Ja se, evo, zrtvujem i prijavljujem da crncim "iza pulta"...ivdzabg napisao:Na sledecem skupu moramo da organizujemo i go-go igracice, u kavezu iza pulta![]()

Ja se, evo, zrtvujem i prijavljujem da crncim "iza pulta"...ivdzabg napisao:Na sledecem skupu moramo da organizujemo i go-go igracice, u kavezu iza pulta![]()
Sauriann napisao:Evo još jednog utiska sa skupa. Tri oštrija kruga na stazi i načele se barumke. Kolko para tolko muzike![]()
TheWickerMan napisao:@ tihomicre ... ide direktorka po stazi dobro bogami
Kad bolje razmislim imaš pravo, nisam vozio nikad ranije na huji ali i ni na nekoj drugoj stazi pa sam bio malo grublji u ispitivanju gde su limiti. U svakom slučaju moje trkačko umeće na stazama je krajnje skromno, mnogo više se snalazim u jurnjavi po gradu mada me i to prošlo sa godinamaOMP napisao:Sauriann napisao:Evo još jednog utiska sa skupa. Tri oštrija kruga na stazi i načele se barumke. Kolko para tolko muzike![]()
sudeci po delu gde se trosila ocigledno je da si mnogo "premotavao" volan i "izuvao" gumu, kod takvog nacina voznje logicno je i trosenjemalo preciznije i cistije volanisanje i nema frke, ja imam iste te gume(tacnije bravuris 1) i uopste ih ne zalim i cepam po mnogo grubijim asfaltima od huje ali se nisu ovako pocele "kidati"
Ja ako se secam izjava ova nije ni imala kvaciloTihomirce napisao: jel primetio neko na Giuliette da je kvačilo višlje u odnosu na pedale kočnice i gasa
Covek koji nas je slikao nije alfista, ali je odusevljen kako su ispale fotografije! Obzirom da zivi van Beograda i da nije vican kompjuterima, malo cemo sacekati na njih.dekideki napisao:jedva cekam grupnu sliku i snimke iz vazduha!![]()
*ajde nek neko napise da su bar uspeli
kilson napisao:
-Sad ce neko da me naduva i za to...
Ma dopbro sacekacemo ... nego ... dabiram sam ili ce neko da mi pomogne u odabiru slika za inozemstvo???kilson napisao:Covek koji nas je slikao nije alfista, ali je odusevljen kako su ispale fotografije! Obzirom da zivi van Beograda i da nije vican kompjuterima, malo cemo sacekati na njih.dekideki napisao:jedva cekam grupnu sliku i snimke iz vazduha!![]()
*ajde nek neko napise da su bar uspeli
Ako je za utehu, ja radim resize i upload nekih 300 fotografija (na zalost crkla bakterija pa nije moglo sve biti slikano).
-Sad ce neko da me naduva i za to...
Neka su sa srecom te spaljene gumeSauriann napisao:Evo još jednog utiska sa skupa. Tri oštrija kruga na stazi i načele se barumke. Kolko para tolko muzike![]()
Ja sam mu brojao neko vreme ali nisam vise znao da brojim a on nastavioTihomirce napisao:
![]()
Pa možda ZEPELINBG , u da vidiš što duvaaa
![]()
![]()
![]()
krivo mi što ga ne snimih![]()
![]()
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”