Ukraden u BG

Offtopic, kafenisanje, itd...
Korisnikov avatar
srdjan_pop
Garaža: Alfa Romeo 146 1.6 TS
Pridružio se: Sub Nov 22, 2008 2:51 pm

Ukraden u BG

Pet Dec 17, 2010 9:59 pm

Molim kolege Alfiste posto vazimo za ljude ostrog oka za detalje ako neko slucajno vidi ukraden auto...

Naime mojoj bivsoj i njenoj familiji ukraden je Mercedes w123 200d juce oko 16h u Kalja Petra. Ja jos uvek ne mogu da se opasuljum da neko danas krade auto star skoro 30 godina. U policiji kazu da je jos 3 vozila istog tipa tog dana "dignuto" pa predpostavljam da nije lov na delove vec narudzbina sa Kosova, Albanije ili... gde vec vole 123...

Inace vozilo je vlasnistvo invalida, nepokretne gospodje od kako je napravljen, od '82 godine i u odlicnom je stanju i vise ima emotivnu vrednost nego bilo koju drugu. Ceo zivot je mazen i pazen bez namere da se ikada proda (vozili ga, jeli, naslednici).

Auto je beo, ofarban pre koju godinu a skoro su sve ogrebotine zafarbane skoro i komplet je ispoliran, sija. Tablice (ako su jos na njemu) su BG 241 203. Ima komplet lajsne i uocljiv je po ocuvanosti medju hiljadama. Montirane celicne felne sa zimskim gumama i "hrom" ratkapnama, na soferci sa desne strane ima nalepnicu invalida. Unutra je fabrika crna koza (fabrika je i stanje), Pioneer muzika.

Eto, meni ne pada na pamet kako drugacije da reagujem, svi se vozimo svakodnevno pa ako neko vidi dobro bi bilo... Telefon - 064 66 84 371.

Mene licno uzasno nervira sto po gradu ima mali milion raznih kamera (prekrsajne, kontrola saobracaja, sigurnosne....) a niko ni prstom da makne iz MUP-a, a sigurno je uhvacen negde na snimku i kako nestaje auto i kako je i cime dosao "pozajmljivac" i tome slicno.... Jednostavno nece da se bave svojim poslom na koji ih niko nije naterao vec im je lakse da mene (nas sve) drndaju za nebulozno ogranicenje ili prljave tablice ili stagod. Grrrrrrr!
Korisnikov avatar
nemkebg
Garaža: nekad Opel Astra Bertone 2.0 Turbo
sada Corsa 1.0 12v
Pridružio se: Pon Dec 22, 2008 5:38 pm

Re: Ukraden u BG

Uto Dec 21, 2010 12:48 am

mali off... primer rada policije, imamo snimak, dao nam komsija koji ima kamere ispred svog ulaza, na kome se lepo vidi kako dvojica kradu tastova kola, ali policiji to nije dovoljno..... zar nemaju neki program gde bi to moglo da se obradi i da se identifikuju lopovi....
Toyota je mozak
Aston Martin je lice
Kadilak je stomak
Alfa Romeo je srce i dusa...
Korisnikov avatar
ljube-kugla
Garaža: alfa 75
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v
Pridružio se: Uto Nov 18, 2008 8:10 pm

Uto Dec 21, 2010 8:42 am

saradnja policije i tih sto su pozajmili

dok se ne prolije krv ne izlaze i ne pokrecu akciju,kao i sto je bilo u Batajnici u motelu,dok nisu pale glave u odbrani svojeg imanja
ko na nas krene iz mesta je naje&o
Korisnikov avatar
alaza
Garaža: ex AR 166 2.4 jtd 2005.g.,
ex AR 155 2.0 16v Super '98,
ex AR 155 1.7ts '94,
ex AR 164 2.0ts '89,
ex AR 164 2.0ts '91,
ex AR 164 2.5td Super '96,
ex AR 164 2.0tb Super '96,
ex AR 164 2.0ts Super '98.
Pridružio se: Uto Jan 20, 2009 11:01 pm

Uto Dec 21, 2010 5:20 pm

nemkebg napisao: zar nemaju neki program gde bi to moglo da se obradi i da se identifikuju lopovi....
Daleko je nasa policija od toga. Jos pola stanovnistva nije uradilo biometrijske licne karte (tako se ce stvoriti centralna baza podataka u glavnom racunaru), da ne spominjem nove saobracajne i tablice o kojima se prica evo sada ce, evo sada ce i tako godinama a pogotovo takav program za koji mislis da imaju.
Na zalost svih ljudi :this: :this:
Korisnikov avatar
srdjan_pop

Uto Dec 21, 2010 11:17 pm

Snimak postoji i u ovom slucaju. Doduse i ne vidi se faca dobro ali i da se vidi jako je tesko uraditi prepoznavanje lica racunarski i toga moramo biti svesni. ALI isto tako taj neko moze sigurno da se otprati "unazad" kako se stvorio tu, verovatno izasao iz nekog vozila, ili taksi ili kakogod. Nacin sigurno postoji. Uostalom i da se jasno vidi lik sigurno nije "od juce" i verovatno bi ga prepoznao svaki iole zainteresovan inspektor kao "povratnika". Resavajuci jedan resio bi bar jos 20 kradja, ali ga boli du*e. A sasvim sigurno ima i one "saradnje"... i sta sad da kazem panduru ako me zaustavi??? Da ga lepo odma oteram u 3 lepe sto ne radi svoj posao?
Korisnikov avatar
ctrl alt del
Garaža: AR 146 1.4TS
Pridružio se: Pet Dec 12, 2008 12:46 pm

Sre Dec 22, 2010 3:27 am

Ajde stvi snimak na Youtube i daj nam link.
IDEMO U RAT DA SE BIJETE.
NEKI ĆETE DA POGINETE.
A NEKI ĆEMO I DA SE VRATIMO.
Korisnikov avatar
nemkebg
Garaža: nekad Opel Astra Bertone 2.0 Turbo
sada Corsa 1.0 12v
Pridružio se: Pon Dec 22, 2008 5:38 pm

Uto Dec 28, 2010 1:09 am

lepo se vidi, jedan seta ulicom drugi trotoarom, prvi prilazi kolima (jugicu koji ne vredi ni 200e), drugi kao staje pored nesto kuca na telefonu, prvi ulazi u kola drugi uskace pali na kablove i odose, zamalo nisu udes napravili kad su kretali...
Toyota je mozak
Aston Martin je lice
Kadilak je stomak
Alfa Romeo je srce i dusa...
Korisnikov avatar
srdjan_pop

Čet Jan 20, 2011 8:22 pm

Auto PRONADJEN danas popodne, posle vise od mesec dana! Pocupani player, akumulator, znak, poluga za otvaranje haube (?!?), kablovi. Sem toga u stanju kakvom je i bio.

Inace kad je nestao bio je "nepropisno" parkiran. "Pozajmiljivaci" su ga ostavili u zoni par km dalje i danas je stiglo 5 kazni za parking preko kojih je lociran :D . Naravno na autu je jos gomila kazni koje ce verovatno tek da stignu :).

Samo mi nije jasno da nista nije bilo sumnjivo panduru koji seta ili onima sto proveravaju parking sto tu auto stoji otkljucan mesec dana sa spustenim prozorom (!?!).

Eto jedan od zaista retkih happy-end ova, a ja sam bar razocaran funkcionisanjem nasih raznih sluzbi koje se finansiraju od nasih para :(.

:drink
Korisnikov avatar
ljube-kugla
Garaža: alfa 75
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v
Pridružio se: Uto Nov 18, 2008 8:10 pm

Čet Jan 20, 2011 11:07 pm

sve su to radnici koji rade neko vreme i odu,nije mu bitno kako ce odraditi posao bitno da se otalja i on je svoje obavio,a sto je to tako nema veze

bar je auto pronadjen
ko na nas krene iz mesta je naje&o

Povratak na “Cafeteria da Romeo”