Pravljenje novih klubova

Offtopic, kafenisanje, itd...
gi
gile
Drug Član
Drug Član

Re: Pravljenje novih klubova

Pon Feb 07, 2011 3:17 pm

Ja ne znam da li su te "izdvojene frakcije" sa ovog foruma pokusale da na vase ime dovuku posetioce za sebe, ali ta ekipa koja se odvojila sa naseg foruma pokusala je da odradi jednu prljavu igru, jer su se pre izvesnog vremena registrovali sa nekoliko laznih nickova na nas forum i slali privatne poruke novim aktivnim clanovima gde su ih pozivali da predju na njihov forum i nudili odmah moderatorske pozicije u koliko se pokazu dobro... auuu to je loodilo... kao da je moderatorska pozicija radno mesto sa 1000 eur platom, pa sad kao zvuci privlacno... ali mi na forumu imamo ogranicenje od max.20 privatnih poruka po satu, tako da smo ih brzo uhvatili i onemogucili im to, tako sto smo uveli pravilo da novi clanovi ne mogu da salju privatne poruke pre izvesnog broja postova.
Kako mi ovo izgleda poznato... :grin:
milance
Garaža: alfa romeo 147 1.9 jtd 16v
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 10:12 am

Pon Feb 07, 2011 3:33 pm

ovde se bas svasta desavalo.......sto bi rekli ziza kulisa :D
mislim da bi bio red da se napise i ko su ti clanovi kada vec ide do kraja da se ide......
ja bi bas voleo da znam :bluechin:
ZE
ZEPP 46
Drug Član
Drug Član

Pon Feb 07, 2011 5:01 pm

sErGiO napisao:Piše da su nas posetili na skupu u KG hahaha
Pise..samo sto niko iz ARCS-a nije njima uputio poziv,niti je bilo ko znao da su prisutni na skupu..pa je samim tim "poseta skupa ARCS-a" i objavljivanje slika i klipova sa istog...u najmanju ruku neozbiljna i smesna!
Da ne budem shvacen pogresno..nemam nista protiv da svako ko misli da moze bolje,to i proba da uradi...ali bez "lobiranja" po ovom forumu i klubu!!
ki
kilson
Drug Član
Drug Član

Uto Feb 08, 2011 2:23 am

SHQ napisao:Ja ne znam da li su te "izdvojene frakcije" sa ovog foruma pokusale da na vase ime dovuku posetioce za sebe...
Mozes da predpostavis...

Ali hit godine je bilo kopiranje kompletnog teksta sa ARCS website-a koji se bavi poentom kluba i okupljanja clanova oko istog. Bas smo se zezali da napravimo jos desetak "klubova" cisto da damo ljudima sto veci izbor. :D
SHQ
Pridružio se: Pet Sep 11, 2009 3:36 am

Uto Feb 08, 2011 2:38 am

hahahahahahaha... a da vidis ove "frakcije" koje su otisle sa mog foruma... kad god odem na njihov forum iz znatizelje, dodje mi da se upisam od smeha... mozes da zamislis da su na vrhu stranice ubacivali poziv za registraciju "registrujte se jos danas, vas ulog ce vam se visestruko vratiti" pa su sklonili kad su videli da to pravi samo kontraefekat, imaju neke tekstove u fazonu onih prodavaca MLM proizvoda, Kirbija i Teleshopa... a pazi tek ovo, oni na njihovom forumu citiraju neke tekstove sa naseg foruma, jer neke nase clanove i dalje gotive... pa to bude u stilu "nas dragi prijatelj taj i taj sa SM foruma je napisao... pa tekst", ne mogu preko zuba da prevale nase ime pa kad hoce indirektno da nas spomenu onda napisu SM forum umesto punog imena sajta... a najjaci mi je njihov administrator (koji je inace banovan vise puta sa naseg foruma zbog nedolicnog ponasanja) kad krene da motivise clanstvo sa friziranom statistikom, tipa ovog meseca poseta tolika i tolika (a neke frizirane cifre)... a ne vidi da ukupno ima 20 registrovanih clanova i 5 aktivnih... i naravno u "istoriji sajta" ponosno su napisali kako su zbog problema sa jednim od administratora (tj.samnom :) ) koji citiram "nije dostojan ni jednog slova na tastaturi" i nerazumevanja pojedinih moderatora morali da odu i naprave svoj sajt, ali da njih nase clanstvo i dalje voli i maltene da vecini oni nedostaju hahaha ... pa verovatno misle da ih ja nekakvom crnom magijom drzim uz sebe
Korisnikov avatar
Trenta Tre
Pridružio se: Pet Nov 21, 2008 10:35 am

Uto Feb 08, 2011 12:51 pm

Jedan od "kolega" koji nas je napustio napisao je u svojoj temi oprostajno pismo,nesto kao ja odoh vi ste ovakvi i onakvi bla,bla i da znate uskoro prodajem Alfu i kupujem VW Touran ili tako nesto... hahaha
Korisnikov avatar
Dora
honorable
honorable
Garaža: FIAT :(
Pridružio se: Pon Nov 17, 2008 10:00 pm

Uto Feb 08, 2011 1:03 pm

I tako život ide dalje i dalje i dalje :) Zemlja je još uvek okrugla, sunce i dalje izlazi samo jednom dnevno itd...
Gile, ja ništa nisam razumeo od onoga što si pisao :)

Vidim ja nema teme skupovi u NS a baš sam hteo da odem :)
Dobro je da ovako saznam da neko otvara Alfa forum kod nas, svašta se ovde nauči :)
Obzirom da mi za razliku od vas zaradjujemo debele masne pare tek mi ima da se posvadjamo..

Ukratko livada je zelena a kod komšije je uvek zelenija, problem je što komšija šiša i neguje travu 400 godina da bi tako izgledala...
gi
gile
Drug Član
Drug Član

Uto Feb 08, 2011 3:08 pm

Znam da nisi razumeo, to je zato što sam nadobudan pa se pravim mnogo pametan a u stvari nisam, i eto. Uostalom, ionako me jedino zanima da maknem klupsku kintu pa da popravljam vršalicu :D
alfaskorpion
Garaža: AUDI A4 B8
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 7:53 pm

Uto Feb 08, 2011 5:16 pm

Dobro razumemo te mi Alfa je to, skupo je odrzavanje a SEKA hara , tako da znamo mi da nije lako i da svako mora da se snalazi hahaha
busso trsi Sline
ki
kilson
Drug Član
Drug Član

Uto Feb 08, 2011 8:13 pm

Znam da uvek moze biti prituzbi na neciji rad, jer upravo taj neko koji nesto i radi, jednostavno moze napraviti gresku - sto se i desava.

Vremenom, sve vise otkrivam do koje mere dokoni ljudi mogu otici i to mi je prosto neverovatno! Nadam se da ce vecina clanova doci i na skupstinu kluba gde ce cuti neke neverovatne price. Verujem da ih i sada slusaju, ali Boze moj; za dobrim konjima se od vajkada dizala prasina.
Korisnikov avatar
Dule
Garaža: Prazna
Pridružio se: Ned Jun 28, 2009 11:59 pm

Uto Feb 08, 2011 8:19 pm

Ma sve to ukratko receno je ono "Srpska posla" :banghead:
Korisnikov avatar
Mique
Garaža: Mercedes GL500 4Matic
Audi TT Quattro
Pridružio se: Pet Nov 21, 2008 9:09 am

Uto Feb 08, 2011 10:18 pm

Koliko je tu teorija zavere pa ceo mod/admin tim bi trebalo od tih ''silnih'' para da vozi makar 159-ku ...
Postoje 2 vrste telefona : Nokia i ostali
Postoje 2 vrste konzola : Sony i ostali
Postoje 2 vrste automobila : Alfa i ostali
Korisnikov avatar
REDZEP
Garaža: tomos APN 4,peglica,sporet na drva za rad preko zime
Pridružio se: Pon Jul 27, 2009 11:26 pm

Sre Feb 09, 2011 12:15 am

Koje su to pare....Koliko vidim neki kljucni ljudi krpe kraj sa krajem ne bi li napravili neki auto.Procesi im prevazilaze godinu dana rada i ceprkanja po krshu...I sam radim za neke od njih i znam da PARA NEMA!!!!
Korisnikov avatar
alfaholic
Garaža: Alfa Romeo 146 ti '97. ex
Alfa Romeo 156 1.8 TS '05.
Pridružio se: Sub Nov 15, 2008 8:16 pm

Sre Feb 09, 2011 12:56 am

Tek sad vidim ovo...
Malo mi nije jasno ko normalan može da pravi bilo kakvu alternativu ARCS?
Pa ovo je mala zemlja, a mi smo još manja grupa ljudi koja ima istu pasiju, kad se to ovde uvukao rivaliet i t još na tako niskom nivou?

Pa koliko god da se neko sa nekim verbalno očešao, ili potkačio u nekoj polemici, to nije razlog da se jedna ovako lepa ideja i ideologija kvari i kalja sujetom, ili nečim tako besmislenim.

Ljudi koji su skloni nečem takvom i nisu Alfisti, nije tolika šteta što ih ovde više nema, nego je šteta što pored njihovih postupaka stoji Cuore Sportivo što na neki način razvodnjavaju ovu priču o Alfistima u ovoj već dovoljno ruralnoj zemlji.

Alfistima je najjači argument neko specifično jedinstvo, kolegijalnost i povezanost na nekom višem nivou koji ne može svako da shvati, a sada su tu neki koji bi da uvode neka njihova, nova pravila.
To više liči na vlasnike nekih drugih brendova...

Sećam se jedne tipične scene dok na Novom Beogradu stojim na semaforu oko 2 ujutro, stoji još neko naspram mene na istom semaforu, biju svetla meni i njemu u oči, ali neki osećaj preovladao polako kreće on, polako ja i gledamo obojica ko je u kolima sa kojim se lagano mimoilazi, kad ono Deki... :wave:
Korisnikov avatar
Presretach
Garaža: Alfa Romeo 156 2.0 T.S
Pridružio se: Sre Jan 20, 2010 9:38 am

Pravljenje novih klubova

Sre Feb 09, 2011 2:23 pm

Na onom sajtu slika Brere, a pise AR 159.
Ovde lepo pise:
http://4carpictures.com/alfa-romeo-brer ... apers.html

Povratak na “Cafeteria da Romeo”