Da ne rekoste da je Punto u pitanju, nikad sa fotke ne bih skontao Možda jedino po točkovima i felnama iz ove perspektive! Izgleda da "majstor" nije stigao da i tu nešto "poboljša"
Ako hoćete nešto da kupite na brzinu, najbolje je da stanete što bliže vratima objekta.
To što ste stali na zaustavnoj liniji semafora i to još u suprotnom pravcu i zatvorili jedinu traku iz tog smera...
opustio se uz muzikicu i tempomatom nadrkanim na 90 km/h
pa nam ostavio opustosenu naplatnu desetak tona polutki
govedine samo sto to nisam uspeo da slikam
videh ovaj udes kamiona na tv-u ali nisam cuo detalje, nadam se da taj deo naplatne rampe nije radio i da niko nije stradao? sta je sa vozacem kamiona?
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
Pre neki dan je neko sa zlatnim Lamborghinijem Murcielago LP640 divljao po gradu i napravio sranje u Strazilovskoj ulici ( udario neki Berlingo, na srecu nista strasno ). Navodno, auto je u dvoristu gradskog supa u K. Marka... Ja sam video taj Lambo dok sam sedeo u kafi i u jednom momentu sam pomislio da ce da uleti u kafic, nije ni cudo da se tako zavrsilo
Video sam danas prvi put auto sa P nalepnicom
koju su vozači početnici obavezni da imaju neko vreme ...
to je super način da se identifikuju deca u ovakvim kao što kažeš
opasnim vozilima !!!
Ma nek "batale" te nalepnice vec lepo da tek posle 1-2 godineda dozvole da udje u "besna" kola. Slatko bi se smejao kad bi video Ferarija sa P nalepnicom .
To ce da mu pomogne da ne ubije nekog.
Prolazio sam juče kroz Inđiju i odmah mi je zapala za oko ova prelepa Alfica slikao sam je iz pokreta,tako da i nije neka slika,ali je Alfica brutalna sve pohvale za vlasnika ako se prepozna...