cao , ja sam bojan iz cacka, imam problem , pa ako neko moze da mi pomogne, na malom gasu, oko 1500 obrtaja, osecam u voznji da mi motor podrhtava, kao da trokira, sta li to moze da bude, vozim ga na plin, kako da ga ustelujem da mi ne treska u voznji na malom gasu, na vecem gasu radi ok! unapred hvala...
NA BENZIN MI NE RADI , PUMPA NIJE ISPRAVNA, PRE SAM NA FORUMU VIDEO , NEKO JE KOMENTARISAO KAKO SE STELUJU KLAPNE , NE ZNAM DA LI ONE MOGU DA BUDU PROBLEM, AKO NEKO ZNA NEKA MI MALO POJASNI,
ok, moracu prvo benzin da sredim , pa ce mo da vidimo dalje, 91 god, nije losa , samo to da sredim, nervira me kad ne radi kako treba , ima jos stvari koje treba da uradim, letva mi pusta ulje, soferku moram da zamenim, i jos nekih par sitnica, nikad dosta ulaganja. pozzzz
Može da dira,ako ima vakuummetre i zna da podesi .
Ima i originalni Alfin alat za to,imam sliku negde.Probaću da nađem.
Samo je pitanje dal u Srbiji iko to poseduje
Ja sam koristio vakuum metar koji koristim pri radu sa rashladnim uređajima.Jedino što sam morao da pravim reducire za priključivanje na
one cevčice.Razlike su bile neznatne(0.1-0.19bar) u vakuumima,pa ipak nije radio dobro.Kad sam podesio da svi budu isti radi super