cakaj, pa to mu dodje isto kao i da proveravam dal svecica baca varnicu preko jednog kabla sto bih skidao sva 4 kabla i stavljao 4 druge svecice, skinucu jednu po jednu svecicu sa kablom i gledati dal daje varnicuvojaalfa napisao:Uzmes cetiri svecice, poskidas cetiri kabla sa jedne bobine i stavis na te cetiri svecice koje stoje vanka na nekom metalnom delu(dekla npr.) i vidis da li sve cetiri bacaju varnicu dok auto radi. Isto ponovis i sa kablovima od druge bobine. Ajd pa javi sta si vidia.
Na 20 kontrola,na 40 štelovanje.dekideki napisao:*na koliko se hiljada km vama (8V) steluju ventili?
Evo epiloga priče,kada sam vraćao poklopac dekla,provalio sam da su tri bliža šrafa na ivici da prokliznu ako se samo malo jače zavrnu. U Rikambiju ih zato nisu ni stegli,odnosno nisu znali kako da reše problem,već su samo nabili kilo silikona i ostaviliG0XY napisao:Ima li neko preporuku vezano za kvalitetan dihtung dekle,postojeci mi je proslinio 5000km nakon ugradnje![]()
Kada sam radio remont varijatora u Rikambiju,promenio sam i dihtung,medjutim pocelo je ulje da se podvlaci pod njega,ceo kompresor mi je mastan