IMAM PROBLEM NA ALFI 155 2.5 TD 1993'
Upali,radi 20 sekunde i ugasi se.Kad se masina potpuno ohladi,onda moze ponovo da se upali na 20 sekunde,moj majstor kaze da je u pitanju BOSH PUMPA.
MOZDA JE NEKO IMAO TAKAV PROBLEM PA MI MOZE POMOCI,MOZDA GRESI MAJSTOR.
HVALA UNAPRED
ALFA ROMEO 155 PROBLEM
-
gi
- Drug Član
Ne treba ti odgovor na zanimljivo pitanje, ne može nijedna druga pumpa sem originalne. U dizele se ne razumem, neko će ti već odgovoriti.
Duzi period se raspitujem za ove pumpe,ali mi je cudno,kako isti auto u ovom slucaju 155 postoji fabricki i na elektricnu pumpu i na pumpu sa sajlo,...
Cekam odgovore,ali odgovora nema

Cekam odgovore,ali odgovora nema

-
gi
- Drug Član
Polako, nije ovo Alfa Tech Support Call Center
Ako neko bude znao rećiće ti, ne brini.

- OMP
- Garaža: GP TJet
cek malo, jel moze uopste auto da radi duze od tih 20sec kad upali ili samo toliko radi svaki put i kraj?
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
- OMP
- Garaža: GP TJet
iskreno ne znam sta moze da bude, dizeli , dali svi ili samo neki, imaju temperaturni senzor(ne znam ni gde je ni kako radi) i kad on pocne da zeza auto pali samo kad je vruc a kad je hladan jako tesko ili nikako
druga stvar je ventil na pumpi(ne znam kako se strucno zove) koji neda gorivu da se vraca u rezervoar i prazni sistem za dovod, aktivira se kad se da kontakt ili tako nesto, kad taj ventil rikne gorivo se vrati u rezarvoar i onda nece da pali ali opet posle nekog vremena upali kad povuce gorivo iz rezarvoara, grejaci ne bi trebalo da budu problem jer da su losi tesko bi palio ili nebi uopste, filteri takodje, vrlo moguce da je nesto do pumpe, kao da povuce u startu i radi dok ne potrosi to sto je povukla pa kad nestane gorivo on se ugasi, bem li ga stvarno se jako slabo razumem u dizele ovo je ono nesto sto malo znam i sto sam cuo da je mucilo ljude pa bar nekako da probam da pomognem ako nesto znaci

druga stvar je ventil na pumpi(ne znam kako se strucno zove) koji neda gorivu da se vraca u rezervoar i prazni sistem za dovod, aktivira se kad se da kontakt ili tako nesto, kad taj ventil rikne gorivo se vrati u rezarvoar i onda nece da pali ali opet posle nekog vremena upali kad povuce gorivo iz rezarvoara, grejaci ne bi trebalo da budu problem jer da su losi tesko bi palio ili nebi uopste, filteri takodje, vrlo moguce da je nesto do pumpe, kao da povuce u startu i radi dok ne potrosi to sto je povukla pa kad nestane gorivo on se ugasi, bem li ga stvarno se jako slabo razumem u dizele ovo je ono nesto sto malo znam i sto sam cuo da je mucilo ljude pa bar nekako da probam da pomognem ako nesto znaci
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
- alaza
- Garaža: ex AR 166 2.4 jtd 2005.g.,
ex AR 155 2.0 16v Super '98,
ex AR 155 1.7ts '94,
ex AR 164 2.0ts '89,
ex AR 164 2.0ts '91,
ex AR 164 2.5td Super '96,
ex AR 164 2.0tb Super '96,
ex AR 164 2.0ts Super '98. - Lokacija: Pecinci
Bosh pumpa. Moj drug na bmw 725tds ima taj problem, poludeo je danas, ne moze da upali auto i zna da je bos pumpa ali trvdoglav pa misli da ce pregurati zimu.
Hvala na ovome
Moj nece da se pokrene...A sad bash naso da se kvari kad idu neradni dani...

Moj nece da se pokrene...A sad bash naso da se kvari kad idu neradni dani...