Evo kako stoje stvari...
Trenutno sam u osnivanju brenda koji će se baviti proizvodnjom profesionalnih, elektronskih muzičkih instrumenata.
Što se tiče audio materijala, to mi nije nikakva nepoznanica, on je spreman i u razvoj istog je na mojim leđima i potpuno je isplaniran.
Što se tiče pakovanja svega toga u jednu kutiju, za to mi je potreban taj neki genije.
Posao genija bi bio da napiše software i da ga smesti u neko kutijasto okruženje, dakle čipovi, solid state drive i šta ja znam šta tu sve ide.
Kad kažem genije, ne mislim konkretno na jednog čoveka, verujem da sve ovo teško da može neko sam da uradi, ali ako postoji bilo bi sjajno.
Ovo što želim već postoji u softverskoj varijanti koju koristim i pada mi na pamet da se sve bazira na Windows platformi, pa da se poslužim softverima koji već postoje, ali onda me interesuje kako da to spakujem u jednu kutiju i stavim neki Display 8x24 Lines recimo i dugmići kojima će se šetati kroz menije, pa kako onda to sve da integrišem u Windows, glava me zaboli od toliko nepoznanica...
Postoje neki Bugari koji rade ovo, kontaktirao sam ih i čekam odgovor, ali treba mi za početak i neki savet kako se to radi, da li je izvodljivo, koliko bi bilo skupo, da li se ko nečim sličnim bavio...
Pozdrav...
Treba mi neki genije!
- alfaholic
- Garaža: Alfa Romeo 146 ti '97. ex
Alfa Romeo 156 1.8 TS '05. - Lokacija: Pancevo
pre svega javljam se jer zelim da ti cestitam sto si se upustio u "avanturu" koja se zove privatno preduzetnistvo, pogotovo u proizvodnju, sto danas nije laka stvar, narocito je tesko izgurati do kraja, ako nemas debela ledja.
I sam se bavim preduzetnistvom, ali nesto totalno drugo, nebitno za dalju diskusiju.
Sto se tice izrade software-a, ako se ovde niko ne javi da predlozi nekog svog, idi na elitesecurity.org , tamo postoji soba "berza poslova" ili tako nesto, gde mozes da postavis besplatan oglas.
Imaj u vidu da dobri programeri nisu jeftini. Takodje gledaj da ta osoba bude osoba na koju ces moci da se oslonis dugorocno, jer ce ti svakako trebati u razvoju proizvoda/brenda.
A da bi brend zaziveo, razmisljaj o marketingu, marketingu i samo marketingu i nikako se ne ogranicavaj samo na nase trziste, mnogo smo malo trziste i mnogo smo siromasni. Ja proizvodim proizvod koji u maloprodaji kosta ispod 10 eur, pa je ljudima u Srbiji skupo... zato i gledam trzista u okruzenju...
Pozdrav i sve najbolje ti zelim. Odusevim se kad cujem da je neko usao u preduzetnicke vode, jer nazalost mi nismo preduzetnicka zemlja, vrlo malo ljudi razmislja u tom pravcu i ima preduzetnicki duh.
I sam se bavim preduzetnistvom, ali nesto totalno drugo, nebitno za dalju diskusiju.
Sto se tice izrade software-a, ako se ovde niko ne javi da predlozi nekog svog, idi na elitesecurity.org , tamo postoji soba "berza poslova" ili tako nesto, gde mozes da postavis besplatan oglas.
Imaj u vidu da dobri programeri nisu jeftini. Takodje gledaj da ta osoba bude osoba na koju ces moci da se oslonis dugorocno, jer ce ti svakako trebati u razvoju proizvoda/brenda.
A da bi brend zaziveo, razmisljaj o marketingu, marketingu i samo marketingu i nikako se ne ogranicavaj samo na nase trziste, mnogo smo malo trziste i mnogo smo siromasni. Ja proizvodim proizvod koji u maloprodaji kosta ispod 10 eur, pa je ljudima u Srbiji skupo... zato i gledam trzista u okruzenju...
Pozdrav i sve najbolje ti zelim. Odusevim se kad cujem da je neko usao u preduzetnicke vode, jer nazalost mi nismo preduzetnicka zemlja, vrlo malo ljudi razmislja u tom pravcu i ima preduzetnicki duh.
- alfaholic
- Garaža: Alfa Romeo 146 ti '97. ex
Alfa Romeo 156 1.8 TS '05. - Lokacija: Pancevo
Hvala puno...
Poenta ovoga je da će moći da se prodaje svugde u svetu, jer već sa svim tim ljudima poslujem na nekom nižem nivou, više softverskom ako tako mogu da kažem.
Probaću, pa kako bude...

Poenta ovoga je da će moći da se prodaje svugde u svetu, jer već sa svim tim ljudima poslujem na nekom nižem nivou, više softverskom ako tako mogu da kažem.
Probaću, pa kako bude...

-
gi
- Drug Član
Imam ekipu za tebe, radili su slične stvari. Pošalji mi fon na PM, pozvaću te.