Sta se sve vidja na nasim putevima!!!
- Presretach
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.0 T.S
Re: Sta se sve vidja na nasim putevima!!!
Vidjam ga i ja često, jadničak ako bude celo leto vozio onaj ferari ima da ogluvi
.

Očistimo Srbiju! http://www.ocistimosrbiju.com
- Bogdan156
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.4 JTD M-jet
u francuskoj-tacnije kanu je kuca sa par garaza i nekoliko automobila,u pitanju su starije mecke par rolseva i bentli,ovde su noviji automobili i ima stvarno zanimljivih vozila.SHQ napisao:^^ Mica je veliki ljubitelj automobila, svasta je vozio Diablo, Gallardo, 996 turbo, Aston Martin, neki su na BG neki su na francuske table... prica se da ima garazu u Francuskoj gde mu stoji dobar deo egzotike
- Tomic
- Garaža: Audi TT
Ponekad volim da sedim u ćošku svoje sobe i da se pretvaram da sam šargarepa.
- ljube-kugla
- Garaža: alfa 75
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v - Lokacija: Batajnica
semafor je postavljen pre pola godine i jos ne radio,kao i kod mene na rakrsnici
samo sto je na ovoj raskrsnici veca frekvencija saobracaja i cesto bude kresanja dok kod mene ne bude tako cesto al kad bude onda je momacki

samo sto je na ovoj raskrsnici veca frekvencija saobracaja i cesto bude kresanja dok kod mene ne bude tako cesto al kad bude onda je momacki

ko na nas krene iz mesta je naje&o
- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker

Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- Tomic
- Garaža: Audi TT

Ponekad volim da sedim u ćošku svoje sobe i da se pretvaram da sam šargarepa.
- erdeljan
- BANOVAN
Prica je ta da je neko izpizdeo kako je stalno guzva na parkinzima pa se dosetio da privuce malo publiciteta. Fiesta nema tablice jer ocigledno nije u saobracaju dok Citroen je sasvim legalan
Trzni centar nekih 500-600m od mene 

Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- dejan555
- Garaža: 147 2.0 TS selespeed
Piaggio X8 200ccm - Lokacija: Klagenfurt am Wörthersee
Interesuje me šta švedski zakon o bezbednosti saobraćaja kaže za ovakvu modifikaciju vozila?
Zatamnjena stakla su ilegalna ali je auto na krovu legalan

Zatamnjena stakla su ilegalna ali je auto na krovu legalan

danas u gradu vidjen crni Maserati Quattroporte, tamna stakla, crne felne... ukratko najlepsi Quattroporte koji sam video ikad... sto moja devojka kaze "ultra besan auto"
Vidim paljevine ga voze, posto je par puta prosao oko Trga republike, sa sve spustenim prozorima i laktovima krupnih kratko potsisanih momaka izbacenim kroz njih
a zvuk mu je vrh!! Mislim samo cu reci, svi su ga gledali...
Takodje danas sam video i prvi put crvenu 159 TI krusevacke table, ista kao ona sluzbena fiatova kg 100-100, cak sam i mislio da je to ta, dok nisam video KS table i cuo zvuk dizel motora na semaforu...
Vidim paljevine ga voze, posto je par puta prosao oko Trga republike, sa sve spustenim prozorima i laktovima krupnih kratko potsisanih momaka izbacenim kroz njih

Takodje danas sam video i prvi put crvenu 159 TI krusevacke table, ista kao ona sluzbena fiatova kg 100-100, cak sam i mislio da je to ta, dok nisam video KS table i cuo zvuk dizel motora na semaforu...
- erdeljan
- BANOVAN
Da ne dodje do lupanja loncica - Citroen je legalan ali naravno bez feiste na njemu!dejan555 napisao:Interesuje me šta švedski zakon o bezbednosti saobraćaja kaže za ovakvu modifikaciju vozila?
Zatamnjena stakla su ilegalna ali je auto na krovu legalan![]()
![]()

- ljube-kugla
- Garaža: alfa 75
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v - Lokacija: Batajnica
pre neki dan kroz Bataju siva 147,felne su velike za 17'',ivica gume na 1cm od ruba,zatamnjena stakla i lagano strucka po uzasnom putu ali me podseca na karting,jer je u jednom trenutku promenuo pravac iz desne u levu traku i obidje par auta,bez naginjanja
mnogo dobro izgleda
a poslednih meseci se pojavilo dosta novih alfi u Bataji,cetiri sive 159-ke,par karavnaki 156-ica,par 147-ica,po neka 75-ica sarena slicnih nijansi (krilo-vrata)
mnogo dobro izgleda
a poslednih meseci se pojavilo dosta novih alfi u Bataji,cetiri sive 159-ke,par karavnaki 156-ica,par 147-ica,po neka 75-ica sarena slicnih nijansi (krilo-vrata)
ko na nas krene iz mesta je naje&o
- sErGiO
- Garaža: Alfa Romeo 156SW 1.8TS
To je verovatno onaj isti koji sam ja video pre nekoliko dana na BulevaruSHQ napisao:danas u gradu vidjen crni Maserati Quattroporte, tamna stakla, crne felne... ukratko najlepsi Quattroporte koji sam video ikad... sto moja devojka kaze "ultra besan auto"
Vidim paljevine ga voze, posto je par puta prosao oko Trga republike, sa sve spustenim prozorima i laktovima krupnih kratko potsisanih momaka izbacenim kroz njiha zvuk mu je vrh!! Mislim samo cu reci, svi su ga gledali...

Purezza di linea e prefezione del meccanismo - Alfa Romeo
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
- erdeljan
- BANOVAN

Nekome je ocigledno smetala ovakva reklama...

Nekome je ocigledno smetala ovakva reklama...
- freedom
- Drug Član
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0JTDm2 140KS
ex Alfa Romeo 146 1.6 TS - Lokacija: Beograd
- dovlax2
- Garaža: 156 2.4jtd
pa da ste svi na propisanom rastojanju jedan od drugog, ne bi morali da pretiču celu kolonu
pogledajte malo bolje slike na braniku svi voze

pogledajte malo bolje slike na braniku svi voze

- milance
- Garaža: alfa romeo 147 1.9 jtd 16v
I ja se slazem sa Dovlom....
Ako neko nece da pretice njegova stvar,neka vozi lagano i to je ok...ali ne mora namerno da koci celu kolonu...a to svi namerno rade
Ako neko nece da pretice njegova stvar,neka vozi lagano i to je ok...ali ne mora namerno da koci celu kolonu...a to svi namerno rade

- Diego
- Drug Član
- Garaža: AR 156 1.8 TS 2002.
Hm, ovo mi liči na Rakovički put ukoliko se ne varam.
Ako jeste, onda je u pitanju preticanje kolone na semaforu. 

- bane
- Drug Član
- Garaža: Alfa Romeo 146 junior 1.4ts
Alfa Romeo 147 1,9jtdm - Lokacija: Novi sad
Lepo je videti da ARCS i dalje diše punim plućima i dokazuje da je jedan od najboljih automobilskih klubova u Srbiji. Ako ne i najbolji…
- milorad1987
- Garaža: Alfa Romeo 147 JTD
- presvjetli
- Garaža: Alfa GTV 2000 71. Dodge,Willys...Volvo,RSV Tuono...
- sErGiO
- Garaža: Alfa Romeo 156SW 1.8TS
Kakav pacijent

Purezza di linea e prefezione del meccanismo - Alfa Romeo
- freedom
- Drug Član
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0JTDm2 140KS
ex Alfa Romeo 146 1.6 TS - Lokacija: Beograd
Baš tako.Diego napisao:Hm, ovo mi liči na Rakovički put ukoliko se ne varam.Ako jeste, onda je u pitanju preticanje kolone na semaforu.
Ja i napisah da se o tome radi.
ПОТПИС?! Ма не потписујем ништа!
- alfamen
- Garaža: ALFA 166 TS
ALFA 166 2.4 JTD
LANCIA LIBRA 1.9 - Lokacija: Novi Beograd