koliko kosta zubcsati
- voki147
- Garaža: opel corsa c 1.2 , Alfa romeo 147 1.6 120ks
posto uskoro treba da menjam zubcasti kais interesujeme koliko kosta i sta se menja jos uz zubcasti kais? alfa 146 1.6 120ks 2001god
- Sauriann
- Drug Član

- Garaža: Stelvio 2.2 Q4 Lusso
ex Giulietta 2.0 TCT
ex MiTo 1.4 Turbo Benzina 155
ex 156 jtd mjet 16V SW - Lokacija: Novi Beograd
Mene isto interesuje šta mi od delova treba za jtdm veliki servis i gde da kupim.
Verovatno ću imati neku varijantu za delove od preko pa mi je potreban spisak...
Verovatno ću imati neku varijantu za delove od preko pa mi je potreban spisak...
- Danpil
- Garaža: Alfa Romeo 147 1.9 JTD
Ljudi ja sam pre dva meseca menjao sve i zupcasti i pk kajs i naravno uz to obavezno i pumpu za vodu. Ynaci trebaju vam spaneri za zupcasti i za pk kajs. Sve to sam kupio u AP Sportu u Beogradu i iznelo me oko 14000 dinara. A da moj motor je 1,9 jtd. Inace poslao sam im mail sa pitranjem sta mi sve treba i oni su mi u roku od dva dana odgovorili... Ovo nije reklama samo kazem gde sam ja kupio da bi ljudi uporedili cene, meni je ovo bila najjeftinija varijanta...
- Sauriann
- Drug Član

ex Giulietta 2.0 TCT
da li neko zna da li valja taj zupčasti kod njih...Danpil napisao:Ljudi ja sam pre dva meseca menjao sve i zupcasti i pk kajs i naravno uz to obavezno i pumpu za vodu. Ynaci trebaju vam spaneri za zupcasti i za pk kajs. Sve to sam kupio u AP Sportu u Beogradu i iznelo me oko 14000 dinara. A da moj motor je 1,9 jtd. Inace poslao sam im mail sa pitranjem sta mi sve treba i oni su mi u roku od dva dana odgovorili... Ovo nije reklama samo kazem gde sam ja kupio da bi ljudi uporedili cene, meni je ovo bila najjeftinija varijanta...
- cirko83
- Garaža: AR 147 1.6 ts
ex AR 33. 1.5
ex AR 156 1.8ts
Ford Mondeo 2.0 benz - Lokacija: Knjazevac
- Sauriann
- Drug Član

ex Giulietta 2.0 TCT
Aha, znači u Kit komercu imaju zupčasti za jtd od više dobavljača. Valjda će Danpil napisati koji je kupio (ne mora cena zbog reklame). Pitam iz prostog razloga jer mi je neko rekao da nisu baš svi jednaki kvalitetom i da pazim prilikom velikog servisa baš zbog zupčastog.
- Danpil
- Garaža: Alfa Romeo 147 1.9 JTD
Izvinjavam se sto odmah ne napisah...uzeo sam ceo set zupcastog Dayco. Cuo sam da je u neke alfe on u fabrici ugradjivan i dosta ljudi mi je preporucilo i tu marku pored neke Geates (valjda sam lepo napisao) koja je isto super. Taj set je tada bio na nekoj akciji, ako nekog zanima tacno cena neka mi posalje poruku, ali mislim da se nije menjala...
- G0XY
- Garaža: Mito QV
Remen zupcastog Dayco ti je oko 1.750 din,spaner zupcastog SKF je oko 5.150 din,dihtung poklopca ventila 1.400 ...za TS motore.
A Man's Got to Know His Limitations...
- dejan555
- Garaža: 147 2.0 TS selespeed
Piaggio X8 200ccm - Lokacija: Klagenfurt am Wörthersee
Ovi u APu mogu da se kladim da nemaju ama baš ništa SKF,
izvadiću sutra račun iz auta pa ću pogledati koja je cena bila u septembru ...
izvadiću sutra račun iz auta pa ću pogledati koja je cena bila u septembru ...
- dovlax2
- Garaža: 156 2.4jtd
kupio sam skoro za ćaletovu lybru 1.9jtd sve za mali i veliki servis u APu. set zubčastog dajko u kutiji 5000din, u kutiji je dajkov kaiš i INA španer i roler. inače INA spada u istu klasu SKF. kod nas je najbolji dajko kaiš.
zaboravih da kažem da me je sve zajedno izašlo 16000din
zaboravih da kažem da me je sve zajedno izašlo 16000din
- cirko83
- Garaža: AR 147 1.6 ts
ex AR 33. 1.5
ex AR 156 1.8ts
Ford Mondeo 2.0 benz - Lokacija: Knjazevac
Ja sam kod mene stavio Continental kaiš i INA ležajeve koji su skuplji od SKF, a priča se da se SKF kopira, ali šta se danas više ne kopira. INA su inače nemački odlični ležajevi. Pa baš ne verujem da je DAYCO najbolji što i sama cena kaže mada je išao kao prva ugradnja, šta znam.
potpis