JBG, Sachs uopste ne pravi lamele za moju Alfu (bar tako stoji na sajtu, samo za 2.0 i 1.9JTD)
a ako je Valeo djubre... sta onda da se ugradi?

Nisam video poruku, izvini na kasnom odgovoru.DushanSD napisao:Gde si pazario diskove, kolika je bila cena?qwerty napisao:Ja sam prosle nedelje uzeo prednje diskove Meteli
i neke japanske plocice, bile su 2800 din.
Koce savrseno, a sto je najvaznije ne skripe.
Ima li neko podatak koja firma je uvoznik i distributer Metelija za Srbiju???
Ali ovo sa klimom mi nije jasno - možda neko ima ideju...? Probaću i ja, s obzirom da i meni Valeo pravi iste probleme (podrhtavanje pri kretanju sa malim gasom ili bez gasa...)Dragon napisao:...bas sa malim gasom kretao ocekujuci vibracije i nista...
Šta je zaključak? Imaš li predlog gde da kupujemo i koje setove kvačila za JTD Alfe?delic napisao:...A da zaneo sam se bilo je price o valeu...
Upravo sam danas ubedjivao radnika (jadnika) u nekoj radnji u Pancevu, da postoji i turski valeo i da to nije valeo, ali ne, on prodaje alfine delove i on zna! A pocetak price mu je bio "imam fantastican lukov set set za 10000". O, moj Boze! Na kraju odem u drugu radnju koja prodaje alfine delove i covek mi pokaze sve sto ima od setova, sta moze naknadno da naruci (lukove nije hteo ni da mi pokazuje, a imao je). Inace, generalni uvoznik valea je neka firma iz Kragujevca koja radi vec 20 godina i ne bi trebalo da su falsifikati- set kosta nesto ispod 20000.Majoras V6 napisao:Turski Valeo! To nije valeo. Otici u deltu i kupiti original set,jeste da je malo skuplje ali ce zasigurno trajati. Mozemo da ih mrzimo do koske ali imaju original delove.