opet se dupliraju slike, sve ove slike tj slike bas ovih alfi su vec okacene u temi(nebitno je dal je mozda slika iz nakog drugog ugla ili slikano na drugoj lokaciji bitno da je rec o istom autu), znam da je tesko setiti se i provaliti koje su slike bile ali ja ih vrlo dobro pamtim
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
Pusti nas bre OMP da kačimo slike . Ako su bile, mi volimo da ih gledamo po 100 puta. Stvarno, ne možemo da zapamtimo slike sa celog foruma koje su bile , a koje nisu, ima hiljadu strana. A šta ima veze i ako su bile
Ma zezam se na ovo što je napisao Santino, zato što čim se ponovi slika već znaš da je bila. Možda je i ova bila, ali valjda nije ovde. dekideki i patos krivina:
U pravu si OMP,par ovih Alfi se i ja sjecam,ali nisu bile iz ovih uglova.Najbolje sam zapamtio onu crvenu ST.
E sad,nije poenta je li neka slika bila ili nije,ne moze niko precesljavat 50 strana da vidi je li bila neka ili nije.Ako misli da nije bila,neka kaci,pogotovo iz vise uglova,jer mi je bzv da neko ima 5 slika jedne dobre 155,a okaci samo jednu,i onda npr vidimo kakva je sprijed,ali ne vidimo enterijer,motor itd...
"Tresu se soliteri,
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
Hmmmm,nikad se ne zna.Da prodam QV (a,to pri ovo pameti ne bih nikad uradio)uzeo bih 155,prije nego 156,zivota mi.Jos i znas kako su dzabe 156 kod nas.
Radje bi uzeo 155 i napravio repliku(koliko to moze),mada znam lika koji to radi,mislim na prosirenja i napravio GTA od nje.
Ja sam imao ideju da dam moju 145qv za 155 , ali sad kada sam je sredio nisam bas siguran da bih je menjao i to sa onakvim zadnjim trapom. A i kada nesto bolje razmislim ja i vozim 155 ali Hp!