FORMULA 1 prenos
- speedfreak968
- Garaža: :
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
ex '02. AR 156 2.5 V6 24v
ex '04. AR 156 SW ti - Lokacija: Bgd
If everything seems under control, you're just not going fast enough.
FORMULA 1 prenos
I... Ko radi prenos ove sezone? Opet se cheka zadnji momenat... Palma plus? 

- Diego
- Drug Član
- Garaža: AR 156 1.8 TS 2002.
Cuo sam samo da NIKO nije iskazao interesovanje za prenos. Valjda im je skupo
Na kraju ce k'o i pre nekoliko sezona da preskoce prve dve, tri trke pa da vide reakciju raje.

Na kraju ce k'o i pre nekoliko sezona da preskoce prve dve, tri trke pa da vide reakciju raje.
- speedfreak968
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
Re: FORMULA 1 prenos
Pod uslovom da provajderi ne skrembluju HRT, ko ih j*be, ne mora niko da prenosi smradovi jedni...

- Alfanatic
- Garaža: Giulia Tributo Italiano 2.0
280 AT8 Q4 '24 Verde Montreal
......................................
ex Giulia 200 '22 Sprint Vesuvio
ex MiTo 1,4 QV 170 '10 Rosso
ex Giulietta 1.4 170 '17 Misano
ex MiTo 1.4 155 '09 Rosso
ex 156 2.0 TS '00 Grigio
ex 145 1.4 Boxer '95 Blue
...................................... - Lokacija: Indjija
I na HRT su još prošle sezone rekli da ove godine ne kupuju prava!! A voleo sam da gledam kako oni realizuju prenose
Ovde je bilo reči da bi Arena mogla da uleti, ali kao što već rekoste - izgleda da se skoro svaki put mora propustiti trka ili dve pa da se konačno nešto sazna. Mislim da će ove godine da rade streamovi kako stvari stoje, barem dok ne uvedu četvorocilindrične motore i ekološke normative, pa od F1 zaista naprave pravi cirkus

Ovde je bilo reči da bi Arena mogla da uleti, ali kao što već rekoste - izgleda da se skoro svaki put mora propustiti trka ili dve pa da se konačno nešto sazna. Mislim da će ove godine da rade streamovi kako stvari stoje, barem dok ne uvedu četvorocilindrične motore i ekološke normative, pa od F1 zaista naprave pravi cirkus

ONLY ALFA | FOREVER AND EVER
- dexxxter
- Garaža: 156 2.0 TS 16v
166 Facelift 3.2 V6 24v - Lokacija: Beograd
- Markoni147
- Garaža: Ford Fiesta ST
Nemacki RTL je uvek radio prenos, cak ih SBB nije nikada skremblovao za razliku od HRT-a...
- SCHUMACHER
- Garaža: Ex ALFA ROMEO 155 2.0 8V T.SPARK
Ex ALFA ROMEO 145 1.4 16V T.SPARK
ALFA ROMEO 155 2.0 16V T.SPARK
ALFA ROMEO 156 1.9 JTD
ALFA ROMEO 166 2.4 JTD
ALFA ROMEO 166 3.0 V6 24V - Lokacija: PODGORICA
Ja misliM da mozete pratiti i na RAI UNO i na RTCG 2,mada pojavice se neko od toliko televizija u SRB.Sjecam se da je i prosle godine bilo isto pitanje,pa je na kraju prenosio FOX.
"Tresu se soliteri,
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
- Diego
- Drug Član
- Garaža: AR 156 1.8 TS 2002.
Je li ovo neki inside info?dexxxter napisao:Arena ove godine SIGURNO nece kupiti prava na F1!

- OMP
- Garaža: GP TJet
pa ako niko od nasih ne bude prenosio, a verujem da ce se naci neko, onda ni kablovske(sbb) nece skremblovati hrt 

Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
- interceptor
- Garaža: Crosswagon Q4, Smart City coupe
Nadajmo se da će se naći neko,jer prošle godine na kablovskoj su ipak neke trke sa hrt-a bile skremblovane (iako ne cele ali ipak nervira)
- OMP
sve trke na hrt-u su bile skremblovane prosle godine, ne znam koje su to bile pustane
iz razloga jer fox, ili bilo koja nasa tv stanica koja otkupi pravo na prenos, ne dozvoljavala da jos neka televizija na "srpskom" jeziku pusta paralelno prenos, da je to bila bilo koja druga HR,CG, BIH ili RS televizija takodje bi bila skremblovana ne zato sto sbb tako hoce nego sto to zahteva nasa tv kuća sto je i logicno samo sto ne znam koji dil imaju sa kablovskim operaterima, jel po zakonu ili "potkupljuju" operatere 

- interceptor
Pa ja sam skoro sve prenose prošle god. pratio preko HRT-a (imaju mnogo ozbiljnije komentatore) osim prve dve ili tri koje su bile skremblovane i to 15-20 min. posle starta.
- scudetto
- Garaža: Alfa Romeo 146 Ti
Kubica se slupao jutros na reliju u Andori vozeci Skodu Fabiu S2000 tesko povredjen spominju cak i da ce mozda ruku da mu amputiraju
http://www.gpupdate.net/en/f1-news/2520 ... big-crash/
http://grandprixgirlsf1-en.blogspot.com ... obert.html
http://www.gpupdate.net/en/f1-news/2520 ... big-crash/
http://grandprixgirlsf1-en.blogspot.com ... obert.html
- SCHUMACHER
- Garaža: Ex ALFA ROMEO 155 2.0 8V T.SPARK
Ex ALFA ROMEO 145 1.4 16V T.SPARK
ALFA ROMEO 155 2.0 16V T.SPARK
ALFA ROMEO 156 1.9 JTD
ALFA ROMEO 166 2.4 JTD
ALFA ROMEO 166 3.0 V6 24V - Lokacija: PODGORICA
Ne mogu da vjerujem.Nadam se da ce se sve dobro zavrsiti po njega jer ipak mi auto ne djeluje toliko ostecenda bi morali ruku da mu amputiraju,ali ko zna...
Zar je moguce da je on na mjesec dana pred sampionat nasao da rizikuje i da vozi tamo nekakav reli...
Montoya je jednom na tenisu povrijedio lakat pa je to morao da krije kao zmija noge,ali mu se to desilo sredinom odmora pa je imao vremena da se oporavi,a ovaj pametnjakovic nasao da vozi reli...
Zar je moguce da je on na mjesec dana pred sampionat nasao da rizikuje i da vozi tamo nekakav reli...
Montoya je jednom na tenisu povrijedio lakat pa je to morao da krije kao zmija noge,ali mu se to desilo sredinom odmora pa je imao vremena da se oporavi,a ovaj pametnjakovic nasao da vozi reli...
"Tresu se soliteri,
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
- interceptor
- OMP
nece da mu amputiraju saku kako su prvo mislili ali je pitanje da li ce ruga da mu funkcionise normalno i naravno pitanje je nastavka karijere u f1, jbg sranja se desavaju ali ovo bas i nije morao da radi, piiiip ga reli
trebao je da se pojavi na irc-u pre par vikenda ali je nesto bilo oko sponzora ili f1 tima problem cudi me da je sad vozio pa jos škodu
inace bankina mu je prosla kroz auto
i morali su da seku auto da bi ga izvukli, strasno, bitno da je van zivote opasnosti ali povrede ruke i noge nisu nimalo naivne

inace bankina mu je prosla kroz auto

- darko qv
- Garaža: Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde.....Grande Punto 1.3 MJTD 75hp
Alfa Romeo 147 8v traktor
Alfa Romeo Giulietta Qvline 2015 - Lokacija: Sutomore
Tacno tako.Bankina je prosla kroz auto,vidi se kako je vozacevo sjediste nagrdjeno.Jedini je Alonso otisao u bolnicu,da pruzi podrsku njemu i njegovima,kao u ime svih vozaca
Navodno su super drugovi.Jbg,koja njesra.Jak je on,pregurace ovo.Sjecate se udesa iz 2007?
... re=related

Navodno su super drugovi.Jbg,koja njesra.Jak je on,pregurace ovo.Sjecate se udesa iz 2007?

... re=related
GOD LOVES ALFA,JESUS DROVE A 145 CLOVERLEAF
- OMP
- speedfreak968
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
Re: FORMULA 1 prenos
Brate, bash ga je poteralo... Vec je imao teshku saobracajku pre jedno 7 godina, i tada su mu ostali neki shrafovi ruci... I sad ovo... Jedan od gotivnijih i talentovanijih vozacha u F1... Prava shteta... Posle Vettela on mi je bio drugi pik za Ferrari... U svakom sluchaju operacija je uspela, ali ce oporavak da traje najmanje godinu dana, a prognoze niko ne zeli da daje... Dakle ova sezona je za njega sigurno gotova pre nego shto je i pochela, a nadajmo se da ce uspeti da povrati funkciju ruke toliko da moze da nastavi karijeru u F1... U protivnom, bio bi to zaista veliki gubitak... A tu je i ozbiljna povreda butne kost koja moze da izrodi gomilu sranja...
Shto se tiche IZUZETNO liberalnog odnosa Renaulta prema svom prvom vozachu, i meni je neshvatljiv... Ali, takav je kakav je i to je njihova interna stvar...
Shto se tiche IZUZETNO liberalnog odnosa Renaulta prema svom prvom vozachu, i meni je neshvatljiv... Ali, takav je kakav je i to je njihova interna stvar...

- darko qv
- Garaža: Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde.....Grande Punto 1.3 MJTD 75hp
Alfa Romeo 147 8v traktor
Alfa Romeo Giulietta Qvline 2015 - Lokacija: Sutomore
Kubica se probudio iz kome,al se mora sacekati da se vidi kako ce ruka da reaguje.
Evo auta koje je startovalo iza Kubice,vidi se pri kraju snimka.
... r_embedded
Evo auta koje je startovalo iza Kubice,vidi se pri kraju snimka.
... r_embedded
GOD LOVES ALFA,JESUS DROVE A 145 CLOVERLEAF
- GavaUE
- Garaža: Giulietta Nuova 1.6 (project car)
- vnov
- Garaža: Ex Alfa Romeo 147 1.6TS 120ks+chip
Ex Alfa Romeo Sprint QV 1.7 8v
Ex Škoda Octavia A5 FL 1.4TSI
Ex Fiat Punto Sporting 1.2 16v
Ex Alfa Romeo GT 1.9jtd 16v
Alfa Romeo Giulietta Sprint 1.4 tb 2020
Škoda Kodiaq
Peugeot speedfight 3 - Lokacija: Beograd
- starac vujadin
- Garaža: Laguna Coupe, Smart
Tesko da ce se vratiiti u F1, mozda kao test vozac ili ce da vozi neke manje zahtevne trke...u svakom slucaju i ako se vrati to ce vise da bude iz nekog pijeteta...Sa ovim povredama ne verujem da ce moci da vozi bez bolova. A ovim je pokazao da je vozac u krvi jer nije kalkulisao gde hoda, sta jede, da li moze da mu padne klavir na glavu, nego je vozio za svoju dusu pred sam pocetak sezone...pravi trkac.
Acqua-Olio-Benzina
- alfamen
- Garaža: ALFA 166 TS
ALFA 166 2.4 JTD
LANCIA LIBRA 1.9 - Lokacija: Novi Beograd
Mnogo mi je zao sto mu se to desilo jer po meni je on mozda i najbolji vozac u f1.
Pogotovo mi je zao sto najverovatnije nece ni voziti vise f1 a Ferrari je imao u planu da zameni onog kilavog Masu vec krajem godine....Mogu da zamislim kako bi Kubika eksplodirao u Ferrariju.
Pogotovo mi je zao sto najverovatnije nece ni voziti vise f1 a Ferrari je imao u planu da zameni onog kilavog Masu vec krajem godine....Mogu da zamislim kako bi Kubika eksplodirao u Ferrariju.