test dugme
- Briza164
- Garaža: Alfa 164 2,0ts 1996god
Cao ljudi zanima me cemu sluzi ono dugme pored regulatora za osvetljenje table,na njemu pise test,inace radi se o 164 ts 1996 god.
- sErGiO
- Garaža: Alfa Romeo 156SW 1.8TS
Da proveriš da li su sve lampice ispravne 

Purezza di linea e prefezione del meccanismo - Alfa Romeo
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
- Briza164
- DejanGT
- Garaža: Giulietta MultiAir | 2010
- sErGiO
Trebalo bi da se upale sve lampice na tabli. Poznavajući direktorku pretpostavljam da je negde kontakt u prekiduBriza164 napisao:Ok hvala ali meni se nista ne desava kad pritisnem to dugme.

- pedja_156
- Garaža: Alfa Romeo 156 1.9 jtd, 115 ks
- Darkoni
- Garaža: Alfa Romeo 164 ts ex,
Alfa Romeo 166 busso - Lokacija: Rio de Borca
Jedno je sigurno, dugme ne radi, za pocetak...
A kad das kontakt jel rade sve lampice?
A kad das kontakt jel rade sve lampice?
- Briza164
Ipak sve radi juce probao,ja sam se malo istripovao jer kad pritisnem test dugme pale se one lampice u sredini table i,kao i auto sa lampicama za otvorena vrata,a ne one vodoravne gde u abs,airbag isvetla,tako treba zar ne.
- srdjan_pop
- Garaža: Alfa Romeo 146 1.6 TS
Kod mene pali bas sve, SEM ABS-a
. A lampa za abs radi posto svetli drugom prilikom (kontakt). Mnogo volim sto je svaka individualna, blesava na svoj nacin 

- Briza164
Ljudi reci te mi dali 164 ts 2,0 1996 god,ima esp ,negde sam video da pominju to,i jos nesto po ledu i klizavici pedala kocnice mi skace ,trese se ne mnogo nego oseti se ,dali treba tako da se manifestuje kad radi abs.
- sErGiO
Da to je ABS 

- srdjan_pop
- Garaža: Alfa Romeo 146 1.6 TS
ABS je.
A simbol na tabli je takav da izgleda kao auto koji se kliza
.
U sustini znaci da u frka-panika situacijama mozes da legnes na kocnicu i da auto koci "optimalno", oko granice moguceg prijanjana gume za podlogu.
Ipak moje iskustvo kaze da na snegu gledas da sam doziras kocenje tj. da kocis malo ispod granice aktiviranja ABS-a - brze ces stati. Ima sad tu neka teorija zasto i kako je to tako ali - tako je
.
A simbol na tabli je takav da izgleda kao auto koji se kliza

U sustini znaci da u frka-panika situacijama mozes da legnes na kocnicu i da auto koci "optimalno", oko granice moguceg prijanjana gume za podlogu.
Ipak moje iskustvo kaze da na snegu gledas da sam doziras kocenje tj. da kocis malo ispod granice aktiviranja ABS-a - brze ces stati. Ima sad tu neka teorija zasto i kako je to tako ali - tako je