Tattoo....:)

Offtopic, kafenisanje, itd...
Korisnikov avatar
TheNixa
user
Garaža: Alfa romeo 164 2.0 ts super ex
Alfa romeo 156 1.8 ts ex
Alfa romeo 159 1.9 sw
Pridružio se: Pet Sep 10, 2010 7:06 pm

Tattoo....:)

Pet Mar 18, 2011 7:28 pm

Narode, recite mi da sam lud ili mi pomozite u ovom mom ludilu....:)
E ovako....o ovome vec dugo vremena razmisljam, ali nikako da se smislim....hocu da radim tetovazu......ali da na toj tetovazi budu ukomponovane zmijica i krst sa znaka alfe....:)
E sad...jedini je problem sto tako nesto nigde nisam nasao, koliko god da sam trazio........
Pomagajte...ili me odgovorite od toga....;)
Da, tetovaza bi ispod desne ruke, znaci grudni kos skroz desno izmedju stomaka i ledja do dole negde, do kuka verovatno......:)
gi
gile
Drug Član
Drug Član

Re: Tattoo....:)

Pet Mar 18, 2011 7:36 pm

A da kupiš par majica/dukseva/jakni sa Alfinom ornamentikom? Manje boli a i može da se skine ako ti dosadi.
Korisnikov avatar
darko qv
Garaža: Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde.....Grande Punto 1.3 MJTD 75hp
Alfa Romeo 147 8v traktor
Alfa Romeo Giulietta Qvline 2015
Pridružio se: Pet Okt 30, 2009 10:06 am

Pet Mar 18, 2011 7:45 pm

hahaha hahaha hahaha
Jbg licno nisam pristalica tetovaza.U vecini slucajeva se ljudi pokaju kad urade istu.Razmisli dobro i td.Moj drug tetovirao ime cure na cijelu podlakticu,od lakta do sake,sad raskinuli. hahaha hahaha da se ubijes. :D
GOD LOVES ALFA,JESUS DROVE A 145 CLOVERLEAF
Korisnikov avatar
DogoArgentino
Garaža: Alfa `02 god. 147 1.6 TS 120 ks
-----------------------------
Fabia `08 god. 1.2 HTP 70 ks
Pridružio se: Sub Feb 20, 2010 9:43 am

Pet Mar 18, 2011 7:47 pm

gile napisao:A da kupiš par majica/dukseva/jakni sa Alfinom ornamentikom? Manje boli a i može da se skine ako ti dosadi.
:podrzava

Dosadice ti pre ili kasnije, kao i svima koje znam da imaju tetovazu.. izaslo je to iz mode odavno ;)
ZNAM MILION PRIMERA GDE SU LJUDI PRODALI NJIVU I KUPILI AUDI, PASAT, BMW ILI MERCEDES... ALI NIKADA NISAM CUO DA JE NEKO PRODAO NJIVU I KUPIO ALFU...
Slika
Korisnikov avatar
starac vujadin
Garaža: Laguna Coupe, Smart
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 6:27 pm

Pet Mar 18, 2011 7:49 pm

A kako da ti pomognemo, da te tetoviramo sta...?
Acqua-Olio-Benzina
Korisnikov avatar
TheNixa
user
Alfa romeo 156 1.8 ts ex
Alfa romeo 159 1.9 sw

Pet Mar 18, 2011 7:57 pm

Pa ako neko ima neku slikicu, nekoga ko to moze da nacrta ili tako nesto...:)

A ova tetovaza bi ostalim ljudima samo lepo izgledala, a mi bi znali sta je na njoj....;)

Ne bih je radio zbog alfe kao alfe i moje ljubavi prema njoj...msm to je jedan samo deo, nego mi se i mnogo svidja...tako da....odlucan sam u tome poprilicno.....
Korisnikov avatar
erdeljan
BANOVAN
Garaža: Beli fijaker
Pridružio se: Ned Dec 26, 2010 10:54 am

Pet Mar 18, 2011 8:06 pm

ja bi istetovirao ovo Slika

P.S. Nadam se da se Deki nece ljutiti za copyright :)

Salu na stranu, ako si zamislio - tetoviraj, bices veoma unikatan :)
Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
Korisnikov avatar
SandroNS
Garaža: Alfa Romeo 147 jtd overclocked
Pridružio se: Sub Avg 14, 2010 8:04 pm

Pet Mar 18, 2011 8:07 pm

[youtube]IMCnkCIWD6o[/youtube]
:arflag hahaha :arflag
"Nikada ne uči svinju da svira klavir. Samo gubiš vreme a i nerviraš svinju." Paulo Koeljo
Korisnikov avatar
starac vujadin

Pet Mar 18, 2011 8:16 pm

TheNixa napisao:Pa ako neko ima neku slikicu, nekoga ko to moze da nacrta ili tako nesto...:)

A ova tetovaza bi ostalim ljudima samo lepo izgledala, a mi bi znali sta je na njoj....;)

Ne bih je radio zbog alfe kao alfe i moje ljubavi prema njoj...msm to je jedan samo deo, nego mi se i mnogo svidja...tako da....odlucan sam u tome poprilicno.....
Odneses sliku u tatoo centar kao sto je ona moja komsinica ima na uglu Brace Jugovica i Bul.Despota Stefana i istetoviraju te...to ako si u Beogradu. Nije nikakav problem.
Acqua-Olio-Benzina
Korisnikov avatar
SCHUMACHER
Garaža: Ex ALFA ROMEO 155 2.0 8V T.SPARK
Ex ALFA ROMEO 145 1.4 16V T.SPARK
ALFA ROMEO 155 2.0 16V T.SPARK
ALFA ROMEO 156 1.9 JTD
ALFA ROMEO 166 2.4 JTD
ALFA ROMEO 166 3.0 V6 24V
Pridružio se: Pet Nov 21, 2008 11:54 am

Pet Mar 18, 2011 8:37 pm

Ja to ne bih radio prvo iz vjerskih "ubjedjenja",a drugo sto moze da mi dosadi.
A ti vidji sam.
Ako uradis-predstavi je u "Virusu" :rotfl:
"Tresu se soliteri,
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
Korisnikov avatar
982026
Garaža: Hornet 919
Pridružio se: Pet Jan 16, 2009 4:34 pm

Pet Mar 18, 2011 9:46 pm

starac vujadin napisao:
TheNixa napisao:Pa ako neko ima neku slikicu, nekoga ko to moze da nacrta ili tako nesto...:)

Odneses sliku u tatoo centar kao sto je ona moja komsinica ima na uglu Brace Jugovica i Bul.Despota Stefana i istetoviraju te...to ako si u Beogradu. Nije nikakav problem.
Nadam se da neces otici u ovaj lokal! Cisto dranje!!!!
Ja sam pristalica tetovaza i ovu temu izuzetno ozbiljno treba shvatiti. Nemoj se tetovirati zbog trenutnog hira. Tetovaza koju budes uradio mora da bude toliko "prava" da kada je pogledas posle nekoliko godina jos uvek se divis. Znaci mora da predstavlja tebe, neki tebi bitan period u zivotu. Zapamti da je tetovaza zauvek, osim ako nisi fensic ili kevic. Nadam se da me razumes i da se neces uvrediti ili naljutiti.
Nemoj mnogo da slusas ljude oko sebe, tvoj zivot, tvoje telo. ;)
:arflag :drink
Korisnikov avatar
cirko83
Garaža: AR 147 1.6 ts
ex AR 33. 1.5
ex AR 156 1.8ts
Ford Mondeo 2.0 benz
Pridružio se: Pet Avg 28, 2009 4:56 pm

Pet Mar 18, 2011 11:21 pm

Pazi samo da ne završiš ovako:

Slika Slika Slika Slika

Izvini, morao sam :rotfl: :rotfl: :rotfl:
potpis
Korisnikov avatar
TheNixa
user
Alfa romeo 156 1.8 ts ex
Alfa romeo 159 1.9 sw

Sub Mar 19, 2011 2:38 am

cirko83 napisao:Pazi samo da ne završiš ovako:

Slika Slika Slika Slika

Izvini, morao sam :rotfl: :rotfl: :rotfl:
HAhahahaa...pa sta im fali, bas su slatki...?? xD
982026 napisao:
starac vujadin napisao:

Nadam se da neces otici u ovaj lokal! Cisto dranje!!!!
Ja sam pristalica tetovaza i ovu temu izuzetno ozbiljno treba shvatiti. Nemoj se tetovirati zbog trenutnog hira. Tetovaza koju budes uradio mora da bude toliko "prava" da kada je pogledas posle nekoliko godina jos uvek se divis. Znaci mora da predstavlja tebe, neki tebi bitan period u zivotu. Zapamti da je tetovaza zauvek, osim ako nisi fensic ili kevic. Nadam se da me razumes i da se neces uvrediti ili naljutiti.
Nemoj mnogo da slusas ljude oko sebe, tvoj zivot, tvoje telo. ;)
:arflag :drink
Pa znas kako, ta zmijica i ta kombinacija sa krstom me uvek nekako privlacila, ne znam zasto i svaki put kad je vidim, a vec duze vreme razmisljam o tome, nikako da mi dosadi, samo sve vise zelim to da uradim.....a taj salon, to je Sindjel ako se ne varam....znam samo da su dobri koliko i ostali, a skuplji 2 puta bar.....
starac vujadin napisao:

Pa znam ja da treba odneti sliku, ali ja nemam sliku...jos nisam nigde video nesto sto izgleda onako kako sam ja to zamislio........

A vi ostali, pa lepo je sprdati se....;)
Postujem ja to.....:)
Korisnikov avatar
erdeljan
BANOVAN
Garaža: Beli fijaker
Pridružio se: Ned Dec 26, 2010 10:54 am

Sub Mar 19, 2011 4:16 am

Slika

Slika

Slika

Prva je okay :)
Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
Korisnikov avatar
starac vujadin

Sub Mar 19, 2011 9:59 am

Ja sam samo rekao da nije problem i da se odnese slika. A da li je dobro, nije dobro, da li je skupo, nije skupo...to ne znam niti me interesuje.
Acqua-Olio-Benzina
Korisnikov avatar
Alex156
Garaža: Alfa Romeo 156 2.5v6 (2002)
Pridružio se: Sre Feb 11, 2009 7:22 pm

Sub Mar 19, 2011 12:25 pm

Neznam cemu toliko ismejavanja ali ajde... :scratch: Imamo vec jednog decka u klubu koji je uradio nesto slicno. Pa svaki bolji tattoo majstor bi trebao da ti uradi crtez na osnovu tvoih zelja, znaci obidjes par lokala kazes sta zelis i vidis sta imaju da ti ponude... ;) Sindjel zaobidji u startu jer su im cene nerealne a rade prosecno... I kao sto je vec neko rekao dobro razmisli o svemu dali je to trenutni hir ili stvarno zelis to da uradis...
Slika
Korisnikov avatar
cirko83
Garaža: AR 147 1.6 ts
ex AR 33. 1.5
ex AR 156 1.8ts
Ford Mondeo 2.0 benz
Pridružio se: Pet Avg 28, 2009 4:56 pm

Sub Mar 19, 2011 1:04 pm

Ismevanje i šala su dva različita pojma. Jel treba svi da budemo mrtvi ozbiljni ko da smo ne daj Bože na pogrebu?!
potpis
Korisnikov avatar
sErGiO
Garaža: Alfa Romeo 156SW 1.8TS
Pridružio se: Pon Nov 24, 2008 3:11 pm

Sub Mar 19, 2011 2:41 pm

U Beogradu Sloba, Damir, Lizard i možda još poneko (ima ih sigurno još ali nisam više toliko u toku). Damir je vrhunski majstor ali je počeo da naplaćuje papreno, zahvaljujući tome što je radio tetovaže Kežmanu, Stankoviću itd. Ima dosta onih koji rade loše ili prosečno a naplaćuju kao da su vrhunski majsotri (Sinđel, House...), a moja preporuka je dečko iz ZR, po imenu Dragan. Imaš mnogo više detalja na http://www.tattoomagazin.com/new_forum/
Purezza di linea e prefezione del meccanismo - Alfa Romeo
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
Korisnikov avatar
TheNixa
user
Alfa romeo 156 1.8 ts ex
Alfa romeo 159 1.9 sw

Sub Mar 19, 2011 4:33 pm

Ova druga slika mi se svidja, samo kad bi se zmijica malo uvijala oko onog crvenog krsta sa znaka alfe....ali mi se ne svidja boja jedino.....

A dobrooo...zezamo se malo, sta....ne bi valjalo da smo ozbiljni stvarno....:)
A ne bi valjalo i da neko ismeva nekoga...i to isto nije fer....;)
Korisnikov avatar
Alfanatic
Garaža: Giulia Tributo Italiano 2.0
280 AT8 Q4 '24 Verde Montreal
......................................
ex Giulia 200 '22 Sprint Vesuvio
ex MiTo 1,4 QV 170 '10 Rosso
ex Giulietta 1.4 170 '17 Misano
ex MiTo 1.4 155 '09 Rosso
ex 156 2.0 TS '00 Grigio
ex 145 1.4 Boxer '95 Blue
......................................
Pridružio se: Sub Apr 11, 2009 3:40 pm

Sub Mar 19, 2011 5:05 pm

Simpatična ideja, samo šta ćeš ako VW kupi Alfu :grin:
ONLY ALFA | FOREVER AND EVER
Korisnikov avatar
TheNixa
user
Alfa romeo 156 1.8 ts ex
Alfa romeo 159 1.9 sw

Pon Mar 21, 2011 12:00 pm

Hahahahaa....pa nista, ostacu veran Alfi.....zanemaricemo VW uticaj....;)

Jaooo...bio sam sinoc kod jednog lika koji tetovira mog ortaka jednog i kaze da nece da mi radi to sto hocu gde ja hocu......xD
Ja reko pa drugu sliku necu, a ni drugo mesto, a on me pita: da nisi ti u sekti nekoj...? xD
Korisnikov avatar
Sone Bg
Garaža: Alfa Romeo 156 1.9 JTD 2002
Pridružio se: Ned Jul 04, 2010 8:04 pm

Pon Mar 21, 2011 12:08 pm

Imam ja coveka(stara garda) mnoge je poucavao po Bg-u da rade. Ranije je imao lokal u bulevaru. Stvarno vrh radi. Mene je i dosta drugara je tetovirao. I nije skup sa njim moze sve da se dogovori. I samo dobro razmisli sta ces da radis, to je za ceo zivot (ja sam radio burazerovo ime i to nema sta da se kajem) I jos jedna moja preporuka nemoj da radis ne nekom delu tela koji stalno vidis i to je veliki razlog zbog cega tetka smori.

Evo slika loseg je kvaliteta i lose je slikano
Slika

Posto si sa NBGD-a mozes i kod saleta iz paviljona u njega ce pola grada kune :D
Korisnikov avatar
Dragon
Saradnik Uprave
Saradnik Uprave
Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm
Pridružio se: Uto Maj 26, 2009 6:43 pm

Uto Mar 29, 2011 6:33 pm

Ima ovde dobrih saveta...kao sto ti je Sergio rekao, ova trojica su provereni majstori, a i Dragan iz Zr je pouzdan. Kod njih ne bi trebalo da bude greske.

Meni je Sloba radio obe tetovaze. Odnosno, prvu, koju sam uradio polovinom 90-tih je samo ponovo obojio, dok je drugu uradio 2005, kada mi se rodilo dete.

Verovatno ima jos poneko od mladjih da valja, ali ne pratim scenu poslednjih godina.
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
Korisnikov avatar
Tomic
Garaža: Audi TT
Pridružio se: Uto Feb 22, 2011 10:37 am

Sre Mar 30, 2011 12:08 pm

Decko iz ZR je Bakos Dragan, mozete videti njegove radove na facebook-u. Video sam njegov rad kod jedne cure koja mi se dopada :grin:

http://www.facebook.com/#!/bakosdragan
alfanatic napisao:Simpatična ideja, samo šta ćeš ako VW kupi Alfu :grin:
Cak i ako Alfa ne bude vise Alfa, ta zmijica ima mnogo drugih znacenja ... moze da smisli neku pricu hahaha

http://en.wikipedia.org/wiki/Biscione
Ponekad volim da sedim u ćošku svoje sobe i da se pretvaram da sam šargarepa.
Korisnikov avatar
brzi_pas
Garaža: GTV V6TB, 159jtd, 75 V6 24v,75 6V...
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 9:14 pm

Pon Jul 04, 2011 9:51 am

Moj dobar drugar se jedno jutro probudio, popio kafu i ovo napravio od sebe :beerchug:

Slika

Inace, koliko god zvucalo nevjerovatno, nema bash 100% veze sa alfom, covjek je sportista sa cuore sportivom u grudima....mislim, vozi Alfu i jednostavno spojio lijepo sa korisnim :D
Slika

Povratak na “Cafeteria da Romeo”