa ako je tako onda cemo svi voziti biciklete... NIDJE VEZE !
kakve veze imaju radari i kazne sa kupovinom ovakvog automobila?
pa ako je tako onda cemo svi voziti biciklete... NIDJE VEZE !
- Diego
- Drug Član
- Garaža: AR 156 1.8 TS 2002.
Perica Rajkovic je jedan od rodonacelnika ovakvog testiranja automobila kod nas. Jbg., covek sve posmatra sa porodicne strane. Dok sam kupovao VG, Perica je uvek najvise emocija iskazivao za karavane i posebno minivenove. Ali ono sto je najgore, uopste nije los.
Naravno, onda se postavlja pitanje zasto redakcija bas njemu dade na test QV? Odgovor: zato sto covek zivi u Francuskoj...
Naravno, onda se postavlja pitanje zasto redakcija bas njemu dade na test QV? Odgovor: zato sto covek zivi u Francuskoj...

- igorkrnic
- Drug Član
- Garaža: 2019 Stelvio Veloce 2.0AT 280ks
2020 Jeep Renegade 1.3AT 150ks
---------Ex---------
2020 Stelvio Quadrifoglio 510ks
2014 Giulietta 2.0D TCT 174ks - Lokacija: Kikinda
- sErGiO
- Garaža: Alfa Romeo 156SW 1.8TS
Kao po običaju ovi iz VG se nalupaju najstrašnije i to nije ništa novo. Jednostavno ne obraćajte pažnju 

Purezza di linea e prefezione del meccanismo - Alfa Romeo
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!