danas u KG na trci, 147 gta cup iz RS, lepo izgleda ali je lik slabo tera, mada i nije nesto brz auto, koliko znam izmereno je oko 200 konja sto je dosta slabije od "fabrcike" snage
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
nisam mislio na fabricku gta alfu, naravno da znam da je obican 2,0 ts u njoj a kad sam rekao fabricka bilo je pod navodnicima i mislio sam na N technlogy deklaraciju po kojoj ovaj auto ima oko 225 konja a isti taj motor je i u sp-u sa slicnom nekad i vecom snagom ali htedoh reci da je ovo ko zna sta budzeno i da auto mnogo mrsavo ide da ne kazem vuce se pa je pitanje i tih 200 konja
240 konja nije realno za taj motor i hmologaciju, 230 je navece sto je uradjeno i to se retko sreće a sve ostalo sto se pise po saitovima za prodaju i sl. je šarena laža ili budzenje van homologacije
Garaža: Ex Alfa Romeo 147 1.6TS 120ks+chip Ex Alfa Romeo Sprint QV 1.7 8v Ex Škoda Octavia A5 FL 1.4TSI Ex Fiat Punto Sporting 1.2 16v Ex Alfa Romeo GT 1.9jtd 16v Alfa Romeo Giulietta Sprint 1.4 tb 2020 Škoda Kodiaq Peugeot speedfight 3
Garaža: Ex Alfa Romeo 147 1.6TS 120ks+chip Ex Alfa Romeo Sprint QV 1.7 8v Ex Škoda Octavia A5 FL 1.4TSI Ex Fiat Punto Sporting 1.2 16v Ex Alfa Romeo GT 1.9jtd 16v Alfa Romeo Giulietta Sprint 1.4 tb 2020 Škoda Kodiaq Peugeot speedfight 3
Koliko znam, u Srbiji su se vozila 4 SLRa. Tri srebrna ( Su, Ru, Bg ) i crni ( NS )... Da li neko moze da potvrdi ovu broju ili da je demantuje sa konkretnim informacijama i slikama?
Ja sam za Su SLRa samo cuo ( video ga je jedan drugar ) ali ga nisam video. Bilo bi super ako bi nabavio sliku
Bg SLR sam video ali iz daleka a i on bi mogao da se ovekoveci...
Dejan Bodiroga vozi Maseratija...bilo me blam da ga slikam.
Vidi se da je covek od stila.
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
sa wolfrace 17icama, bio je taj tristak po oglasima jedno vreme za 4-5 soma eura, lepo izgleda, lik je sa nekog foruma i ne secam se vise kog, mislim da je imao i neku vectru b lepo sredjenu