Hoce li negde biti postavljene FullSize slicice za download?kilson napisao:Drugi paket slicica... Stay tuned!

Hoce li negde biti postavljene FullSize slicice za download?kilson napisao:Drugi paket slicica... Stay tuned!
stalno ista prica,rezultati,rezultati. Treba ukinuti bilo koju vrstu voznje i akcenat staviti na druzenje za i nakon skupa.Ispade da je cela svrha okupljanja takmicenje ko je najbrzi. Meni to nista ne znaci i nikad ne bih izasao na stazu(a nisam sigurno los vozac).bitno je druzenje i upoznavanje clanova i ljubitelja Alfe. Mislim za novac koji je dat za stazu je bolje organizovati neku vrstu druzenja u nekom klubu ili slicno.Ok je ideja zvuk,najlepsa Alfa i za sledeci skup smisliti jos neku tipa muzika,najmladji clan,najstariji i slicno. Verovatno se vecina ne slaze sa ovim ali to je moje misljenje.ZEPELINBG napisao:@viktore
Naravno da nije sramota..zvanicno je objavljena lista pobednika na samom skupu..a i svi ljudi koji su ucestvovali u organizaciji...imaju i danas dosta posla!
Nikoli svaka cast..kao i svakome ko je osvojio nagradu i uopste izasao na stazu..nema potrebe da se dize tenzija..skup ne cini samo voznja..i svako ko je juce bio od pocetka,osetio je adrenalin i pozitivnu energiju..![]()
![]()
Opusteno..niko nista nece sakriti...
Santino napisao:momci su krenuli na slikanje skupa telefonom!
Flavio napisao:Santino napisao:momci su krenuli na slikanje skupa telefonom!![]()
![]()
![]()
![]()
Msm,prizor je![]()
![]()
![]()
ali pixelizacija upropasti sve :cray: ...
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”