Pa da zatrazim pomoc od vas profesionalaca,da ne bih nabasao na nesto nalickano,a u stvari robija

Inace komsijina je 2.0 ts 8v,ako sam dobro zapazio,a ja vozim ladu

Pa se vidimo na jesen na nekom

Santino napisao:ja bi pojurio samo 8v motor (do 95-te), ima ih jos u ok stanju...
Moje misljenje je da to nije za Alfu, samo bi joj pokvarilo izgled. Ipak, sve je stvar ukusa. Neko voli ovo, neko ono...buca33 napisao: E a kako vam se cini ono sa forom angel eyes??? Kako izgleda?? jos nisam pronasao, a nije velika muka da se doradi,posto su farovi na zabice....
buca33 napisao:Nisam se lose izrazio,mislio sam koliko kilometara da bude neka gornja granica,150 200 250??
Naravno bre. Nije ovde niko rekao da je 16v motor losbuca33 napisao:I ovo je glupo al' ajd', da pitam. Pa ako i ispadne neka sacuvana 16V uzecu i nju.![]()
![]()
Naravno, pogotovu u zimskom periodu kad je hladno kao sadbuca33 napisao: A sto se zagrevanja, auto nikad ne palim i vozim,sacekam neki minut,100ml goriva mi nista ne znaci.
gile napisao:Benzinac se pali i vozi. Ne gazi se preko tri hiljade dok ne postigne radnu temp, to je poenta.
DushanSD napisao:Zelis da znas koliko neki motor moze da predje pre nego sto dodje vreme za otvaranje i osvezavanje ili te zanima koliku brzinu postizu?buca33 napisao:Nisam se lose izrazio,mislio sam koliko kilometara da bude neka gornja granica,150 200 250??