P.S. Zaobidjimo komentare vezane za potrosnju i registraciju.

Pa pitam jer me zanima kakva je situacija oko odrzavanja, majstor mi napricao kako se tesko nalaze bregaste za taj motor, kao lako stradaju, motor je tezak za zupcenje, itd.....SCHUMACHER napisao:Mozda ti ovo pomogne:
viewtopic.php?f=8&t=48910
I ja sam bio zagrijan za jednu,ali je imalo "grdilo" posla oko nje,a ovaj nije htio da spusti cijenu,tako da smo se nazalost razisli...
Eh,da-ako je tako dobra,sta pitas nas,kupuj bre to
Nije iz KS. Mada sam se nesto, kao, cuo i sa vlasnikom te, ali nije mi delovao kao ozbiljan. Mada nikad se ne zna.boka napisao:Ako je iz Krusevca-dobra je. Ja sam je merkao pre nego sto sam kupio moju, i sad ne mogu pogled da skinem sa nje kad je vidim
Javljam se dobrovoljno. Ako je ponuda jos uvek aktuelna982026 napisao:Idem u petak ili u subotu da je pogledam, najverovatnije ide i jedan stranac v6 pride.Ako je neko raspolozen da mi pravi drustvo izvolite.
Hmmmm..........G0XY napisao:Da nije ona crvena iz Barajeva,sa slikama sa svadbe
Tako je komso. 155 je982026 napisao:Hmmmm..........G0XY napisao:Da nije ona crvena iz Barajeva,sa slikama sa svadbe
Sta reci, resio sam da se uvucem u jednu dobru 155icu (iako ih jako malo ima), i ima tako i da bude.
nije izgleda ni ona vise ko sto je bila skoro videh da na zadnjim rubovima pocela da truli, otvorile se rupeboka napisao:Ako je iz Krusevca-dobra je. Ja sam je merkao pre nego sto sam kupio moju, i sad ne mogu pogled da skinem sa nje kad je vidim
Ok za subotu.Santino napisao:dajte neke slike sa te svadbe, da vidimo kako izgleda auto...
nemoj da te loze za zupcenje i za bregaste, sve je ful jednostavno i apsolutno sve moze da se nadje, znam svaku koja se prodaje u delovima u bg-u a i sire, mada mi realno nikad nista nije trebalo. kod tog motora malo smara stelovanje izduvnih ventila, 6 plocica je na usisnim ventilima (oni se nikad ne rasteluju), dok je na izduvnim stelovanje kao kod yuga 45 (princip klackalice, kljuc i kljesta).
drugi mali problem je spaner, ja sam svojevremeno papreno platio set za reparaturu istog! cifra tih gumica je bila po gramu skuplja od grama zlata!tada sam bio zelen po pitanju mehanike za v6... sada kao sto rece pitatore ima nekoliko dobrih resenja koja nisu ni skupa.
svecice su smesne, kais sam poslednji put platio oko 2800 din (gates).
motor odlicno povlaci iz 'podruma' ali nije za masazu preko 5800 obrtaja.
p.s. videcu da li cu moci da izboksujem subotu da idemo...
Ako nesto znas u vezi auta, mozda bi mogao da podelis sa nama ovde. Necemo ti nistaG0XY napisao:Jeste,to je jaaako dobar,brz,stabilan,agresivan... auto kada je full ispravan,a takvih je malo u Srbiji i sire.