Koje diskove kupiti?
- G0XY
- Garaža: Mito QV
- darko qv
- Garaža: Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde.....Grande Punto 1.3 MJTD 75hp
Alfa Romeo 147 8v traktor
Alfa Romeo Giulietta Qvline 2015 - Lokacija: Sutomore
U Baru u Castellani,Ferodo 284 mm diskovi 130e,i jos ih nemaju na lageru nego treba da ih porucis. 
GOD LOVES ALFA,JESUS DROVE A 145 CLOVERLEAF
- G0XY
- Garaža: Mito QV
Ma samo ne uzimaj Meteli,nije za ljudsku upotrebu 
A Man's Got to Know His Limitations...
- Aljosa83
- Garaža: AR 156 2.0 T.S.
Malo sam zakasnio na ovu temu...
Ja imam alfu 156 2.0 ts i zanima me koje diskove staviti i koje pločice. Diskovi su mi ventilirajući. Za disk bih dao do 3800 za jedan, a pločice do 4000 za obe.
Mislim da ljudi kojima se krive diskovi, nije sva greška do diskova, vec je problem što mnogi stavljaju trvđe ili čvršće pločice na "meke" diskove. Mislim da treba staviti istog proizvođača za oboje.
Ja imam alfu 156 2.0 ts i zanima me koje diskove staviti i koje pločice. Diskovi su mi ventilirajući. Za disk bih dao do 3800 za jedan, a pločice do 4000 za obe.
Mislim da ljudi kojima se krive diskovi, nije sva greška do diskova, vec je problem što mnogi stavljaju trvđe ili čvršće pločice na "meke" diskove. Mislim da treba staviti istog proizvođača za oboje.
- Dragon
- Saradnik Uprave

- Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm - Lokacija: Beograd
Imas akciju na originalne delove u ovlascenim servisima. Disk je 4.500 po komadu, tako da ne bih razmisljao uopste o drugim opcijama slicne cene. Plocice nazalost nisu na popustu.
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- ljube-kugla
- Garaža: alfa 75
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v - Lokacija: Batajnica
ja uzeo OPTIMAL diskove za fiat cromu (alfa 164) ali posto remsa plocica nije bilo uzeo sam neke,sa tri slova al da se roknem ne mogu da se setim,nisu LPR,moracu da proverim
lepo se ponasa na kocenju,na nezno kocenje se nekad cuje sitno skriputanje ali OPTIMAL je komsija proverio na chrysler voyageru 3.3 automatik,kome je sve na kocnici i trajale vise od godinu dana dok nije crko menjac
lepo se ponasa na kocenju,na nezno kocenje se nekad cuje sitno skriputanje ali OPTIMAL je komsija proverio na chrysler voyageru 3.3 automatik,kome je sve na kocnici i trajale vise od godinu dana dok nije crko menjac
ko na nas krene iz mesta je naje&o
- sErGiO
- Garaža: Alfa Romeo 156SW 1.8TS
Ja sam danas uzeo Trusting zadnje pločice i diskove u CBC Storetu pa ćemo da vidimo kako se ponašaju.
Purezza di linea e prefezione del meccanismo - Alfa Romeo
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
- ljube-kugla
- Garaža: alfa 75
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v - Lokacija: Batajnica
Trusting plocice su solidne ali na nekim diskovima skripe nenormalno
ko na nas krene iz mesta je naje&o
- Duke Nukem
- Garaža: 159 2.4jtdm 2006 elegance
Uzeo sam brembo prednje i zadnje plocice na ebay. Bile na popustu, sve zajedno oko 80e.

Gde se to prodaju originalni diskovi za 4.5k po komadu? Delta?
- Gorstak33
- Garaža: Fiat bravo 1.6 mjet, 2008.
Ex Alfa Romeo 156 sw jtd 8v, 2003.
Ex Alfa romeo 33 1.7 ie 8v,1993. - Lokacija: Beograd
JA neki dan uzep za 33 LPR,3800 par.Zasad je sve OK,videcemo kako ce se ponasati.
- Alex156
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.5v6 (2002)
Nebi rekao meni su u Delti trazili cimi mi se oko 60.000...Duke Nukem napisao:Uzeo sam brembo prednje i zadnje plocice na ebay. Bile na popustu, sve zajedno oko 80e.
- Dragon
- Saradnik Uprave

- Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm - Lokacija: Beograd
Nisu 4.500, vec 5.280. Tako mi rekose u Bogunovicu. Mislim na 156 JTD.
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- DogoArgentino
- Garaža: Alfa `02 god. 147 1.6 TS 120 ks
-----------------------------
Fabia `08 god. 1.2 HTP 70 ks - Lokacija: BGD - Borca
Kod mene kombinacija RC diskovi + galfer plocice posle 5000 km rade odlicno 
- dovlax2
- Garaža: 156 2.4jtd
- Alexa86
- Garaža: MiTo QV Ex Alfa147 1.9 jtd, Alfa147 Q2
Ja sam skoro nabavio Ferodo prednje i zadnje diskove sa plocicama,prvih stotinjak kilometara dok sam pazio na kocenje su skripale da je bilo zastrasujuce koliku buku stvaraju... Medjutim sto je vise vreme prolazilo sve su se manje cule i konacno prestale,sto se tice samog kocenja tu nemam zamerki,imam utisak da je bolje nego ranije.