Vitorio Jano - zamjena za 159...
- alfaholic
- Garaža: Alfa Romeo 146 ti '97. ex
Alfa Romeo 156 1.8 TS '05. - Lokacija: Pancevo
- igorkrnic
- Drug Član
- Garaža: 2019 Stelvio Veloce 2.0AT 280ks
2020 Jeep Renegade 1.3AT 150ks
---------Ex---------
2020 Stelvio Quadrifoglio 510ks
2014 Giulietta 2.0D TCT 174ks - Lokacija: Kikinda
Ma to daju bezze rendere da zavaraju konkurenciju a kad izbace finalni model svi se cesu 
Bice to bruka auto

Bice to bruka auto

- Diego
- Drug Član
- Garaža: AR 156 1.8 TS 2002.
Opipavaju puls rajeigorkrnic napisao:Ma to daju bezze rendere da zavaraju konkurenciju a kad izbace finalni model svi se cesu
Bice to bruka auto

Po meni dobitna kombinacija bi bila mini quatroporte, naravno ako Maserati ne dobije dozvolu da pravi manje limuzine...
Evo naleteh na jedan rad na internetu, ovo bi mozda moglo imati cetvoro vrata ili da bude coupe verzija naslednice 159, izgleda interesantno u najmanju ruku.
Evo naleteh na jedan rad na internetu, ovo bi mozda moglo imati cetvoro vrata ili da bude coupe verzija naslednice 159, izgleda interesantno u najmanju ruku.
"...owning an Alfa is a portal through which all petrolheads must pass if they genuinely want to know what it is that differentiates a car from a toaster or a washing machine" by Jeremy Clarckson (da je srbin zvao bi se Jeremija)
Mislim da jedino tako naslednik 159-ke moze da napravi proboj u premium segment, posto vidim da od toga ne odustaju, ni cenovno ni po drugim stvarima, makar sto se tice Giuliette, pa shodno tome ista prica ce biti i za naslednika 159-ke...
Re: Vitorio Jano - zamjena za 159...
Upravo to !! ono sto sam vec negde napisao coupe sa 4-oro vrata u D segmentu, konkurencija Audiju A5 sportback...Po meni dobitna kombinacija bi bila mini quatroporte, naravno ako Maserati ne dobije dozvolu da pravi manje limuzine...
Mislim da jedino tako naslednik 159-ke moze da napravi proboj u premium segment, posto vidim da od toga ne odustaju, ni cenovno ni po drugim stvarima, makar sto se tice Giuliette, pa shodno tome ista prica ce biti i za naslednika 159-ke...
Tako je, Alfa zasluzuje da bude u premijum segmentu u svakom pogledu
. posle toliko tradicije i godina iza nje jedino to i zasluzuje. Tako bar moze da sacuva svoje kvalitete u danasnjem vremenu, to je moje misljenje.
Samo treba svi da se naviknemo da Alfa vise nije jeftiniji auto.

Samo treba svi da se naviknemo da Alfa vise nije jeftiniji auto.
"...owning an Alfa is a portal through which all petrolheads must pass if they genuinely want to know what it is that differentiates a car from a toaster or a washing machine" by Jeremy Clarckson (da je srbin zvao bi se Jeremija)
- alfaholic
Pa uvek je bila jeftinija od premijum nemaca koliko ja znam, ali to nije toliko bitno, bitno je da ostane dragulj automobilizma

- Woodoo
- Garaža: Službeni
Alfa Romeo Giuseppe Merosi, sportski kupe sa četiri sedišta i zadnjim pogonom, dugačak 4300 mm, širok 1810 mm i visok 1320 mm.

http://www.youtube.com/watch?v=nqw4puUQ ... r_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=nqw4puUQ ... r_embedded
- darko qv
- Garaža: Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde.....Grande Punto 1.3 MJTD 75hp
Alfa Romeo 147 8v traktor
Alfa Romeo Giulietta Qvline 2015 - Lokacija: Sutomore
- Zillgian
- Garaža: ex '07 AR159, 2.4 JTDm Q4
ex '02 AR156, 1.9 JTD - Lokacija: Ndjamena
- cirko83
- Garaža: AR 147 1.6 ts
ex AR 33. 1.5
ex AR 156 1.8ts
Ford Mondeo 2.0 benz - Lokacija: Knjazevac
Ovakav futuristički izgled bilo kog auta je meni blago rečeno odvratan, pogotovo sa Audi led sranjima. U skoroj budućnosti će svi automobili izgledati ovako i gore od ovoga tako da ćemo polako izgubiti smisao za sve ono što koliko-toliko još uvek krasi izgled naših automobila
Re: Vitorio Jano - zamjena za 159...

potpis
- Alfanatic
- Garaža: Giulia Tributo Italiano 2.0
280 AT8 Q4 '24 Verde Montreal
......................................
ex Giulia 200 '22 Sprint Vesuvio
ex MiTo 1,4 QV 170 '10 Rosso
ex Giulietta 1.4 170 '17 Misano
ex MiTo 1.4 155 '09 Rosso
ex 156 2.0 TS '00 Grigio
ex 145 1.4 Boxer '95 Blue
...................................... - Lokacija: Indjija
Na stranu farovi, ali ovde su proporcije užasne, linije stakala i staklene površine nakaradne i čitav automobil ne liči na ništa, a kamo li na Alfu
Čisto sa dizajnerske strane ovako nešto ZAISTA ne bih voleo da vozim...

Čisto sa dizajnerske strane ovako nešto ZAISTA ne bih voleo da vozim...
ONLY ALFA | FOREVER AND EVER
- alfaholic
Delim misljenje kad je ova slika u pitanju, ali kad sam pogledao video situacija je drugacija.
Ne znam sta je ovo, ali kad bi video ovako nesto u metalu, verovatno bi izgledalo brutalno dobro, kao sto mi se i ucinilo u videu koji je nesto kao 3D. Neke linije se i ne vide u 2D, tek u videu se pojavljuju farovi i njihov pravi oblik.
Ne znam, ali za sve radikalne promene treba malo vremena da se mozak privikne, meni je ovo jako interesantno...
Ne znam sta je ovo, ali kad bi video ovako nesto u metalu, verovatno bi izgledalo brutalno dobro, kao sto mi se i ucinilo u videu koji je nesto kao 3D. Neke linije se i ne vide u 2D, tek u videu se pojavljuju farovi i njihov pravi oblik.
Ne znam, ali za sve radikalne promene treba malo vremena da se mozak privikne, meni je ovo jako interesantno...
- byMaX
- Garaža: Alfa Romeo Giulia QV 510bhp AT8 2018
Alfa Romeo Giulietta 2.0jtdm3 Sport 2011
Volvo S80 2006
Mini Cooper D 2016 - Lokacija: Beograd
Ne kapiram da su toliko očajni da se svide amerikancima, da su napravili nešto u fazonu njihovog muscle car - camaro varijante... Ovo je, ako je i zvaničan render, samo koncept, neće finalni biti ni blizu toga... A isto tako, ako i izađe, nije zamena za 159...
Turismo Internacionale
- alfaholic
Ovo je delo nekog lika iz Italije koji nema veze sa AR.
Zove se Marco Procaccini i ima svoj sajt, covek se bavi dizajnom i 3d animacijom, pa imajuci u vidu da je on samk iza ovoga, ovo posladnje je stvarno vrlo interesantno, a njegova 149 ima par vrlo interesantnih detalja...
Ja posmnatram ovo kao kad bi neko od nas napravio ovakvu studiju, krajnje pozitivno i hrabro...
http://www.mpcardesign.com/
Zove se Marco Procaccini i ima svoj sajt, covek se bavi dizajnom i 3d animacijom, pa imajuci u vidu da je on samk iza ovoga, ovo posladnje je stvarno vrlo interesantno, a njegova 149 ima par vrlo interesantnih detalja...

Ja posmnatram ovo kao kad bi neko od nas napravio ovakvu studiju, krajnje pozitivno i hrabro...

http://www.mpcardesign.com/
- darko qv
- Garaža: Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde.....Grande Punto 1.3 MJTD 75hp
Alfa Romeo 147 8v traktor
Alfa Romeo Giulietta Qvline 2015 - Lokacija: Sutomore
Isto me strah da ne bude ova prica sa Craislerom pogubna bas za AR.Gledao sam danas neki test sa Giuliettom,i neki Belgijanac sa bukvalno sprda..na kraju..uzima masku,neke rotkapne i stavlja na nju i kaze kao evo ga novi Craisler.Sta dozivljesmo....... 

GOD LOVES ALFA,JESUS DROVE A 145 CLOVERLEAF
- Alfanatic
- Garaža: Giulia Tributo Italiano 2.0
280 AT8 Q4 '24 Verde Montreal
......................................
ex Giulia 200 '22 Sprint Vesuvio
ex MiTo 1,4 QV 170 '10 Rosso
ex Giulietta 1.4 170 '17 Misano
ex MiTo 1.4 155 '09 Rosso
ex 156 2.0 TS '00 Grigio
ex 145 1.4 Boxer '95 Blue
...................................... - Lokacija: Indjija
Nisam protiv radikalnih promena, ali isključivo na bazi uobičajenih tipova karoserije tipa hot hatch, coupe, limuzina, pa makar me zvali tradicionalistom zbog toga. Ova kreacija ima zatupast nos kakav se viđa na (kvazi?) terencima ili u poslednje vreme na modelima marke Mitsubishi (naravno, bez onog gigantskog i jezivog grila), a čitava forma asocira na X6 ili neke druge novotarije i mutante kakvi (po meni) ne priliče Alfi, već ih neki drugi forsiraju. Koncept ima svojih momenata, izgled spreda je namrgođen i možda nekome više odgovara nego aktuelni ("buljavi") kod Mi.To i Giuliette, ali sve je meni ovo nakaradno i neprilično automobilu sa Alfinim bedžom. Naravno, dizajn je nešto oko čega nema polemike i ubeđivanja, nekome odgovara, a nekome ne, ali video sam toliko dobrih ideja u prošlosti da me ova ne privlači ni najmanje. Zapravo, sve koje sam video u prošlosti su bolje...
ONLY ALFA | FOREVER AND EVER
Povratak na “Alfa Romeo 159 | Brera/Spider | 8C Comeptizione/Spider”