146 1.6 t.s
Ventilator u kabini za izduvavanje toplog i hladnog vazduha nece da mi radi.Struja normalno dolazi do njega ali nemoze da se pokrene kao da su cetkice zalepile.Propeler se veoma lako okrece nema nikakav otpor.Interesuje me kako se ventilator vadi?
Ventilator kabine
- saxxx
- Garaža: AR 156 1.9 jtd
neznam za tvoju, na 164 sam ga skidao iz istog razloga tamo se skida spolja ispod soferke kod motora za brisace i nije problem a ako bude unutar veznog lima onda se skida instrument tabla koju ako nisi skidao ni ne preporucujem ti da to sam radis.
- lux
- Garaža: 147 1.6 TS 77kw
I kod mene se nalazi ispod soferke kod brisaca sa suvozacke strane.Odatle mogu da dohvatim propeler i mogu cak da ga ljuljam levo desno ali neznam da li bi mogao da se izvuce uvis kada bih malo jace povukao.saxxx napisao:neznam za tvoju, na 164 sam ga skidao iz istog razloga tamo se skida spolja ispod soferke kod motora za brisace i nije problem a ako bude unutar veznog lima onda se skida instrument tabla koju ako nisi skidao ni ne preporucujem ti da to sam radis.
- Santino
- potenziato

- Garaža: 155 scary fast
ventilator se vadi iznutra (otprilike tamo gde dodju noge od suvozaca)
postoji jedan sraf koji se odvrne a zatim se zakrene plastika tj ceo motor na levo i ispada iz zabica - lezista...
postoji jedan sraf koji se odvrne a zatim se zakrene plastika tj ceo motor na levo i ispada iz zabica - lezista...