mala pomoc
- spinto veloce
jel moze neko da mi kaze gde je na 156 relej za pokazivace pravca (zmigavce)? Unapred hvala
AR 156ts 2001
- stewuss
- Garaža: Alfa Romeo 156 JTD by G.
- spinto veloce
Tu sam gledao medjutim ili je zavuceno ili nije tu. Pada mi na pamet da je u centralnoj konzoli iza crvenog trougla ili ispod galerije pored onog za centralnu . A imase i jedan u kaseti ...
AR 156ts 2001
- Mario
- Garaža: -- Alfa Romeo 156 1.9 JTD
-- Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
-- Audi A4 B8 2.0 TDI
-> Audi A6 C7 2.0 TDI - Lokacija: Earth
- flojd
- Garaža: Giulietta 1.4 TB
EX alfa romeo 33 1.7 IE Imola
EX alfa romeo 33 1.7 IE
EX Alfa Romeo 156 1.8TS 2001g - Lokacija: Pirot
spinto veloce dodji ja cu da upalim migavce na mojoj pa cu da te pustim da osluskujes mozda ga i nadjes 
- stewuss
"The indicator relay is on the underside of the column and is blue, it's accessable by just removing the lower cowling."
ili:
Индикатор релеј се налази на доњој колони (mislim da misle poklopac Bosch elektronike ili na poklopac na armaturi ispod volana gde se kaci dijagnostika) а црвена (plav je), то је само уклањањем доступни ниже лампице (pristupa se uklanjanjem donjeg panela).
Xexe, nikad nije dosadno sa google translate!
Pozdrav
Re: mala pomoc
Evo sta kazu kolege na alfa156.net:spinto veloce napisao:Tu sam gledao medjutim ili je zavuceno ili nije tu. Pada mi na pamet da je u centralnoj konzoli iza crvenog trougla ili ispod galerije pored onog za centralnu . A imase i jedan u kaseti ...
"The indicator relay is on the underside of the column and is blue, it's accessable by just removing the lower cowling."
ili:
Индикатор релеј се налази на доњој колони (mislim da misle poklopac Bosch elektronike ili na poklopac na armaturi ispod volana gde se kaci dijagnostika) а црвена (plav je), то је само уклањањем доступни ниже лампице (pristupa se uklanjanjem donjeg panela).
Xexe, nikad nije dosadno sa google translate!
Pozdrav
- spinto veloce
- spinto veloce
zmigavac prilikom prvog ukljucivanja radi normalno (i levi i desni) a posle nekog vremena prestane. Prilikom ponovnog paljenja odradi jedan treptaj i to je to. Svaki naredni put jedan il ni jedan treptaj.
AR 156ts 2001
- flojd
- Garaža: Giulietta 1.4 TB
EX alfa romeo 33 1.7 IE Imola
EX alfa romeo 33 1.7 IE
EX Alfa Romeo 156 1.8TS 2001g - Lokacija: Pirot
Uvek sve cekas na gotovo
Relej ti se nalazi ispod volana, imas tu 3 srafica i skines donji poklopac volana i tu ces naci samo jedan plavi (meni je plavi) relej i nista vise.
mrzi me da tipkam ovo sam ti prekopirao sa drugog foruma
Relej ti se nalazi ispod volana, imas tu 3 srafica i skines donji poklopac volana i tu ces naci samo jedan plavi (meni je plavi) relej i nista vise.
mrzi me da tipkam ovo sam ti prekopirao sa drugog foruma
- stewuss
Nema na cemu.
Ne mogu ti konkretnije pomoci, ne znam gde zaturih cd sa uputstvima, relej nisam menjao, jednio sto mogu da se zakunem da nije na vise od 70cm od glave (po zvuku, odokativnom metodom
).
Evo flojda sa resenjem!
Pozdrav
Ne mogu ti konkretnije pomoci, ne znam gde zaturih cd sa uputstvima, relej nisam menjao, jednio sto mogu da se zakunem da nije na vise od 70cm od glave (po zvuku, odokativnom metodom
Evo flojda sa resenjem!
Pozdrav
- spinto veloce
Floyde za ovo sam znao nego reko da vidim dal i ti znas. Sala ! Stewss resenje je bilo u tvom postu . Hvala svima ,nego pitanje je dal ce to resiti datu situaciju
AR 156ts 2001