prednje imaju preko 5mm ali su zadnje svoje otpevale...Ove mogu da se kupe nove za 150e komad ali to ti je već preko budžeta. Ako nađeš nešto povoljnije a da nisu China etc. javi...
Ma desi se da nadješ i neku normalnu ali onda bude DOT XX05,a to baš nije pametno kupovati...cirko83 napisao:Čisto sumnjam da za te pare možeš da nađeš normalnu 17".
Možda naletiš na predratne Trajal T-200 ili eventualno neku zaostalu Vulkan-Niš![]()
![]()
![]()
Ja mislim da sam razumeo - mnogo ti je dosadno pa obožavaš da svake godineSauriann napisao:Ne razumes, nije meni mnogo da uzmem ni 4 nove gume ali neću da dajem tolike pare za nešto što je potrošna roba i ima neki da kažemo ograničen rok trajanja a prelazim godišnje 15k kilometara...Isplativije mi je da svake gosine kupim polovne i da ih posle bacim nego da uzimam nove. Da ne pričam o tome da ću za radnog veka gume izmenjati xy felni. Inače, ima onih koji su promenili felne ili prodali auto pa im ostale gume tako da uopšte ne stoji ta teza "čim je neko skinuo te gume nisu dobre". Razumem ja da polovnjaci ubiše vama posao ali čim se prodaju nije sve tako crno kao što pišeš. Sve za svoje potrebe...sorry