pedja_156 napisao:Xaxa zamisli facu prodavcu kad bi mu saopstio da ti treba daska za salovanje za pravljenje kutije zvucnika

Pravi naziv ploce sutra

pedja_156 napisao:Xaxa zamisli facu prodavcu kad bi mu saopstio da ti treba daska za salovanje za pravljenje kutije zvucnika
Imaš PMRoki napisao:Ja vec imam visokotonce u stubovima napred i fabricku muziku , posto dolazim u BG u sredu ili cetvrtak gde bih mogao da pogledam da kupim , posto ovde kod nas u Cacku nema nikakav izbor samo neka sr....!
ja je imam kod mene u gepeku i bas sam zadovoljan daje pravu dubinu zvuku u kombinaciji sa fabrickom postavkom i nista vise ja nebih tu dirao.G0XY napisao:Vrlo sam zadovoljan zvukom,a verovatno ce biti i bolji kada prednje zvucnike lepo postavim u postojece zvucne kutije, koje ce biti potpuno zatvorene (sada imam lufta)
Jbm ti bocu pozadi,ladno bih stavio ovo da nemam bocu
Integrisano pojacalo 80w,320w max,nista mi vise ne bi trebalo.HU mi ima izlaz za vufer,samo ga ubodem,izvucem zicu sa kumulatora i
Tebra,SAL je extra,naslusao sam se jednog 2*175 watt,sa neonkama....mnogo dobar!!dusan 145 kv napisao:Hmmmmmnikad nisam imao prilike da cujem tu SAL bass tubu...
Ovakvu sam ja tubu imao,odlicna je![]()
Детаљи:
портован цилиндрични кућиште са једним 12 "сабвуфер
досадан-папира конуса и алуминијума гласнице
маска и црни тепих поклопац
монтирање укључено
4-ома укупне импедансе
Снага: 50-200 В РМС (600 В пеак повер)
Фреквентни распон: 35-500 Хз
Осетљивост: 91 дБ
Ali ja bi pre jurio ovako nesto
blaupunkt gtb300
Ne razumem koji problem imas sa tom bocom?
I posalji mi sliku gepeka na PP,zanima me ta boca....