Resio sam da se ne zezam i ne menjam sedista u svojoj AR33 Imoli zbog onog pocepanog vozacevog sedista nego cu ga reparirati, da ostane u fabrickom stanju. Nasao sam majstora, preporuka, koji ce mi srediti sediste za nekih 30-50 eur. Promenice mi bocnu stranu sedista i obnovice mi sundjer. Da li neko zna gde je najbolji izbor eko koze, skaja, itd? Jako mi je vazno da bih potrefio istu ako ne slicnu nijansu.
Ja sam to isto radio na mojoj Imoli,bio sam kod bajkera Dekija na Medaku.Presvukao mi je donju i gornju bocnu ivicu i popravio sundjer za 25e pre 3 godine i imao je bukvalno identicnu eko kozu kao sto je bila u orginalu.
Znam za radnju na bulevaru,mislim da je iznad depoa sa iste te strane.Drze bukvalno sve sto se tice tapaciranja i sivenja,extra izbor.Ja sam pre par godina uzimao mebl za dasku za zvucnik.I meni su sedista dosta ulegla i neudobna,pa se nosim mislju da se raspitam da li pasuju od nekog fijata,recimo punta,ima da se nadju dobra za male pare ili da se i ja bacim na preradu starih.
znam dekija dobro ali iz moto kluba, jer i ja vozim motor
dekija odugovlaci i treba ga ganjati da zavrsi, nije takav uvek bio, a meni se zuri jer necu imati auto toliko kolko treba da se zavrsi sediste.
sibine hvala za dermu.
gorstak, fabrika je fabrika tako da bolje stare sredi, nije skupo.
ja kad zavrsimsa ovim majstorom reci cu vam rezultate pa ako valja radi i ti.
sve se da srediti. sundjer se obnovi, koza se ubaci a ako tekstil ne valja, nadjes neki extra, das krojacici da ti zameni, smesne pare, i full
Posto tema nije aktivna vec neko vrijeme,da pitam ovdje da ne otvaram novu:
Gledao sam u nekim autima (seat ibiza cini mi se) pojaseve kao na svim "stock" autima,ali u crvenoj boji,pa me zanima da li se to farba ili na ibize dodje fabricki?
"Tresu se soliteri,
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
hm svidja mi se ideja shumi,to bi mozda moglo od kamionskih gurtni da se prepakuje na postojeci pojas
davno sam nasao neku gurtnu koja je bila dosta tanka i nesto uza od pojasa ali verovatno bi tako nesto moglo ili od kamionskih gurtni da s napravi onaj preko ramena kao trkacki i to moze svaki obucar ili tapetar da prostepa i sastavi
i to sam hteo na corsi da uradim svojevremno ali deca ne bi trpela pa sam odustao ali bi bilo izvodljivo i uvek bi ih stavljao
Uh,na decu sam zaboravio,ni moj klinja nece da trpi
Znaci da se nadju one crvene cvrste trake kojima se na kamione pricvrscuje tovar?
Dobra ideja,ali se to tesko moze naci jbg...
"Tresu se soliteri,
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".