http://www.polovniautomobili.com/wiki-Z ... bil-go.php
Obratite paznju na komentare
Lista za auto 2011
- alaza
- Garaža: ex AR 166 2.4 jtd 2005.g.,
ex AR 155 2.0 16v Super '98,
ex AR 155 1.7ts '94,
ex AR 164 2.0ts '89,
ex AR 164 2.0ts '91,
ex AR 164 2.5td Super '96,
ex AR 164 2.0tb Super '96,
ex AR 164 2.0ts Super '98. - Lokacija: Pecinci
- cirko83
- Garaža: AR 147 1.6 ts
ex AR 33. 1.5
ex AR 156 1.8ts
Ford Mondeo 2.0 benz - Lokacija: Knjazevac
Koji ludaci. Ovaj Žika je još jedan ograničeni magarac koji ne zna dalje od svog nosa, a našao da se raspravlja.
potpis
-
ki
- Drug Član
- Trenta Tre
- interceptor
- Garaža: Crosswagon Q4, Smart City coupe
Re: Lista za auto 2011
kilson napisao:![]()
Covek otkrio internet, pa mu dao po lecenju frustracija!

- alfamen
- Garaža: ALFA 166 TS
ALFA 166 2.4 JTD
LANCIA LIBRA 1.9 - Lokacija: Novi Beograd
Nisam mogao da izdrzim, pa sam okacio(nick ARmen) adresu za mentola(ZIKU) da pogleda i da se iznervira!
[youtube]zON4bWsl2Ek[/youtube]

[youtube]zON4bWsl2Ek[/youtube]
- darko qv
- Garaža: Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde.....Grande Punto 1.3 MJTD 75hp
Alfa Romeo 147 8v traktor
Alfa Romeo Giulietta Qvline 2015 - Lokacija: Sutomore

Ma,ovo je neki degenerik teski.

GOD LOVES ALFA,JESUS DROVE A 145 CLOVERLEAF
- Alfanatic
- Garaža: Giulia Tributo Italiano 2.0
280 AT8 Q4 '24 Verde Montreal
......................................
ex Giulia 200 '22 Sprint Vesuvio
ex MiTo 1,4 QV 170 '10 Rosso
ex Giulietta 1.4 170 '17 Misano
ex MiTo 1.4 155 '09 Rosso
ex 156 2.0 TS '00 Grigio
ex 145 1.4 Boxer '95 Blue
...................................... - Lokacija: Indjija
- darko qv
- Alfanatic
ex 156 2.0 TS '00 Grigio
Hteo sam reći da sam često izlazio sa komentarima po forumima i da nikada nikoga nisam vređao samo braneći svoj (naš) stav, ali uvek čovek naleti na gomilu buzdovana koji na primitivan način gledaju da nam "objasne" neke stvari. Ovaj Žika je pravi prototip takvih spomenutih...
Kad kažem "ovde" mislim na sredinu koja nas okružuje i koja u velikom procentu razmišlja stereotipno, a ne na ljude sa forumadarko qv napisao:Mislis li na nekog posebno?

Hteo sam reći da sam često izlazio sa komentarima po forumima i da nikada nikoga nisam vređao samo braneći svoj (naš) stav, ali uvek čovek naleti na gomilu buzdovana koji na primitivan način gledaju da nam "objasne" neke stvari. Ovaj Žika je pravi prototip takvih spomenutih...
ONLY ALFA | FOREVER AND EVER
- darko qv
Tacno tako.Skoro mi se svakodnevno desava.Pita mene drug:"Pa,gdje je odrzavas"?
Ja mu kazem pred kucu.

Tacno tako.Skoro mi se svakodnevno desava.Pita mene drug:"Pa,gdje je odrzavas"?
Ja mu kazem pred kucu.

GOD LOVES ALFA,JESUS DROVE A 145 CLOVERLEAF
- GavaUE
- Garaža: Giulietta Nuova 1.6 (project car)
Najbolje je ovakve tipove poput Zike, ako je ikako moguce, iskulirati i ostaviti ih. Sami su sebi dovoljni. Verovatno covek ima kompleks koji vuce jos iz detinjstva, pa je resen da na forumu pokaze ko je i sta je, da se "dokaze" ili sta vec, nece mi nikad biti jasno... Mislim da sami sebe spustamo na nizi nivo intelektualnog razvitka ukljucivanjem u raspravu sa nekim kome je glavna crta u recniku namesto argumenata uvreda. Takvima koji zavist ne zele sami sebi da priznaju vec je resavaju vredjanjem drugih ne bi trebalo pridodavati veliku paznju, jer je i ne zasluzuju. Slazem se da takvim ljudima ne treba prastati takve propuste i ponasanje koje se moze identifikovati sa ponasanjem hunskih plemena, ali kako im se normalnom prepiskom ne moze dokazati niti objasniti, pa makar malo pribliziti drugaciji pogled na svet, najbolje ih je ostaviti u njihovom kavezu koji je sam po sebi uveliko poljuljan sujetom, manjkom obrazovanja i oskudnoscu uma...
Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
- Alfanatic
ex 156 2.0 TS '00 Grigio
@ GavaUE
Apsolutno tačno i savršeno lepo rečeno!! Nema se ništa zameriti i podržavam od reči do reči, a dodao bih jedino da je nemoguće baš u svakoj situaciji uvlačiti rogove i povlačiti se iz bilo kakve diskusije! Deluje neozbiljno i kao da nam manjka vere i argumenata za ono što propagiramo. Ponekad je neophodno jasno izraziti svoj stav i pokazati da ga imamo, a onima koji umeju da čitaju i razumeju, da se argumentovano razloži zašto volimo to što volimo! A podrazumeva se da u neke teške diskusije i uvrede ne treba ulaziti. Jedini je problem u tome što je na mnogim mestima teško izneti i odbraniti svoj stav obzirom da se komentari filtriraju i na neki način oblikuje javno mnjenje tako što objavljuju uvredljive i agresivne komentare drugih, a tvoje uklanjaju i ne dozvoljavaju da izraziš šta misliš! To mi se redovno dešavalo na B92 i zarekao sam se da sam tamo završio sa svojom "misijom" odbrane parava na mišljenja Alfista, dok sam npr. sa VG i pored veće tamošnje demokratičnosti prilikom komentarisanja odavno završio za sva vremena iz nekih sasvih drugih razloga! Kad malo bolje razmislim, čini mi se da ću sa praksom komentarisanja završiti za stalno, ne zato što mi manjka argumenata i volje, već zato što uslovi nisu ravnopravni pored činjenice da se ni mentalitet ne menja, te da ima previše onih koji bi samo da provociraju, dele lekcije i leče frustracije. A tu svaka razumna diskusija prestaje.
Apsolutno tačno i savršeno lepo rečeno!! Nema se ništa zameriti i podržavam od reči do reči, a dodao bih jedino da je nemoguće baš u svakoj situaciji uvlačiti rogove i povlačiti se iz bilo kakve diskusije! Deluje neozbiljno i kao da nam manjka vere i argumenata za ono što propagiramo. Ponekad je neophodno jasno izraziti svoj stav i pokazati da ga imamo, a onima koji umeju da čitaju i razumeju, da se argumentovano razloži zašto volimo to što volimo! A podrazumeva se da u neke teške diskusije i uvrede ne treba ulaziti. Jedini je problem u tome što je na mnogim mestima teško izneti i odbraniti svoj stav obzirom da se komentari filtriraju i na neki način oblikuje javno mnjenje tako što objavljuju uvredljive i agresivne komentare drugih, a tvoje uklanjaju i ne dozvoljavaju da izraziš šta misliš! To mi se redovno dešavalo na B92 i zarekao sam se da sam tamo završio sa svojom "misijom" odbrane parava na mišljenja Alfista, dok sam npr. sa VG i pored veće tamošnje demokratičnosti prilikom komentarisanja odavno završio za sva vremena iz nekih sasvih drugih razloga! Kad malo bolje razmislim, čini mi se da ću sa praksom komentarisanja završiti za stalno, ne zato što mi manjka argumenata i volje, već zato što uslovi nisu ravnopravni pored činjenice da se ni mentalitet ne menja, te da ima previše onih koji bi samo da provociraju, dele lekcije i leče frustracije. A tu svaka razumna diskusija prestaje.
ONLY ALFA | FOREVER AND EVER
- alaza
- Garaža: ex AR 166 2.4 jtd 2005.g.,
ex AR 155 2.0 16v Super '98,
ex AR 155 1.7ts '94,
ex AR 164 2.0ts '89,
ex AR 164 2.0ts '91,
ex AR 164 2.5td Super '96,
ex AR 164 2.0tb Super '96,
ex AR 164 2.0ts Super '98. - Lokacija: Pecinci
- alfamen
- Garaža: ALFA 166 TS
ALFA 166 2.4 JTD
LANCIA LIBRA 1.9 - Lokacija: Novi Beograd
Moj ortak, imam utisak da se vise plasi ALFE nego sto je nevoli...elem kupio tuarega 4.2 benzinca onako u fulu ocuvan, star 4 godine i sav onako ponosan na VW( ovo mu je prvi vw u zivotu) hvali ga kao da je svemirski brod.
Sretnemo se na semaforu, jedan pored drugog i otvorimo prozore, zezamo se kao da se potrkamo a ono neki sneg i kisica....
Od trke naravno nista i krenemo onako polako i zatvaramo prozore kad njegov prozor u pola zatvaranja samo spade dole kao u rupu!
Popizdeo, smrzo se onako mokar usao u alfu jer smo ovo go..o ostavili u servisu, kaze kako je to moguce , pa svi pricaju da je VW najkvalitetnije vozilo na svetu?!?
Ja mu kazem e o tome sam ti i pricao a evo vozis se u sest godina starijoj alfi od tvog tuarega, kojoj sve radi a pri tom svi pricaju da je najnekvalitetniji auto na svetu.
On je jedan od retkih koji se zarazio ali se i brzo otreznio od VW bolesti i sada gleda kako da ga uvali pod hitno!
Kad vec pomenu VW moram ovo da ispricam!alaza napisao:Srbija je i dalje zemlja WW.
Moj ortak, imam utisak da se vise plasi ALFE nego sto je nevoli...elem kupio tuarega 4.2 benzinca onako u fulu ocuvan, star 4 godine i sav onako ponosan na VW( ovo mu je prvi vw u zivotu) hvali ga kao da je svemirski brod.
Sretnemo se na semaforu, jedan pored drugog i otvorimo prozore, zezamo se kao da se potrkamo a ono neki sneg i kisica....
Od trke naravno nista i krenemo onako polako i zatvaramo prozore kad njegov prozor u pola zatvaranja samo spade dole kao u rupu!
Popizdeo, smrzo se onako mokar usao u alfu jer smo ovo go..o ostavili u servisu, kaze kako je to moguce , pa svi pricaju da je VW najkvalitetnije vozilo na svetu?!?
Ja mu kazem e o tome sam ti i pricao a evo vozis se u sest godina starijoj alfi od tvog tuarega, kojoj sve radi a pri tom svi pricaju da je najnekvalitetniji auto na svetu.
On je jedan od retkih koji se zarazio ali se i brzo otreznio od VW bolesti i sada gleda kako da ga uvali pod hitno!
- darko qv