Ko sve danas vozi alfu

Offtopic, kafenisanje, itd...
Korisnikov avatar
Sone Bg
Garaža: Alfa Romeo 156 1.9 JTD 2002
Pridružio se: Ned Jul 04, 2010 8:04 pm

Ko sve danas vozi alfu

Pon Jan 24, 2011 2:30 pm

Prolazim sinoc kroz kraj i snimim jednu 147icu tamno plava, ne izgleda lose nego mi oko privukle felne nisu alfine ali joj bas lepo cuce, naravno usporim malo da je bolje odmerim i vidim vlasnika kako ulazi u nju, nastavim ja svojim putem vidim ja on me prati, ablenduje, na kaju me pretekne i mase mi rukom da stanem. Ja naravno stanem misleci hoce covek nesto da pita vezano za alfe, posto je nisam ranije vidjao pa reko verovatno je skoro je uzeo pa ga nesto interesuje. Izadjem ja misleci da hoce da popricamo, kad ono medjutim lik me napadne kao sta gledas, sta mi merkas kola, kazem mu ja normalo daj sta ti je samo smo pogledao felne, ma kakvi nastavlja on da me napada kao gledam da mu skinem nesto. Ja mu lepo obasnim o cemu se radi, da volim alfe vidi i sam da vozim i dam samo bacio oko, al ne vredi covek hoce da se bije(plus mu tu riba pa valjda hoce da se ku*ci nad klincem) Samo sto me ne napade, al se malo zaje*ao bilo nas cetvoro u kolima a zatamljena stakla pa nije video. Kako su izasli drugari iz kola on nazad u svoja i pun gas...
Korisnikov avatar
SCHUMACHER
Garaža: Ex ALFA ROMEO 155 2.0 8V T.SPARK
Ex ALFA ROMEO 145 1.4 16V T.SPARK
ALFA ROMEO 155 2.0 16V T.SPARK
ALFA ROMEO 156 1.9 JTD
ALFA ROMEO 166 2.4 JTD
ALFA ROMEO 166 3.0 V6 24V
Pridružio se: Pet Nov 21, 2008 11:54 am

Re: Ko sve danas vozi alfu

Pon Jan 24, 2011 2:56 pm

Zamisli klosarcinu brate.
Pa sto mu ne prosu lobanju na licu mjesta brate bez i jedne rijeci usta ge je*em balava.
U tome bi ti iskocili drugovi iz kola da ga dobro napunite noga,ne bi vise nikad nikog zaustavio smecar jedan.Jos izigrava mangupa pred djevojkom.E tek tu bih ga odrobijao...
Ne sjekiraj se brate,danas je pun k... iskompleksiranih dzukela-nista cudno...
I meni se slicno desilo jedne Nove godine prema Budvi,neko govedo sa A6 tdi hoce kao da se trka pojma nemam da bi pokazao pred nekom droljom sta on vozi pa nasao na moju Alfu staru 15 godina.Dosli mi na trecu traku uzbrdo prema Cetinju ja ga pustim da se izjednacimo i on gas,ja Alfu iz 5-e u 3-cu i Audi ostane iza,pa ga opet sacekam i opet ostavim i tako par puta cak i kad je htio da odustane ja ga namjerno cekao kad on poce da mi blica kao da skrenem i ja taman imao jedan dobar pendrek reko' da mu ga odlomim od glavu i stanem na prosirenje i on krenu da se zaustavlja i predomisli se i naglo dodade gas i pobjeze...
Dzukele isfrustrirane i iskompleksirane-nista drugo...
"Tresu se soliteri,
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
Korisnikov avatar
Sone Bg
Garaža: Alfa Romeo 156 1.9 JTD 2002
Pridružio se: Ned Jul 04, 2010 8:04 pm

Pon Jan 24, 2011 3:55 pm

Ma svi puni kompleksa, jos kad stave ribu u kola m*da do neba. Al su sve to uglavnom zentare nego idu na foru na ce ovaj drugi da se us*re a onu ispadnu nesto pred ribom. Samo sto se takvi u na kraju ovek predomisle :club:
Korisnikov avatar
Markoni147
Garaža: Ford Fiesta ST
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 6:22 pm

Pon Jan 24, 2011 4:00 pm

Da popizdi covek... Treba iskulirati takve majmune, jer lako dodje do krvoprolica (njegovog ili tvog)... Ali naucice ga vec neko pameti...
Korisnikov avatar
Diego
Drug Član
Drug Član
Garaža: AR 156 1.8 TS 2002.
Pridružio se: Pon Avg 09, 2010 10:20 am

Pon Jan 24, 2011 4:49 pm

Blenem godinama u Alfe i uglavnom dozivljavam prekorne poglede. "Sta me gledas?" itd. Samo jednom sam imao prijatno iskustvo, pre nekih deset godina, sa vlasnikom crnog Sprinta. Sve ostale (neprijatne) situacije se trudim da zaboravim. Naravno, to me nece sprecit da gledam i dalje :cool: .
Korisnikov avatar
DushanSD
Garaža: Alfa Romeo 156 SW GQ 1.9 JTDm 150hp 2005
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 6:27 pm

Pon Jan 24, 2011 5:16 pm

Strasno :blink:
Nikad nisam imao losih iskustava sa vlasnicima drugih Alfi, cak sta vise uvek se jave, mahnu, pozdrave sa osmehom...
Ili sto je SD relativno mali grad pa se uglavnom svi koji vozimo Alfe manje - vise znamo (makar iz vidjenja).
Valja u kolima uvek nositi neki stari amortizer od haube ili gepeka, stanglu, montirac... Takvo vreme doslo :( :rolleyes:
FANTAZ'JA
SHQ
Pridružio se: Pet Sep 11, 2009 3:36 am

Pon Jan 24, 2011 6:55 pm

meni je devojka iz Smedereva, pa sam tamo svaki vikend, vidim da nema bas puno Alfi u Smederevu, vidjam crnu 147 koja lepo izgleda, stoji uvek parkirana u centru na parkingu kod glavnog Trga i Crkve, jednu belu 156 na taxiju i sivu 159 kod Rodica stoji uvek...

@back to topic :)
a sto se tice nabedjenih majmuna, treba ih iskulirati, jer kao sto Markoni rece, moze da dodje do krvoprolica, nikad ne znas da li majmun nosi noz, pistolj, a jos ako vas je vise vrlo lako u strahu oruzije moze i da potegne, tad se ne razmislja racionalno, al' nazalost pune su crne hronike toga... :(
Korisnikov avatar
REDZEP
Garaža: tomos APN 4,peglica,sporet na drva za rad preko zime
Pridružio se: Pon Jul 27, 2009 11:26 pm

Pon Jan 24, 2011 7:05 pm

..kreten bre...nakupac ili je kupio sto nema para za golfa i sad je baja...
Trebalo ja da ga iznabadate,bez zezanja,ozbiljan sam!!! Revoltiran covek
treba da vristi i da bije!!!
Korisnikov avatar
Alfanatic
Garaža: Giulia Tributo Italiano 2.0
280 AT8 Q4 '24 Verde Montreal
......................................
ex Giulia 200 '22 Sprint Vesuvio
ex MiTo 1,4 QV 170 '10 Rosso
ex Giulietta 1.4 170 '17 Misano
ex MiTo 1.4 155 '09 Rosso
ex 156 2.0 TS '00 Grigio
ex 145 1.4 Boxer '95 Blue
......................................
Pridružio se: Sub Apr 11, 2009 3:40 pm

Pon Jan 24, 2011 8:44 pm

Strašno zaista :banghead:
Ali u zemlji totalno poremećenih vrednosti više ništa nije za čuditi se, pa ni da se nešto ovako desi. Donedavno sam se mogao zakleti da poznajem mentalitet najvećeg broja vlasnika Alfi na neviđeno, ali to više ne važi i više ništa ne uzimam zdravo za gotovo.
Inače itekako imam naviku da gledam tuđe Alfe, to je nešto jače od mene što me samo po sebi navodi i bojim se da tu nema pomoći. Uvek sam za to da se sa Alfistom proćaska i razmeni iskustvo, pa mi je ovakva situacija nepojmljiva, mada u današnje vreme čovek mora računati sa tim :scratch:
A kada sam pre par godina bio na moru i parkirao 156-icu odmah uz jednu prelepu 147-icu GTA sa poljskim tablicama bukvalno sam svaki dan obigravao oko parkinga i zagledao, nadajući se da ću nabasati na vlasnika, međutim nije se desilo. Možda je i dobro, ko zna kako bi moj gest bio protumačen...
ONLY ALFA | FOREVER AND EVER
Korisnikov avatar
dekideki
Drug Član
Drug Član
Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
Pridružio se: Sub Nov 15, 2008 7:11 pm

Pon Jan 24, 2011 9:11 pm

sredjujem ja nesto oko motora, sam masan u radnom odelu, na rubu naselja (ne volim da me ovi iz mog ulaza non stop provociraju sa svojim komentarima)... staje dzip sa zatamnjenim staklima, izlazi brmboslav sa ogromnim zavojem na vratu i sav nategnut me pita: IZVINI JEL ZNAS STA SE DESILO SA CRNIM KECOM KOJI JE STAJAO TU PORED? ja okrenem glavu, pogledam gde on gleda, napravim zbunjenu facu sa tri znaka pitanja iznad glave i kazem da uopste ne zivim tu, vec jedno 300m odatle i da sad radim kola slucajno tu jer ima vise mesta (na rubu naselja), zaista ne znam sta je sa kolima koja su tu bila. on me sumnjicavo pogleda, ne kaze nista, vrati se u dzip i ode svojim poslom dalje. mislim se jbt da najbem ni kriv ni duzan, gde mene bas nadje... :rolleyes:

mislim da sam vec pisao svoje gafove sa takvim baticama, ali evo jos jednom:

1. gledam ja prelepu 164 na parkingu kod mene u naselju, kao sa trake skinutu, prednji farovi sa socivima, ukratko: ocuvana, cista, ispolirana, ma - neverovatno kako je lepa! provalim drnda radio u njoj, reko ne verujem lik ladno zaboravio bas mi krivo ispraznice mu akumulator. nisam je nesto predugo zagledao ali sam se bas u tom trenutku zablenuo u radio, da li zaista radi ili mi se pricinjava, od sveg sjaja kako je bila cista, kad cujem glas iza sebe:
- IZVINI, BRATE, JEL IMA NEKIH PROBLEMA, JEL TI TREBA NESTO? lik poceo da se siri ispred mene, pomislim - ne verujem sta mi se desava. mirno mu objasnim da mu je ostao radio ukljucen, da sam Alfista i da lepsu 164 nisam video pa sam zato gledao, ne postoji drugi razlog... pitam za godiste, kilometrazu, ono, da razbijem led malo, da li je na prodaju... a lik ce onako, tek da me otkaci: OKEJ NEMA FRKE, DOGOVORICEMO SE! ispio je do kraja pivo ispred trafike sa taksistima, usao u tu 164, digao taksi tablu na nju seo i odvezao se... i on je taksista... dusa me zabolela, kako ljudi nemaju pojma sta voze i koliko bi nekog Alfistu obradovali sa tim kolima.

2. u Beogumi na NBG montiram nove gume, i blejim sa strane a lik sa novim crvenim spajderom izvadio kozmetiku, licka ga, doteruje... moja Alfa pored njegove (nije je primetio) u punom sjaju. ja prilazim on me ne *ebe 2% ja mu hvatam pogled da mu pohvalim auto, da ga pozovem na BG skup koji se tada blizio, izvadio flajer prilazim mu otvaram usta a on mi odbrusi: EJ MALI PALI NE ZANIMA ME TO STO HOCES DA MI PRODAS! ja reko ja sam Alfista, imamo klub u Srbiji i bice uskoro veliki skup u BG, bila bi nam velika cast da dodje i jedan novi spajder, ne prodajem nista nece nista kostati, samo druzenje je u pitanju... on me prekine i kaze nesto u stilu EJ, NEMAM VREMENA. IZVINI... i nastavi da licka sam na parkingu svoju Alfu jos pola sata. da ne poveruje covek...

3. kad sam uzeo onu 155 titanijum sivu, dosao na zakazano mesto da se upoznam sa ostatkom ekipe ARCS (poznavao sam samo Lakija koji mi je rekao ma videces Alfiste prepoznajemo se mi lako), cekam cekam... evo ga lik sa nekom 166 koliko se secam, seda na sto pored mog baca kljuceve na sto, kulira... ja prilazim krecem pricu ja sam Deki vozim 155-cu, kako se ti zoves bla bla... covek me bledo gleda u fazonu "izvini mislim da si pogresio"... nema dalje price :blackeye: jos sam tu i dobro prosao, spram one dvojice.

sreca, pa je lepih iskustava mnoooogo vise! :arflag pogled, pozdrav, ablend, sirena, mahanje rukom, pokazivanje palca uz osmeh... mnogo ljudi iz ARCS sam upoznao prvo u prolazu sto kazu Hrvati mimohodu, pa tek onda na skupovima. :good:
Milorad
Garaža: ex145 2.0ts
ex166 2.0ts
GTV 2.0ts
156 3.0
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 6:38 pm

Pon Jan 24, 2011 9:34 pm

Skoro mi je drugar pricao kako mu u radnju dolaze svakakvi "alfisti" ni dobar dan ne znaju da kazu, samo izbace saobracajnu iz dzepa i kazu lezaj tocka, on im kaze 24.000din i izadju ko posrani :D
Korisnikov avatar
alaza
Garaža: ex AR 166 2.4 jtd 2005.g.,
ex AR 155 2.0 16v Super '98,
ex AR 155 1.7ts '94,
ex AR 164 2.0ts '89,
ex AR 164 2.0ts '91,
ex AR 164 2.5td Super '96,
ex AR 164 2.0tb Super '96,
ex AR 164 2.0ts Super '98.
Pridružio se: Uto Jan 20, 2009 11:01 pm

Pon Jan 24, 2011 11:18 pm

dekideki napisao: 1. gledam ja prelepu 164 na parkingu kod mene u naselju, kao sa trake skinutu, prednji farovi sa socivima, ukratko: ocuvana, cista, ispolirana, ma - neverovatno kako je lepa! provalim drnda radio u njoj, reko ne verujem lik ladno zaboravio bas mi krivo ispraznice mu akumulator. nisam je nesto predugo zagledao ali sam se bas u tom trenutku zablenuo u radio, da li zaista radi ili mi se pricinjava, od sveg sjaja kako je bila cista, kad cujem glas iza sebe:
- IZVINI, BRATE, JEL IMA NEKIH PROBLEMA, JEL TI TREBA NESTO? lik poceo da se siri ispred mene, pomislim - ne verujem sta mi se desava. mirno mu objasnim da mu je ostao radio ukljucen, da sam Alfista i da lepsu 164 nisam video pa sam zato gledao, ne postoji drugi razlog... pitam za godiste, kilometrazu, ono, da razbijem led malo, da li je na prodaju... a lik ce onako, tek da me otkaci: OKEJ NEMA FRKE, DOGOVORICEMO SE! ispio je do kraja pivo ispred trafike sa taksistima, usao u tu 164, digao taksi tablu na nju seo i odvezao se... i on je taksista... dusa me zabolela, kako ljudi nemaju pojma sta voze i koliko bi nekog Alfistu obradovali sa tim kolima.
Ako se secas, jel ta alfa bila sive boje sa petokraka felnama i zelenim sedistima?
Korisnikov avatar
Woodoo
Garaža: Službeni
Pridružio se: Sre Dec 10, 2008 3:14 pm

Uto Jan 25, 2011 12:36 am

dekideki napisao:2. u Beogumi na NBG montiram nove gume, i blejim sa strane a lik sa novim crvenim spajderom izvadio kozmetiku, licka ga, doteruje... moja Alfa pored njegove (nije je primetio) u punom sjaju. ja prilazim on me ne *ebe 2% ja mu hvatam pogled da mu pohvalim auto, da ga pozovem na BG skup koji se tada blizio, izvadio flajer prilazim mu otvaram usta a on mi odbrusi: EJ MALI PALI NE ZANIMA ME TO STO HOCES DA MI PRODAS! ja reko ja sam Alfista, imamo klub u Srbiji i bice uskoro veliki skup u BG, bila bi nam velika cast da dodje i jedan novi spajder, ne prodajem nista nece nista kostati, samo druzenje je u pitanju... on me prekine i kaze nesto u stilu EJ, NEMAM VREMENA. IZVINI... i nastavi da licka sam na parkingu svoju Alfu jos pola sata. da ne poveruje covek...
Je l' poslednji model spajdera u pitanju? Ako jeste covek je strasno nepoverljiv, ne zeli da pokazuje auto na skupovima.
Korisnikov avatar
REDZEP
Garaža: tomos APN 4,peglica,sporet na drva za rad preko zime
Pridružio se: Pon Jul 27, 2009 11:26 pm

Uto Jan 25, 2011 2:25 am

Opet ponavljam,pravi su oni koji stalno nesto prckaju ili bar pokusavaju,ko se sad nalazi uvredjenim ja mu se izvinjavam.
znam i ja da budem nepijatan kada mi neko pridje ali sa pocenjivanjem.Imao sam situacije kada likovi sami dodju da se raspitaju za alfu jel na prodaju i sl. i obavezno neko od njih bude bezobrazan.Sta to znaci ja ne shvatam.
Sto se tice gledanja tudjih automobila,gledam ih da ne primete da ih gledam.Narocito nove,koje uglavnom voze turbo cajke i ostali urbani ruralci i svi oni koji su u fazonu" GLEDAJTE ME,GLEDAJTE ME!" ... Njihove automobile gledam krajickom oka. :hbg
Korisnikov avatar
dekideki
Drug Član
Drug Član
Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
Pridružio se: Sub Nov 15, 2008 7:11 pm

Uto Jan 25, 2011 11:54 am

@alaza: siva jeste, Superka, sedista se ne secam... :wave:

@woodoo: uklapa se u celu pricu, verovatno je taj. :wave:

poenta price nije u samim ljudima, nista licno, vec u predrasudama. nisam lopov koji merka tudj radio da ukrade, nisam ni kukavica da lazem kako me zanima Alfa samo da bih se izvukao, a svakako nisam prevarant koji nesto pokusava da proda. predrasude su mene obelezile iako sam imao najbolju nameru i bio najpristojniji moguci.
milance
Garaža: alfa romeo 147 1.9 jtd 16v
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 10:12 am

Uto Jan 25, 2011 12:01 pm

a dobro ima nas svakakvih ali niko ne voli da mu se neko mota oko auta na parkingu..pogotovo sto je kod nas situacija iz dana u dan sve gora i gora.
ne gledamo svi na kola isto,nije zainteresovan za skup pa nije,njegovo pravo....ne znaci odmah da je los covek :grin:
Korisnikov avatar
alaza
ex AR 155 1.7ts '94,
ex AR 164 2.0ts '89,
ex AR 164 2.0ts '91,

Uto Jan 25, 2011 1:31 pm

Taj taksista sa 164 je tako odvratan da nemas predstavu. Ja sam malo poduze razgovarao sa njim, on je sve samo ne covek, a bez obzira na marku auta koji ima radi mu samo ono sto se pokvari i ako je neophodno.
Tad kada sam ja pricao sa njim pre 2 godine imala je skoro pola miliona na satu i skoro je bila u oglasima.
Korisnikov avatar
Diego
Drug Član
Drug Član
Garaža: AR 156 1.8 TS 2002.
Pridružio se: Pon Avg 09, 2010 10:20 am

Uto Jan 25, 2011 1:58 pm

milance napisao:a dobro ima nas svakakvih ali niko ne voli da mu se neko mota oko auta na parkingu..pogotovo sto je kod nas situacija iz dana u dan sve gora i gora.
ne gledamo svi na kola isto,nije zainteresovan za skup pa nije,njegovo pravo....ne znaci odmah da je los covek :grin:
Potpuno se slazem, pravo svakoga je da izabere da li ce ici na skup i da li ce i koliko tolerisati druge alfiste da mu svrljaju oko kola. Medjutim, problem su upravo predrasude koje manje vise svi imamo kada vidimo da se neko mota oko kola. Nazalost, to govori o nasem drustvu jer u vecini slucajeva projektujemo i predvidjamo samo lose stvari. Imam poznanika u Berlinu i alfista je od kada zna za sebe. Kaze da je tamo obicaj da se ablenduje kolegama alfistima, ili samo mahanje rukom... Nema veze sto nemas pojma ko je covek. Ja davno probao kod nas, ali je glavna asocijacija "gde su panduri?"

Sve u svemu, ja sam do sada uglavnom uspevao da nabasam na namcore. Poslednji put (pre nekih dva, tri meseca) sam sa drugarom zagledao neku 146-icu. Onako, OK izgleda alfica. U tom trenutku staje neka fabija i iz nje izlazi baki k'o od brega odvaljen:"Momci jel vam treba neka pomoc? Sve u redu? Da zovem komsiju da raspravimo?". Nije pomoglo nikakvo objasnjenje, cak ni to sto se ispostavilo da moj drugar poznaje vlasnika...Jbg... Ali opet, ne treba sve generalizovati, od deset losih iskustava jedno je uvek dobro i pozitivno, i nekako obrise sve prethodne slucajeve. Ko je rek'o da je lako biti zaljubljenik u Alfe? ;)
Sa
Sasha
Drug Član
Drug Član

Uto Jan 25, 2011 3:27 pm

Do pre 10 godina možda je bilo 2% takvih slučajeva, pošto su Alfe vozili isključivo ljubitelji i sve je funkcionisalo po principu, kada vidiš Alfu ili mahneš ili blicneš ili se potrkate ako postoje uslovi za to. Sada kada su Alfe jeftine kao polovnjaci i kada su neke predrasude ipak malo pale u vodu, voze ih raznorazni likovi. Ja nisam imao konfliktne situacije ali sam ostao zabezeknut kada sam čuo narodnjake odvrnute do daske u par Alfi koje su prošle pored mene. Do skoro, kada čujem teherance u nekim kolima ne moram ni da se okrećem, znam da je ili vagen ili audi.
Korisnikov avatar
s3kan
Garaža: Giulia 2.2 180 AT8 2016, ex 159 2.0 JTDm 2011, ex 147 Selespeed 2001
Pridružio se: Pet Maj 14, 2010 3:12 am

Uto Jan 25, 2011 5:48 pm

Pih, ja sam nedavno počeo da gubim živce u saobraćaju. Nevjerovatno koliko ljudi om*date kada su zaštićeni sa malo lima i stakla i kad imaju točkove. Ono majku na sav glas kad te isječe, a kamo li da ti njega isječeš.

Prije par mjeseci prolazim kroz Braće Jugović (BG). Ulica uska, samo jedan auto može da prođe, a ja treba da stanem da djevojka izađe (ista me je već dobrano iznervirala). Pogledam ide li ko iza mene, kontam nije moja ulica, vidim nema nikog i stanem. I sad naravno, dok se žensko smisli i nakani da izađe, snimim u retrovizoru neki auto kako prilazi. Kažem curi, da je ovu stanicu propustila i krenem da ne blokiram saobraćaj. Ovaj iza mene mislim da nije ni gas morao da popusti. Ali je zato legao na sirenu kao nezdrav i to se baš osjeti bijes koliko je stišće. I tako on svira jedno 20-30 sekundi i meni padne mrak na oči. Zakočim uz škripu, ubacim u rikverc, pun gas i stanem na nekih pola metra od njega. I onda legnem ja na sirenu. Posle mog izliva bijesa krenem lagano naprijed i na prvom proširenju stanem i otvorim prozor, sa sve gestikulacijom ajde da se bijemo. I vidim dva klinca u jugu kako prolaze pored mene i gledaju me blijedo, a ja za njima mašem kao gorila i psujem na sve strane.

Bem li ga, uvijek pazim na ostale u saobraćaju, kao i uopšte u životu. Kad nešto pogriješim otvorim prozor izvinim se čovjeku. Mogu da podnesem da ljudi griješe zaustavljaju saobraćaj bezrazloga, isjeku me, nije problem. Ali kad krenu da psuju i da se junače onda popizdim.

Kontam da uzmem u sex šopu roze dildo od pola metra, pa da ga nosim u autu kao objašnjavač. Pa kad mi naleti neki nervozni seljober da bude ku*cem u čelo.
The difference between men and boys is the price of their toys.
Sa
Sasha
Drug Član
Drug Član

Uto Jan 25, 2011 5:54 pm

s3kan napisao: Bem li ga, uvijek pazim na ostale u saobraćaju, kao i uopšte u životu. Kad nešto pogriješim otvorim prozor izvinim se čovjeku. Mogu da podnesem da ljudi griješe zaustavljaju saobraćaj bezrazloga, isjeku me, nije problem. Ali kad krenu da psuju i da se junače onda popizdim.
thinkof:
Korisnikov avatar
DushanSD
Garaža: Alfa Romeo 156 SW GQ 1.9 JTDm 150hp 2005
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 6:27 pm

Uto Jan 25, 2011 7:28 pm

Pre par meseci drugar me zamoli da ga odvezem do kuce da napumpa gume na autu, poneo sa sobom onaj aparat za gume sto se napaja preko upaljaca iz kola. Stignemo do njegove kuce, ulica uska toliko da su dva auta knap kad stoje jedan pored drugog. Obavimo mi to i odem ja da se okrenem skroz na vrh brda, i kako sam presao jedan lezeci odem na prosirenje jedno pa motam pun levi. Kad nailazi neki Yugo, lik tako cini mi se moje god za volanom, i ja ga pustio da prodje kad on krenuo da mi se breca nesto, u fazonu: "sta oces, sta stajes, ces da se bijes :blink: ". Vidim da mase rukama kao da ce da poleti hahaha . Posto mi momentalno podigao pritisak pritisak oteram ga u ...... . I sirovina da gas i ode...
s3kan napisao:Pih, ja sam nedavno počeo da gubim živce u saobraćaju. Nevjerovatno koliko ljudi om*date kada su zaštićeni sa malo lima i stakla i kad imaju točkove. Ono majku na sav glas kad te isječe, a kamo li da ti njega isječeš.
Bem li ga, uvijek pazim na ostale u saobraćaju, kao i uopšte u životu. Kad nešto pogriješim otvorim prozor izvinim se čovjeku. Mogu da podnesem da ljudi griješe zaustavljaju saobraćaj bezrazloga, isjeku me, nije problem. Ali kad krenu da psuju i da se junače onda popizdim.
:podrzava
Smederevo je jako mali grad, sa mnooogoo vozila, neurbanisticki odradjenim putevima, parkinzima... I kad nastane krkljanac u saobracaju to je strasno... Muka da uhvati coveka.
s3kan napisao:Kontam da uzmem u sex šopu roze dildo od pola metra, pa da ga nosim u autu kao objašnjavač. Pa kad mi naleti neki nervozni seljober da bude ku*cem u čelo.
hahaha :rotfl:
FANTAZ'JA
Korisnikov avatar
alaza
ex AR 155 1.7ts '94,
ex AR 164 2.0ts '89,
ex AR 164 2.0ts '91,

Uto Jan 25, 2011 8:14 pm

E dildo dildo nista bez njega hahaha hahaha
Korisnikov avatar
interceptor
Garaža: Crosswagon Q4, Smart City coupe
Pridružio se: Čet Dec 23, 2010 2:55 pm

Sre Jan 26, 2011 9:09 am

Ja u kombiju iza sedišta nosim bejsbol palicu (ostala navika iz starog kombija,sa njom sam udarao po automatu na alaseru kad nije hteo da upali :grin: ) i veoma sam staložena osoba,ali imao sam par slučajeva kada sam je vadio....Recimoi prepreči mi baja sa audijem A4 put (otvoren prozor,na retrovizoru visi XXXXL krst i trešte zvezde granda).Ja lepo molim da se skloni a on "ša je brate neki problem" ja opet lepo ali ne vredi on izašo i širi se po putu i "ša je seljačino nesmeš da izadješ...",ja polako izašo pa se okrenu da uzmem priručni alat (palicu) :club: e...kad je ugledao počeo nešto da zamuckuje kao "brate...nemoj samo po autu..."i samo se čula škripa guma...
Ne kažem da je to pametno rešenje ali ponekad drugačije ne može,ja uvek gledam da izbegnem ovakve situacije ali ponekad je stvarno nemoguće izbegnuti debile...

Ha ha ha dildo... :good:
Korisnikov avatar
s3kan
Garaža: Giulia 2.2 180 AT8 2016, ex 159 2.0 JTDm 2011, ex 147 Selespeed 2001
Pridružio se: Pet Maj 14, 2010 3:12 am

Sre Jan 26, 2011 11:23 am

evo ga

http://www.stidljivko.com/sex-shop/dild ... ng/78.aspx

samo da je još duži.

A i dobra je fora kad te pita panduracija/carina šta imaš u gepeku, a ti mrtav ladan kažeš ku*ac, što pitaš :D
The difference between men and boys is the price of their toys.

Povratak na “Cafeteria da Romeo”