Urbane "legende"
- Dora
- honorable
- Garaža: FIAT :(
Sačekaj da se nakupi još malo pa im prodaj
Diviti se ili spominjati ljude koji su vas sve unesrećili i mlade generacije enemogućili da vide makar madjarsku, u nekom dobrom kontekstu je...

- Presretach
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.0 T.S
Da za žutu Lambo koji sam pitao, to je Countach model, a na sajmu je par puta bio izložen Diablo SE neko ga je i spomenuo ovde u temi prelivale su mu se boje.
Očistimo Srbiju! http://www.ocistimosrbiju.com
- darko qv
- Garaža: Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde.....Grande Punto 1.3 MJTD 75hp
Alfa Romeo 147 8v traktor
Alfa Romeo Giulietta Qvline 2015 - Lokacija: Sutomore
... re=related
Evo malo 1993-ce-u 2011.
Prolazi lik juce kroz Sutomore,u Seat Toledu BD table,pojacao ovo spustio stakla,ja gledam.............
jel,moguce ovo??Vraca se sve.
Evo malo 1993-ce-u 2011.

Prolazi lik juce kroz Sutomore,u Seat Toledu BD table,pojacao ovo spustio stakla,ja gledam.............

jel,moguce ovo??Vraca se sve.
GOD LOVES ALFA,JESUS DROVE A 145 CLOVERLEAF
- bokac
- Garaža: 155 v6 & 156 jts ss
Ma gde je stajala. Vec ujutro su je drpili i pobegli sa njom. Imali su duple kljuceveOMP napisao:ovde u krusevcu je kratko vozena i zuti 360 modena, pa je murija zaplenila i skupljala prasinu ispred supa neko vreme

- SCHUMACHER
- Garaža: Ex ALFA ROMEO 155 2.0 8V T.SPARK
Ex ALFA ROMEO 145 1.4 16V T.SPARK
ALFA ROMEO 155 2.0 16V T.SPARK
ALFA ROMEO 156 1.9 JTD
ALFA ROMEO 166 2.4 JTD
ALFA ROMEO 166 3.0 V6 24V - Lokacija: PODGORICA
Da mozda ta Modena nije iz Pg,jer je jedne takve vlasnik bio "zestoki momak" Baja Sekulic koji je na kraju zavrsio izresetan u Cherokee-ju.
Nakon tog ubistva moj brat je citao u nekim Frankfurtskim novinama kako je taj Ferrari bik "kap u prepunoj casi" ljudima koji Baju nisu voljeli...
Prije par godina sam bio u drustvu njegovog brata koji je trazio nacin da dovede Modenu iz SRB.Cak se razmisljao da je ogoli i izlijepi naljepnicama pa da mu je neki od trkaca uveze kao trkacki auto,"pa bi ovdje lako za ostalo".
Mislim (100% siguran) da je nije jos doveo...
Re: Urbane legende
Frattello,mislim da mi se hebalo za Madjarsku kad je u to doba meni (7. god),majci i braticu (6. god.) u vozu iz PG za BP prijetio jedan pijani bradonja da ce da nas zakolje cim voz zadje u sume zato sto smo Muslimani,a neke babe ga "lozile da nas izvede".Da ti ne pricam dalje i ako Bog da da niko od nas i nase djece nikad to ne dozivi.Ovdje bih zavrsio na temu politicara-mafijasa.Dora napisao: Diviti se ili spominjati ljude koji su vas sve unesrećili i mlade generacije enemogućili da vide makar madjarsku, u nekom dobrom kontekstu je...
Da mozda ta Modena nije iz Pg,jer je jedne takve vlasnik bio "zestoki momak" Baja Sekulic koji je na kraju zavrsio izresetan u Cherokee-ju.
Nakon tog ubistva moj brat je citao u nekim Frankfurtskim novinama kako je taj Ferrari bik "kap u prepunoj casi" ljudima koji Baju nisu voljeli...
Prije par godina sam bio u drustvu njegovog brata koji je trazio nacin da dovede Modenu iz SRB.Cak se razmisljao da je ogoli i izlijepi naljepnicama pa da mu je neki od trkaca uveze kao trkacki auto,"pa bi ovdje lako za ostalo".
Mislim (100% siguran) da je nije jos doveo...
"Tresu se soliteri,
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
- starac vujadin
- Garaža: Laguna Coupe, Smart
Pisac najboljeg posta u ovoj temi dobija dve karte za TAP 011. 

Acqua-Olio-Benzina
- SCHUMACHER
ALFA ROMEO 156 1.9 JTD
ALFA ROMEO 166 2.4 JTD
uuu,vrh,taman se Goca proljepsala 

"Tresu se soliteri,
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
- starac vujadin
- SCHUMACHER
ALFA ROMEO 156 1.9 JTD
ALFA ROMEO 166 2.4 JTD
Aooo,vrh,sa onom rozom Ajfelovom kulom na ulazu i nabildovanim likovima sa Red Bullovima,votkama i ribama u tange preko biciklistickih
[youtube]7QmDCjrAx5I[/youtube]

[youtube]7QmDCjrAx5I[/youtube]
"Tresu se soliteri,
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
- alfa&omega
- Garaža: Fiat Punto 1.9 JTD
Fiat Coupe 20 VT
Alfa 155 TS 2.0 16V Sport
Alfa 166 2.4 JTD Distinctive
Alfa 147 1.9 JTD Distinctive
Alfa 156 2.5 V6 24V Distinctive - Lokacija: Prijepolje
Vlasnik je bio prvi covek tadasnjeg BOROVICA Trans-a, ne znam da li postoji jos to preduzece, cak je bio i predstavljen u jednom od prvih brojeva "Vrelih Guma"
Taj Lamborghini Diablo SE koji je imao po sebi 12 razlicitih boja, kao u boji duge... Licno sam ga gledao na Salonu automobila u Beogradu, bio je parkiran ispred i mogu vam reci de je bio nenormalno mocan. Ta farba ga je upropastila, meni se nije svidjala iako je bio RINSPEED, a sto se tice ostalogPresretach napisao:Da za žutu Lambo koji sam pitao, to je Countach model, a na sajmu je par puta bio izložen Diablo SE neko ga je i spomenuo ovde u temi prelivale su mu se boje.

- interceptor
- Garaža: Crosswagon Q4, Smart City coupe
Ja sam tog diabla gledao izbliza na Mišeluku na trkama bio kao neki "Safety Car" a imaš pravo da ga to farbanje upropastilo.Čitao sam članak o njemu vrele gume ili možda top speed i nešto se prisećam da je navodno farban za princa od Monaka a kako se obreo u Srbiji neznam dali su spominjali.
- cirko83
- Garaža: AR 147 1.6 ts
ex AR 33. 1.5
ex AR 156 1.8ts
Ford Mondeo 2.0 benz - Lokacija: Knjazevac
Tema je vrlo zanimljiva iz jednog ugla što se spominju svi ti legendarni automobili, a iz drugog ugla ne želim da komentarišem
U pravu si 100%. Ja nisam hteo da hejtujem prvi jer ima pametnih koji će da kontriraju i protiv zdravog razuma ako se neko ne slaže sa njihovim mišljenjem.Dora napisao:Diviti se ili spominjati ljude koji su vas sve unesrećili i mlade generacije onemogućili da vide makar madjarsku, u nekom dobrom kontekstu je...
Tema je vrlo zanimljiva iz jednog ugla što se spominju svi ti legendarni automobili, a iz drugog ugla ne želim da komentarišem
potpis
- interceptor
- Garaža: Crosswagon Q4, Smart City coupe
Slažem se potpuno ali na žalost u našoj Srbiji teško da bilo koji vlasnik takvih ekskluzivnih automobila (´90-tih a i sada) nema u najmanju ruku sumnjivu prošlost...Ali mislim da to nije razlog da ne spominjemo i divimo se tim automobilima.cirko83 napisao: Tema je vrlo zanimljiva iz jednog ugla što se spominju svi ti legendarni automobili, a iz drugog ugla ne želim da komentarišem
- OMP
- Garaža: GP TJet
tema jeste malo odlutala, mada ne znam ni kako je nastala i otkud bas ovaj naslov
mogo bi neko i da je procisti i vrati na pravi put, ako takav postoji
mada po naslovu teme logicno je da pricamo o automobilima iz tog i sadasnjeg vremena koji su nesvakidasnji ili za koje smo culi/znamo da postoje/postojali

mogo bi neko i da je procisti i vrati na pravi put, ako takav postoji

mada po naslovu teme logicno je da pricamo o automobilima iz tog i sadasnjeg vremena koji su nesvakidasnji ili za koje smo culi/znamo da postoje/postojali

Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
- Mique
- Garaža: Mercedes GL500 4Matic
Audi TT Quattro - Lokacija: Beograd
E bedak ja ih kupio ...starac vujadin napisao:Pisac najboljeg posta u ovoj temi dobija dve karte za TAP 011.
Postoje 2 vrste telefona : Nokia i ostali
Postoje 2 vrste konzola : Sony i ostali
Postoje 2 vrste automobila : Alfa i ostali
-
ma
- Drug Član
U pitanju su braća,Arkanovi telohranitelji.Jedan od njih je popio metak kad su ubili gazdu.
cvorovic napisao:U Aleksincu postoji crvena Testarosa.Vožena do 2000te,sad stoji u garaži.
Neki Arkanovi pajtaši je vozili.Kažu da je redovno pale,ali od vožnje nema ništa,bar dok ne nađu način da je legalizuju
Ova Testarosa verovatno nije kupljenaOMP napisao:jesi siguran da je testarosa, ja znam da u tom kraju ima 328 sto je kupljen jos 80ih ko se seca taj auto je bio izlozen na sajmu ne secam se tacno godine, mozda 88-89

U pitanju su braća,Arkanovi telohranitelji.Jedan od njih je popio metak kad su ubili gazdu.
- starac vujadin
A bio si najjaci kandidat za nagradu...Mique napisao:E bedak ja ih kupio ...starac vujadin napisao:Pisac najboljeg posta u ovoj temi dobija dve karte za TAP 011.
Acqua-Olio-Benzina
- DushanSD
- Garaža: Alfa Romeo 156 SW GQ 1.9 JTDm 150hp 2005
boka napisao:Ma gde je stajala. Vec ujutro su je drpili i pobegli sa njom. Imali su duple kljuceveOMP napisao:ovde u krusevcu je kratko vozena i zuti 360 modena, pa je murija zaplenila i skupljala prasinu ispred supa neko vreme

FANTAZ'JA
- darko qv
- Garaža: Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde.....Grande Punto 1.3 MJTD 75hp
Alfa Romeo 147 8v traktor
Alfa Romeo Giulietta Qvline 2015 - Lokacija: Sutomore
Ma,ja bih mu i ove gratis dao!!!!!

GOD LOVES ALFA,JESUS DROVE A 145 CLOVERLEAF
- ljube-kugla
- Garaža: alfa 75
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v - Lokacija: Batajnica
a pre nekih par meseci u Bataji ispod nadvoznjaka sa Novosadskog autoputa,Lotus Espirit,ja sam isao starim putom i kad sam krajem oka video cudne farove usporim da ga bolje vidim ali slabo je ulicno svetlo,video sam da je siv i nije me obisao sto znaci ili da je nastavio auto putem,samo je obisao kratere na nadvoznjaku pa nastavio
povremeno se pojavi neki Porshe ali su uglavnom novije generacije,Boxter,Cayen...,Bmw M3-5
kad pocnu da skidaju farmerke i trenerke sa strika za susenje vesa,po terasama i dvoristima i kolone za hleb e onda ce biti toscudetto napisao:samo treba da sacekamo da pocnu da skidaju patike na ulici i onda tek mozemo da potvrdimo da su nam se devedesete vratile
a pre nekih par meseci u Bataji ispod nadvoznjaka sa Novosadskog autoputa,Lotus Espirit,ja sam isao starim putom i kad sam krajem oka video cudne farove usporim da ga bolje vidim ali slabo je ulicno svetlo,video sam da je siv i nije me obisao sto znaci ili da je nastavio auto putem,samo je obisao kratere na nadvoznjaku pa nastavio
povremeno se pojavi neki Porshe ali su uglavnom novije generacije,Boxter,Cayen...,Bmw M3-5
ko na nas krene iz mesta je naje&o
- Dule
- Garaža: Prazna
Ja sam tog Lotusa u Pozarevcu vidjao vise puta a skoro je bio i u oglasima...
- Markoni147
- Garaža: Ford Fiesta ST
- Tomic
- Garaža: Audi TT
cirko83 napisao:U pravu si 100%. Ja nisam hteo da hejtujem prvi jer ima pametnih koji će da kontriraju i protiv zdravog razuma ako se neko ne slaže sa njihovim mišljenjem.Dora napisao:Diviti se ili spominjati ljude koji su vas sve unesrećili i mlade generacije onemogućili da vide makar madjarsku, u nekom dobrom kontekstu je...

Ponekad volim da sedim u ćošku svoje sobe i da se pretvaram da sam šargarepa.
- Mique
- Garaža: Mercedes GL500 4Matic
Audi TT Quattro - Lokacija: Beograd
Sasvim slucajno sam pre tri dan cuo da je pokojni Giska ili neki njegov vozio novu jedinu u gradu Alfu Ameriku (verovatno se misli na 75) koja je verovatno bila friske ukradena iz neke od zapadno evropskih zemalja ...
Postoje 2 vrste telefona : Nokia i ostali
- starac vujadin
Mozda neki njegov, Giska je vozio neki bas "besan" auto, mislim Stealth, Corvette ili tako nesto...
Acqua-Olio-Benzina