fiatecuscan AR 147 1.6ts 88kw
- m2fast4u
- Garaža: Alfa Romeo GT 2.0JTS 2008...
Pozdrav svima..Proveravam svoju alfu (147 1.6ts 88kw 2001g) preko elm-a i fiatecuscan programa pa me zanima koji su pravi parametri za ovaj motor?Trazio sam po netu i po autodati ali slabo sa podacima koje trebam...Konkretno hteo bi da uporedim podatke koje sam ja iscitao sa vrednostima koje treba da budu,na primer koliko maf uzima vazduha na leru,vrednosti O2 sondi i ostale parametre koje moze prikazati fiatecuscan u motornom delu...Unapred hvala na pomoci..
- Sauriann
- Drug Član

- Garaža: Stelvio 2.2 Q4 Lusso
ex Giulietta 2.0 TCT
ex MiTo 1.4 Turbo Benzina 155
ex 156 jtd mjet 16V SW - Lokacija: Novi Beograd
vidi na bratskom forumu, možda ima neki fiat sa istim ili sličnim motorom. Tamo je mnogo opširnija tema u vezi dijagnostike ovih motora. Ako ništa, bar ćeš naći dosta linkova koji te mogu odvesti na pravo mesto...
Moja preporuka je da nađeš nekog od kolega sa istim motorm pa snimite po 7 minuta hladnog starta pa posle uporedite tabele i grafike. Ako nema mnogo odstupanja odnda ste ili obojica ok ili niste.

Moja preporuka je da nađeš nekog od kolega sa istim motorm pa snimite po 7 minuta hladnog starta pa posle uporedite tabele i grafike. Ako nema mnogo odstupanja odnda ste ili obojica ok ili niste.
- m2fast4u
- Garaža: Alfa Romeo GT 2.0JTS 2008...
Hvala druze na odgovoru,gledao sam vec na tom forumu ali nema to sto trazim..Razmisljao sam i ja sa uporedjivanjem drugog automobila,ali kao sto kazes moze biti i da je drugi los..
U sustini moj auto radi sve ok,ali hteo bi dijagnostike radi da proverim vrednosti kod motora sa fabrickim vrednostima,maf,sonde,dizne i slicno...Nastavljam da trazim,kopam i po stranim forumima ali slabo...