Što bi rekao Dora: Mož da bude a ne mora da znači Trebalo bi da imaš atest, može da se desi da te niko ne pita baš ništa (najverovatnije) a može da se desi da ti traže. Moj drugar je išao brdo puta u Sloveniju svojim kolima i nikada ga ništa nisu pitali a onda su ga prošle godine maltretirali pola sata u Hrvatskoj zato što nema nalepnicu SRB
Purezza di linea e prefezione del meccanismo - Alfa Romeo l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
Prosle godine sam se vozikao po crnogorskoj "rivijeri", alfica ima atest, ali me niko nije pitao za isti. Drugar svake godine ide za Italiju, preko Slovenije, nikad ga niko nije pitao za atest. Ali, naravno, za sve postoji prvi put.
Imam atest i na prošlim kolima sam imao. Cijena atesta ti je 100KM i to ti je mnogo manje od onoga što ćeš doživjeti ako te upitaju za isti. Čak postoji šansa da ti auto popršću pjenom za gašenje požara :cray: !!!
Poenta je da kada radiš posao uradi ga do kraja jer te to malo us...re. Bolje odloži put jedan dan i uradi to. A ako ti je plin radio neki indijanac sam si kriv. Toliko stvari ima za uraditi kad se ugrađuje plin da ga svaka budala ne može ugrađivati. Sjedi ti kući!!!
Garaža: ex AR 166 2.4 jtd 2005.g., ex AR 155 2.0 16v Super '98, ex AR 155 1.7ts '94, ex AR 164 2.0ts '89, ex AR 164 2.0ts '91, ex AR 164 2.5td Super '96, ex AR 164 2.0tb Super '96, ex AR 164 2.0ts Super '98.
[quote="alaza"]Bolje je da imas, mada ja nikad nisam imao problema iako nisam imao atest. A i ako te zaustavi ti kazi vozim na benzin plin nije u funkciji.[
Ma bravo, druže ti ko Huso i Haso kad su za...li policiju!