ALFA ROMEO 75 - Legende koje jure!
- ljube-kugla
- Garaža: alfa 75
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v - Lokacija: Batajnica
- Tihomirce
- Garaža: Alfa Romeo
156 1.9JTD - Lokacija: Arandjelovac
- ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
- ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
ako ne odgovara od peglaje,narucujem materijal i pravim ga
ideju mi dali poljaci za pandu, jer je bocu stavio pod auto a rezevar pored i da bi sve stalo
kad dodje nov lim od 1mm,mora da traje bar 10.godina

ideju mi dali poljaci za pandu, jer je bocu stavio pod auto a rezevar pored i da bi sve stalo
kad dodje nov lim od 1mm,mora da traje bar 10.godina

ko na nas krene iz mesta je naje&o
- ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
resio sam rezervoar,nov od juga
sutra samo da prepravim ulivnu cev i to je to,bice slika
po ceni polovnog ovaj nov i to poljski
sutra samo da prepravim ulivnu cev i to je to,bice slika
po ceni polovnog ovaj nov i to poljski
- Tihomirce
a sad si počeo sa juga na Alfu
Re: ALFA ROMEO 75 - Legende koje jure!

a sad si počeo sa juga na Alfu

- ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
pa to je to razmena zarobljenika
- Trenta Tre
- ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
- JaMaL
- Garaža: 75 TS
75 TB - Lokacija: Severno od Albukerkija
Znaci...
Prvo mi je neko ukrao znak sa gepeka od turba... lep znak... ko nov... sto ne bi... sasvim je ok nesto otkinuti nekome sa kola...
A onda mi je neko UKRAO/SKINUO/OTKINUO zadnja PROSIRENJA BLATOBRANA sa TS-a... dakle skinuo nitne/srafove i uzeo lagano kao da je auto otpad...
kakvi ljudi... nebitno... karma je tu da sve to vrati...
kako je poceo vas dan?
Prvo mi je neko ukrao znak sa gepeka od turba... lep znak... ko nov... sto ne bi... sasvim je ok nesto otkinuti nekome sa kola...
A onda mi je neko UKRAO/SKINUO/OTKINUO zadnja PROSIRENJA BLATOBRANA sa TS-a... dakle skinuo nitne/srafove i uzeo lagano kao da je auto otpad...
kako je poceo vas dan?

-
gi
- Drug Član
Desilo se pre skoro mesec dana, i nije 75, ali je priča slična 
Jedno veče nestao deo slova sa natpisa T.SPARK (ostalo PARK), sutradan centralni poklopac sa alu felne, posle par dana znak sa prtljažnika... Kako god, malo sam pomogao karmi da deluje, pa kad je hteo da mazne i bočne žmigavce lepo se proveo.

Jedno veče nestao deo slova sa natpisa T.SPARK (ostalo PARK), sutradan centralni poklopac sa alu felne, posle par dana znak sa prtljažnika... Kako god, malo sam pomogao karmi da deluje, pa kad je hteo da mazne i bočne žmigavce lepo se proveo.
- Tihomirce
E ovo čekam da čujemgile napisao:Kako god, malo sam pomogao karmi da deluje, pa kad je hteo da mazne i bočne žmigavce lepo se proveo.

-
gi
- Drug Član
Nisam mu ja radio ništa (na moju veliku žalost), neću probleme sa zakonom. Odveo sam ga do nindža kornjača koje su dežurale blizu (B92), sve je odmah priznao. Stigla je tu i redovna patrola malo kasnije, pa se ispostavilo da je pozajmljivač od ranije poznat (junkie).
-
ki
- Drug Član
Meni pre skupa oplevise Alfa Corse znak... Sva sreca da ga nisam zalepio krvnicki, te nema nikakvih ostecenja.
Gde zivi ta karma, da je posetim?
Gde zivi ta karma, da je posetim?

- starac vujadin
- Garaža: Laguna Coupe, Smart
To prvo je bio test da se vidi da li neko obilazi kola. Mnogo ti stoji auto na istom mestu, prasnjav je...saraj malo s parkiranjem i neka uvek bude cist i niko ga nece cackati. Sranje.JaMaL napisao:Znaci...
kako je poceo vas dan?
Acqua-Olio-Benzina
- JaMaL
- Garaža: 75 TS
75 TB - Lokacija: Severno od Albukerkija
Ma... stoji zadnja 4 dana na istom mestu... pre toga (pre nego sto sam sjebao ruku) sam ga vozio svaki dan skoro... ali jeste stalno na ista 4 parking mesta... ispred zgrade jbg...
Da je prasnjav jeste... ne mogu svaka 3 dana da ga perem.. toliko treba da se isprlja ovde... nebitno... imam jos jedan ok znak... videcu samo da li cu da staviti... ili cu potpuno izravnati rupu i prefarbati gepek...
TS je otisao u vecna lovista tako da mi to nije bitno mnogo... voleo bih da imam i te rubove kao rezervni deo ali nema veze... jbg...
idemo dalje...
Da je prasnjav jeste... ne mogu svaka 3 dana da ga perem.. toliko treba da se isprlja ovde... nebitno... imam jos jedan ok znak... videcu samo da li cu da staviti... ili cu potpuno izravnati rupu i prefarbati gepek...
TS je otisao u vecna lovista tako da mi to nije bitno mnogo... voleo bih da imam i te rubove kao rezervni deo ali nema veze... jbg...
idemo dalje...
- ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
jutarnje druzenje sa brusilicom
meni na srecu niko nista nije munuo,ali mi ponestalo lima za krpljenje patosa,ode preostalo parce 30x30
otpala mi prednja desna sapa za dizalicu,a samo sam je malo cuknuo,bice tezi auto za bar 30kg,nesto je izbaceno a jos treba da se nabaci
veceras posto je malo mrak za limarenje,resio sam da prepravim servo letvu i probam da obradim kuciste orbitrola(ventila),malo ima riseve od karika ali kad sam obradio sad trebaju i omegati (karike),pa sam od teflona i to napravio po meri,kako ce to raditi nemam poima,to bi trebo od neke legure sa bronzom ali je nemam
meni na srecu niko nista nije munuo,ali mi ponestalo lima za krpljenje patosa,ode preostalo parce 30x30
otpala mi prednja desna sapa za dizalicu,a samo sam je malo cuknuo,bice tezi auto za bar 30kg,nesto je izbaceno a jos treba da se nabaci
veceras posto je malo mrak za limarenje,resio sam da prepravim servo letvu i probam da obradim kuciste orbitrola(ventila),malo ima riseve od karika ali kad sam obradio sad trebaju i omegati (karike),pa sam od teflona i to napravio po meri,kako ce to raditi nemam poima,to bi trebo od neke legure sa bronzom ali je nemam
- superfly tnt
- Garaža: Ford Tabanus
odradili smo Transaxle tour .
za pocetak samo jedan video, a slike cete dobit kad sve poslozimo.
[youtube]Jae3mzMo-w0[/youtube]
za pocetak samo jedan video, a slike cete dobit kad sve poslozimo.
[youtube]Jae3mzMo-w0[/youtube]
- ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
au matori sve je to lepo ali put izgleda kao staklo,sve obelezeno,nema zakrpa...
- Santino
- potenziato
- Garaža: 155 scary fast
- superfly tnt
bila je jedna, i to ne bilo kakva. originalna GTV 2.8 Gleich sa zender bodykitom.
sad sam pobrojao alfe sa filmica i fali bar jos 5 komada.
sad sam pobrojao alfe sa filmica i fali bar jos 5 komada.
- starac vujadin
- Garaža: Laguna Coupe, Smart
Gleich 2.8 je fantasticna stvar. Svaka cast onome koji je ima i koji je sacuvao. Gleich Alfe se strasno cene. Jel imas slike?
I Zender bodukitovi su jako ukusno napravljeni.
I Zender bodukitovi su jako ukusno napravljeni.
Acqua-Olio-Benzina
- superfly tnt
- superfly tnt
a prije nego su nijemci dosli u HR su svratili u austriji kod Sepp Liebmanna, koji je 80tih derao GTVjku po brdskim utrkama i pobjeđivao cesto. 200 utrka, 40 pobjeda i 3 puta austrijsko prvenstvo. sada proizvodi vino
450ks, turbo i kompresor.

malo bolje oko ce primjetit da voda za hlađenje odlazi u kabinu , tj u gepek gdje mu se nalaze hladnjaci. naprijed je samo interkulercina.
450ks, turbo i kompresor.

malo bolje oko ce primjetit da voda za hlađenje odlazi u kabinu , tj u gepek gdje mu se nalaze hladnjaci. naprijed je samo interkulercina.