nema 126 nego 128 ali mislim da nece biti problema, drugar je igrao i na 64 ali tek kad udje vise od 10 vozaca na trku onda ga je zezao, kocio i seckao net, na kraju krajeva nista te ne kosta da snimis mod i probas na serveru pre pocetka sezone, napravljen je server pod nazivom "AKKNK Virtual Academy" i za sada se na njemu samo trenira pa mozes da probas zvanicna sezona pocinje posle nove godine
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
Moze biti da je 128,zaboravio sam
Pridruzicu Vam se svakako,samo da skinem sve to kad nadjem vremena pa ti se javljam za dalje instrukcije
Mooozda te davim,ali je li dovoljno 512 MB?
"Tresu se soliteri,
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
kopije originalnih f1 volana ali za video igre ne znam na koju se konzolu i kako montiraju, kontam na neke vec postojece tipa momo ili logitec samo imaju adapter pa umesto fabrickog volana bem li ga, nisam cesljao sait ali vrhunski odradjeno a i cene su takve
Ma kakav NFS...ja od tih budalashtina na PC-u igram LFS (live for speed) koji je full simulacija, nema brandova auta itd ali je fizika itd odlichno odradjeno..
Ima Tweaker za LFS i napravio sam 145 boxer, isti odnos brzina, isto snage na isto obrtaja, isto tako is obrtnim momentom, ista kubikazha, isto boxer, ista tezhina auta i sve ostalo...I onda dodam turbo 0.5boost ili slichne modifikacije da bidim kako se ponasha, interesantno
Jednom alfa uvek alfa !!!
Prva. druga serija 33 1.7 Veloce
Druga. treca serija 33 Permanent4
Treca. Macchina bella 156 1.9 16v
Četvrta. 156 V6 Sp2 ili TI work in progress
Peta. 166 FL 3.2
Šesta. GT Q2
Sedma. treca serija 33 1.7 16v
With its 1.7-liter turbocharged 4-cylinder, the QV kicks out 232 horsepower and burns from 0-60 in less than seven seconds, enough raw power to leave the average GTI in the dust.
If everything seems under control, you're just not going fast enough.
Jednom alfa uvek alfa !!!
Prva. druga serija 33 1.7 Veloce
Druga. treca serija 33 Permanent4
Treca. Macchina bella 156 1.9 16v
Četvrta. 156 V6 Sp2 ili TI work in progress
Peta. 166 FL 3.2
Šesta. GT Q2
Sedma. treca serija 33 1.7 16v
zavrsismo pre par dana, gore pomenuti, virtuelni sampionat sa jugicima, izvukoh na kraju 4. mesto u generali, pored jedne nezavrsene trke i dve van bodova(od ukupno 8 vozenih) mogu reci da sam zadovoljan obzirom da sam usao u ritam i legle su mi staze tek pred kraj sampionata a i jedna pobeda, jedno drugo i trece mesto je odlican rezultat obzirom da sam jedan od retkih koji je vozio na tastaturi a moja ekipa "MPR Racing Team"(sastavljena od tri vozaca) je ubedljivo prva u generalnom
toliko o tome, sad prelazimo na neke malo ozbiljnije klase automobila pa cemo videti sta ce se voziti i zvanicno sledece sezone a takodje bi trebalo i jedan vrlo ozbiljan sampionat da vozimo za koji smo ove godine zakasnili no otom potom
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
U pitanju je online ratna igra sa mnogo mogucnosti od letenja helikopterima, avionima, do jurcanja hamerima, tenkovima, osvajanje zastava... odlicna igra...
Nekome je bilo dosadno, pa se setio da se malo poigra i u igru ubaci Astona i Alfu
obratiti paznju na 40. sec i zadnjih 30-ak sekundi
ZNAM MILION PRIMERA GDE SU LJUDI PRODALI NJIVU I KUPILI AUDI, PASAT, BMW ILI MERCEDES... ALI NIKADA NISAM CUO DA JE NEKO PRODAO NJIVU I KUPIO ALFU...
da, i ja sam zavrsio, ali, uvek mozes poceti ponovo i napraviti druge izbore sto odvede pricu u drugom smeru (da poslusas Kate umesto Romana npr). sto se tice tog bug-a da se pojavi gomila mod-ova istih kao taj koji ti koristis, zamenis za neki koji ne moze da se pojavi kao mod u saobracaju, kao npr oni aerodromski modeli, njih nema u saobracaju pa si ti jedini sa 8C ili ubacis bug fix pa se to ne desava
Sad mi kazes, kad sam obrisao igru Inace, zavrsio sam je vise puta. Nedavno sam zavrsio i TDU 2. Kupio sam jahtu i na njoj kolekcija od 6 Ferrarija i jedna Alfa 8C ... svi zute boje
Ponekad volim da sedim u ćošku svoje sobe i da se pretvaram da sam šargarepa.
hm...TDU 2 se na mom kompu zadrzao 10 minuta. nema ama bas nikakve razlike izmedju prvog dela od pre 10 godina i ovog. potpuno razocarenje. steta, ta simulacija je onih dana imala potencijal da se razvije u nesto posebno. jedan deo tog tima je bas ulozio dosta truda u izgled i opremu, ali, momci (ili mozda cak i devojcice) koji su radili handling u engine-u simulacije su potpuno promasili cilj. blagi uzas. kazem, probao sam da promenim neka podesavanja ne bi li dobio kakvo poboljsanje, ali, zakljucio sam da je to sve zajedno vredno samo jednog klika na uninstal, nista vise.