Našao sam kožna sjedišta, cijena 500KM. Radi se o crnoj koži sa električnim podešavanjem u odličnom stanju. Čak je pristao da mu dam svoja platnena i dam 380KM za ta kožna. Kaže da na njima sve besprijekorno radi. Mene zanima kakvo je kopčanje, tačnije kakvi su džekovi za ta sjedišta i da li se razlikuju od mojih. Kod mene je na struju samo naslon a ova nova imaju na struju pomijeranje u svim stranama i memoriju.
Hvala
Jeste da nije sve ali evo dodje i to na red za sada samo napred! Boja se uklopila savrseno tako da je ovaj srednji naslon za ruku i sve ovo po vratima i dole na konzoli potpuno isto!
Sedista su u super stanju iz 166 2.4 JTD i sve je u funkciji sem grejaca sedista za koje ja nemam predvidjenu instalaciju pa ce moj drug Boza da dobije zadatak i da ugradi releje, osigurace od 30A i par metara kablova....mora i da greje
Sto se tice montaze sedista i dzekova za struju, tu nije bilo nikakvih problema....sve pasuje i sve je na svom mestu, tako da je sve to jako brzo zamenjeno i stavljeno u funkciju!
E sada je ostalo da se i zadnja pronadju i da se to lepo odradi a kada sve bude gotovo onda ce verovatno da dodje vreme za jednu 159 i piiiip...neko ce drugi da uziva u ovoj lepotici!
Pre nego sto raskonektujes ZUTE dzekove od erbega,OBAVEZNO SKINI KLEME SA AKUMULATORA da ti se nebi aktivirao!!!!!
Ako sam dobro shvatio tvoja sjedišta su 450e i to mi je previše. Alfe uglavnom imaju kožna sjedišta u odličnom stanju tako da ti je ta cifra stvarno velika. Ja ću vidjeti možda sutra odem po svoja kožna ako nisu otišla. Hvala ti na onoj informaciji za vazdušne jastuke i skidanje klema.