zakljucavanje - prozori
- darko qv
- Garaža: Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde.....Grande Punto 1.3 MJTD 75hp
Alfa Romeo 147 8v traktor
Alfa Romeo Giulietta Qvline 2015 - Lokacija: Sutomore
Hmmm,meni je logicno da kad ih zakljucas,podrazumijeva se da su zatvoreni,tako da zatvaranje ima smisla.Doduse,mom bratu na Reno Safrane,kad ih zakljuca ostanu,kako jesu,samo zadnji prekidaci ne funkcionisu. 
GOD LOVES ALFA,JESUS DROVE A 145 CLOVERLEAF
- stewuss
- Garaža: Alfa Romeo 156 JTD by G.
Bas sam pre neki dan razmisljao kako to kad se zakljucaju vrata, prozori se ne zatvore.. Mozda moze da se resi putem dijagnostike?
Pozdrav
Pozdrav
- vnov
- Garaža: Ex Alfa Romeo 147 1.6TS 120ks+chip
Ex Alfa Romeo Sprint QV 1.7 8v
Ex Škoda Octavia A5 FL 1.4TSI
Ex Fiat Punto Sporting 1.2 16v
Ex Alfa Romeo GT 1.9jtd 16v
Alfa Romeo Giulietta Sprint 1.4 tb 2020
Škoda Kodiaq
Peugeot speedfight 3 - Lokacija: Beograd
Pročešljajte malo forum bilo je priče o tome, na 147 kad zadržiš dugme za zaključavanje prozori ako su otvoreni se zatvore i obrnuto.
- DogoArgentino
- Garaža: Alfa `02 god. 147 1.6 TS 120 ks
-----------------------------
Fabia `08 god. 1.2 HTP 70 ks - Lokacija: BGD - Borca
Sta ce ti majstor ? Kolega Vnov vam je u postu iznad objasnio kako je kod 147ice..
Zadrzis dugme za zakljucavanje i posle 2 sekunde zatvara prozore...
Zadrzis dugme za zakljucavanje i posle 2 sekunde zatvara prozore...
- Dragon
- Saradnik Uprave

- Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm - Lokacija: Beograd
Imas tu mogunost sigurno. Samo treba "kalibrisati" prozore. Radio je to kolega Mik sa FLCS na Lybri, pa mi je objasnjavao.
Otprilike, otvoris do kraja i drzis dok ne cujes "klik", pa zatvoris i drzis dok ne cujes "klik". Tako sve prozore.
On je isto mislio da nema automatsko zatvaranje, a imao je samo sto je trabalo da ga aktivira.
Otprilike, otvoris do kraja i drzis dok ne cujes "klik", pa zatvoris i drzis dok ne cujes "klik". Tako sve prozore.
On je isto mislio da nema automatsko zatvaranje, a imao je samo sto je trabalo da ga aktivira.
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- milan 156
- Garaža: 156 1.9 jtd
Kod mene na 156 kako god pokušavao, prozori se ne zatvaraju pri zaključavanju.
- Dragon
- Saradnik Uprave

ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
Nema ni moja, 2001. Mislim da je to Alfa uvela od kasnijih godista.
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- stewuss
- stewuss
Svaku kombinaciju sam probao i nijedna nije upalila. Damn..
Pozdrav
Pozdrav
- Dragon
- Saradnik Uprave

ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
Bas sam razgovarao sa ovim deckom sto vozi Lybru. Dakle, Lybra ima neki sigurnosni uredjaj koji sprecava povrede prstiju ili ruke prilikom zatvaranja. E kad se jednom desi da se to aktivira, onda prozori vise ne funkcionisu kako treba. Zato treba taj postupak da se uradi.
To je kod Lybre. Ja sam isto imao na Stilu automatsko zatvaranje i to u najnizem paketu opreme. Trebalo bi i Alfa da ima.
To je kod Lybre. Ja sam isto imao na Stilu automatsko zatvaranje i to u najnizem paketu opreme. Trebalo bi i Alfa da ima.
- dejan555
- Garaža: 147 2.0 TS selespeed
Piaggio X8 200ccm - Lokacija: Klagenfurt am Wörthersee
Ja volim da zaključam i ostavi prozore spuštene 2 prsta
da se auto ne usija na suncu ... automatsko zatvaranje prozora
bi me samo nepotrebno nerviralo ...
da se auto ne usija na suncu ... automatsko zatvaranje prozora
bi me samo nepotrebno nerviralo ...
- vnov
- Garaža: Ex Alfa Romeo 147 1.6TS 120ks+chip
Ex Alfa Romeo Sprint QV 1.7 8v
Ex Škoda Octavia A5 FL 1.4TSI
Ex Fiat Punto Sporting 1.2 16v
Ex Alfa Romeo GT 1.9jtd 16v
Alfa Romeo Giulietta Sprint 1.4 tb 2020
Škoda Kodiaq
Peugeot speedfight 3 - Lokacija: Beograd
Zašto bi te nerviralo možeš da namestiš koliko će ti prozori ostati otvoreni.Držiš dugme za zaključavanje i prozori se zatvaraju kad dodju dva prsta koliko ti voliš
pustiš dugme i prozori tu ostanu.
- stain
- Garaža: alfa romeo 147 1.9 jtd m-jet 16v
i ja imam isti problem (ar147 '03) probao sam "rekalibraciju" prozora i sav srecan iskocio iz kola da probam... i nishta
pocelo je bash da me nervira, po ovome shto chitam trebalo bi da opcija zatvaranja prozora postoji, a ja nikako da provalim kako radi
pocelo je bash da me nervira, po ovome shto chitam trebalo bi da opcija zatvaranja prozora postoji, a ja nikako da provalim kako radi
- Neewbie
- Garaža: AR 147 Selespeed '01
- mad-max
- Garaža: Alfa Romeo 147 JTD
Alfa Romeo 147 Selespeed - Lokacija: Beograd
jeste do god. moja je 03 i samo otvara... ukinuli zatvaranje da ne prikljestis kera kad izbaci njusku kroz prozor... 
Ubrzanje od 0-100 km/h zavisi od guzve u saobracaju...
- Sone Bg
- Garaža: Alfa Romeo 156 1.9 JTD 2002
- dovlax2
- Garaža: 156 2.4jtd
- Duke Nukem
- Garaža: 159 2.4jtdm 2006 elegance
- SandroNS
- Garaža: Alfa Romeo 147 jtd overclocked
Za 147 piše negde na netu, do ako se dobro sećam, 2002. godišta su imale spuštanje i dizanje prozora kada se zadrži taster na ključu a od 2002. na ovamo samo spuštanje. Možemo da krivimo EU i neke zaklone, bezbedosne regulative i ostale gluposti...
E sad, ko zna da čačka onaj softver što to kontroliše, body ili kako li se već zove eto mu ovaca za šišanje i novaca za pivo.
Za 156 i otale nemam pojma.
Re: zakljucavanje - prozori
Ovo je tačno, osim kera naravnomad-max napisao:jeste do god. moja je 03 i samo otvara... ukinuli zatvaranje da ne prikljestis kera kad izbaci njusku kroz prozor...
Za 147 piše negde na netu, do ako se dobro sećam, 2002. godišta su imale spuštanje i dizanje prozora kada se zadrži taster na ključu a od 2002. na ovamo samo spuštanje. Možemo da krivimo EU i neke zaklone, bezbedosne regulative i ostale gluposti...
E sad, ko zna da čačka onaj softver što to kontroliše, body ili kako li se već zove eto mu ovaca za šišanje i novaca za pivo.
Za 156 i otale nemam pojma.
"Nikada ne uči svinju da svira klavir. Samo gubiš vreme a i nerviraš svinju." Paulo Koeljo