zadnji zmigavci
- milosks
interesu je me kako da pojacam zadnje zmigavce na 33-ci serija 2.da li neko ima predlog.cuo sam da one sijalice sa diodama se slabije vide danju a meni bas i za dan treba jer se mnogo slabo vide.
- dejan555
- Garaža: 147 2.0 TS selespeed
Piaggio X8 200ccm - Lokacija: Klagenfurt am Wörthersee
- cirko83
- Garaža: AR 147 1.6 ts
ex AR 33. 1.5
ex AR 156 1.8ts
Ford Mondeo 2.0 benz - Lokacija: Knjazevac
- MARKO-BG
- Garaža: Alfa 145 1.7 16v BOXER
kod mene su od 21w. mozda ti je plastika matirala od sunca i sad teze prolazi svetlost kroz nju.
- milosks
i kod mene su 21w video sam na netu ima od 35w.da probam sa njima.ili nekako da ubacim jos neku
- cirko83
- Garaža: AR 147 1.6 ts
ex AR 33. 1.5
ex AR 156 1.8ts
Ford Mondeo 2.0 benz - Lokacija: Knjazevac
Probaj prvo sa njima, stavi na jednoj strani jači pa uporedi kolika je razlika
potpis
- milosks
probacu tako da vidim
razmisljao sam da stavim od pozicije i kocnice i da spojim da se obe pale
razmisljao sam da stavim od pozicije i kocnice i da spojim da se obe pale
- Boki_Dj
- Garaža: Ex Alfa 33 1.4IE Imola, '93;
156 SW Distinctive, 2.0 JTS, '03 - Lokacija: Nis
Očisti stakliće, proveri ležišta i vodove.
Nikako NE preporučujem stavljanje sijalica koje nisu po specifikaciji.
Dva puta mi je pregorevao zadnji štop i jedan žmigavac, a ja ih po inerciji menjao gledajući samo sijalicu koju sam skinuo.
Posle drugog puta meni pali lampica za uzbunu, pa lepo uzmem knjižicu, pogledam koja sijalica gde ide, proverim, zamenim(obe nisu bile po katalogu), očistim ležišta i sve prateće, i od tada, već 6-7 god nijedna nije crkla i sve se lepo vidi.
Pazi dobro, nisu simetrične! Iznenadilo me, ali ako se dobro sećam štop na jednoj strani je jači, ako ne i pozicija, ili tako nešto.
E sad, moja 33-ka je 3-ća serija, moguće da ima razlika.
Nikako NE preporučujem stavljanje sijalica koje nisu po specifikaciji.
Dva puta mi je pregorevao zadnji štop i jedan žmigavac, a ja ih po inerciji menjao gledajući samo sijalicu koju sam skinuo.
Posle drugog puta meni pali lampica za uzbunu, pa lepo uzmem knjižicu, pogledam koja sijalica gde ide, proverim, zamenim(obe nisu bile po katalogu), očistim ležišta i sve prateće, i od tada, već 6-7 god nijedna nije crkla i sve se lepo vidi.
Pazi dobro, nisu simetrične! Iznenadilo me, ali ako se dobro sećam štop na jednoj strani je jači, ako ne i pozicija, ili tako nešto.
E sad, moja 33-ka je 3-ća serija, moguće da ima razlika.
"Oversteer is when you hit the wall with the back of the car, understeer is when you hit the wall with the front of the car, horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take it with you."
- milosks
- bucke1
- Garaža: alfa 33