Novobeogradski tuning styling show - info
- ana156
- Garaža: 147 1.6 TS plava metalik
- Dule
- Garaža: Prazna
Re: Novobeogradski tuning styling show - info
Da se skupimo pa da im banemo tamo pre huje da vide sta su lepa kola 

- Tomic
- Garaža: Audi TT
Ne vredi, citao sam komentare na njihovom sajtu, "strava ti je auto", "cool" i tako tome slicno, a mene bi bilo sramota da sednem u takav auto 

Ponekad volim da sedim u ćošku svoje sobe i da se pretvaram da sam šargarepa.
- DogoArgentino
- Garaža: Alfa `02 god. 147 1.6 TS 120 ks
-----------------------------
Fabia `08 god. 1.2 HTP 70 ks - Lokacija: BGD - Borca
Opet dolazimo do onoga "ukusi su razliciti..." 98% ljudi koji su u "tuning styling" svetu isto to kaze za alfu...
Problem je sto je kod nas mnogo vise smejurije i ciganije nego ozbiljnih predstavnika, a ozbiljne igrace podrzavam potpuno...
Momci to vole, njihovi su automobili, njihov novac i bilo bi mi drago da na svakom tuning show-u evrope imamo po nekog predstavnika.. u drag trkama, driftu, izgledu, ICE-u...
Kod nas jos veliki broj ljudi brka sta je tuning a sta styling, sta na sta ide, sta se gde uklapa... i zato vecina tih auta ne lici ni na sta..
Problem je sto je kod nas mnogo vise smejurije i ciganije nego ozbiljnih predstavnika, a ozbiljne igrace podrzavam potpuno...
Momci to vole, njihovi su automobili, njihov novac i bilo bi mi drago da na svakom tuning show-u evrope imamo po nekog predstavnika.. u drag trkama, driftu, izgledu, ICE-u...
Kod nas jos veliki broj ljudi brka sta je tuning a sta styling, sta na sta ide, sta se gde uklapa... i zato vecina tih auta ne lici ni na sta..
- interceptor
- Garaža: Crosswagon Q4, Smart City coupe
Tu si potpuno u pravu,bio sam na par tih manifestacija i neznam dali ima dva vozila koja zaslužuju pažnju,uglavnom sve neki jeftini kičeraj sa buvljaka ili od kineza a oni koji imaju para uglavnom nemaju ukusa...DogoArgentino napisao: Problem je sto je kod nas mnogo vise smejurije i ciganije nego ozbiljnih predstavnika,