danas mi se desi nesto sto se mozda nikad i nikom nije desilo
usporavam i stajem u kolonu,cujem kao da je nesto otpalo ili nesto nagazio,ali nista se ne desava i dodjem kuci,otvorim haubu kad u remenici na radilici vidim sajbnu u njoj ali nema matice,odvila se i ispala i ja bez matice na radilici koja drzi remenicu ali drze je kaisevi
i tako sam presao oko 5km sa normalnom voznjom jer mi lamela kliza.... odvozala je ovu dimenziju,sad povadim sajbne ispod korpe i moze jos neko vreme
jutros me svastika zove da joj zamenim gumu,ne moze da odvije srafove,juce ujutro me probudila da naduvam istu,zamenim ventil jer je ispustala,ali je verovatno vec isekekla ili se samo odlepila sa felne
pa ce danas otici do vulkanizera i nabaci letnji set
Garaža: Ex Alfa Romeo 147 1.6TS 120ks+chip Ex Alfa Romeo Sprint QV 1.7 8v Ex Škoda Octavia A5 FL 1.4TSI Ex Fiat Punto Sporting 1.2 16v Ex Alfa Romeo GT 1.9jtd 16v Alfa Romeo Giulietta Sprint 1.4 tb 2020 Škoda Kodiaq Peugeot speedfight 3
dao sam radit dve cevke skroz od motora do recimo sredine kardana. tu je lonac. dalje idu 2 cevke preko poluosovina i jedna ide skoro ravno u desni dio branika, druga skrece pod 90 iza getribe pa opet za 90 u lijevi dio branika. sada su samo cevke umjesto zadnjih lonaca. inace imam dva lonca iza branika i auto se tada skoro ne cuje.
sad nesto razmisljam,imam od giuliette onaj sto ide iza zadnjeg sedista ali nije kao na 75-ici,nego je uzan i visok,tako ima mesta i za bocu
sutra cu da probam,a vidim koliko zauzima mesta pa da njega ubacim,a bocu mogu i drugu da ubacim,ima manja po precniku a dugacka oko 120cm,ova je mozda i manja od 100cm,moracu da premerim
ljudi nije valda da u srbiji niko nema ispravan rezervoar za 75-icu,koga god sam zvao svi ili izuvaju sa cenom a nisu sigurni ni da je ispravan ili nemaju
a nisam nasao od kog auta bi mogao da stane sem ladinog u gepek a to mi ne odgovara zbog boce