pomozite dvoumim se
- SCHUMACHER
- Garaža: Ex ALFA ROMEO 155 2.0 8V T.SPARK
Ex ALFA ROMEO 145 1.4 16V T.SPARK
ALFA ROMEO 155 2.0 16V T.SPARK
ALFA ROMEO 156 1.9 JTD
ALFA ROMEO 166 2.4 JTD
ALFA ROMEO 166 3.0 V6 24V - Lokacija: PODGORICA
Samo lagano,imas vremena s' obzirom da planiras da je ostavis za sebe i da auto radis iskljucivo po svom meraku...Nisi vidio ni jedan auto po cijoj bi "mustri" radio Sprinta ili ce ti neki auto posluziti kao inspiracija?
Gledaj da ga sto manje kitujes prije lakiranja (mada to znas sam) jer bi je posle 3-4 godine opet morao raditi.
Odlicno si odradio zadnji kraj,vidi se da je bio ogroman posao...
Gledaj da ga sto manje kitujes prije lakiranja (mada to znas sam) jer bi je posle 3-4 godine opet morao raditi.
Odlicno si odradio zadnji kraj,vidi se da je bio ogroman posao...
"Tresu se soliteri,
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
- Nesa-Sprint
- Garaža: Sprint'90 i Laguna'06
Neradim po nikakvoj mustri ,prvo sam mislio da prednji deo uradim u stilu brere ali sam za sada odustao i teram u drugom pravcu.
ubacujem tablu od 33 16v koju sam malko doradio sa drugacijim cajgerima i led osvetlenjem.

U toku su i radovi na led stop svetlma pa kad zavrsim stavljam slike da cujem misljenje.
ubacujem tablu od 33 16v koju sam malko doradio sa drugacijim cajgerima i led osvetlenjem.

U toku su i radovi na led stop svetlma pa kad zavrsim stavljam slike da cujem misljenje.
- G0XY
- Garaža: Mito QV
- Nesa-Sprint
- Ducero
- Garaža: 145 Bomber,ostatak garaze zauzimaju bicikle
3

I like big, fat men like you. When they fall, they make more noise. And sometimes they never get up.
https://www.facebook.com/pages/Ducero-C ... 409?ref=hl
https://www.facebook.com/pages/Ducero-C ... 409?ref=hl
- darko qv
- Garaža: Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde.....Grande Punto 1.3 MJTD 75hp
Alfa Romeo 147 8v traktor
Alfa Romeo Giulietta Qvline 2015 - Lokacija: Sutomore
Moje misljenje..za sva tri ..
Sorry

Sorry

GOD LOVES ALFA,JESUS DROVE A 145 CLOVERLEAF
- G0XY
Joj Neso.... pa ti volani su mi vise za neku deciju konzolu,uopste mi se ne svidjaju
Tu vise ide neki retro sportski volan,ali dzaba mi tebi ovde pricamo, nista ti ne slusas decace

Tu vise ide neki retro sportski volan,ali dzaba mi tebi ovde pricamo, nista ti ne slusas decace

A Man's Got to Know His Limitations...
- SCHUMACHER
ALFA ROMEO 156 1.9 JTD
ALFA ROMEO 166 2.4 JTD
Ragazzi,covjek je na svoj nacin i ispostovacemo ga do kraja.Prvi je naj-interesantniji,ali nije ni malo praktican,tako da-varijanta br.3. po meni najbolje izgleda,druga je vec pravi "smajling" i da radis "scirocc-a" mogla bi,ali za Sprinta-nikako.
"Tresu se soliteri,
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
- cirko83
- Garaža: AR 147 1.6 ts
ex AR 33. 1.5
ex AR 156 1.8ts
Ford Mondeo 2.0 benz - Lokacija: Knjazevac
Po pitanju sređivanja tvog auta definitivno nismo na istoj talasnoj dužini, mislim većina nas sa foruma i ti. Na ovom forumu se više ceni racing varijanta i na taj način smo pokušali da ti pomognemo, ali normalno ti odlučuješ kako će tvoj auto da izgleda. Ovo je volan od kolege Stefan Zailac koji bi po mom mišljenju legao samo tako:

potpis
- Nesa-Sprint
http://maximustuning.weebly.com/uploads ... 4_orig.jpg
Koliko se ja secam ovako nesto je rejs varijanta od prevrnute koze.
Nemoj se ljutis
ipak smo svi
samo ukusi i zelje malo drugaciji.
Re: pomozite dvoumim se
i ja mislim da prva varijanta naj upadljivija ali 3 naj prakticniji.SCHUMACHER napisao:Ragazzi,covjek je na svoj nacin i ispostovacemo ga do kraja.Prvi je naj-interesantniji,ali nije ni malo praktican,tako da-varijanta br.3. po meni najbolje izgleda,druga je vec pravi "smajling" i da radis "scirocc-a" mogla bi,ali za Sprinta-nikako.
Cirko sve je to ok za rejs ali otkad je drvo rejs ili sam upao u 2 dimenziju, a i drvo se nebi bas slagalo sa ostatkom .cirko83 napisao:Po pitanju sređivanja tvog auta definitivno nismo na istoj talasnoj dužini, mislim većina nas sa foruma i ti. Na ovom forumu se više ceni racing varijanta i na taj način smo pokušali da ti pomognemo, ali normalno ti odlučuješ kako će tvoj auto da izgleda. Ovo je volan od kolege Stefan Zailac koji bi po mom mišljenju legao samo tako:
http://maximustuning.weebly.com/uploads ... 4_orig.jpg
Koliko se ja secam ovako nesto je rejs varijanta od prevrnute koze.
Nemoj se ljutis

- cirko83
ex AR 33. 1.5
ex AR 156 1.8ts
Ma ne ljutim se, ali iskreno meni su ova tvoja tri za spejs šatl, a ne za auto

potpis
- wlady
- Garaža: AS sprint 1.3 '85 grigio nisidia met.
- Nesa-Sprint
Wlady nije los,ali zbog nogara mi treba sa zaravnjenim donjim delom.DA volim futur volim pa sta mogu (nisam kriv majke mi nagovorila me deca)vidi se i po eksterijeru a videce se i po enterijeru.Takav sam ,izvinite ako vam to smeta.
- SCHUMACHER
ALFA ROMEO 156 1.9 JTD
ALFA ROMEO 166 2.4 JTD
Samo naprijed,kad si poceo,nema nazad 

"Tresu se soliteri,
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
- wlady
- Garaža: AS sprint 1.3 '85 grigio nisidia met.
ma nema frke ,ne diskutujem ja niciji ukus,jednostavno u odnosu na auto sam to rekao.mada malo je rano za kritike(kostrutive),ipak auto jos nije gotov.
nije mi palo na pamet da moze da smeta,upravu si za ravan model volana
nije mi palo na pamet da moze da smeta,upravu si za ravan model volana
- MARJAN 155
- Garaža: Alfa 155 1.8 8v wide narow
Alfa 159 1.9 16v Jtdm
Alfa GTV 2.0 TS - Lokacija: Podgorica
http://www.momo.it/momostore/media/cata ... gotham.jpg.
imas najveci izbor volana.i da mene pitas MOMO i nista drugp.pozdrav samo naprijed

imas najveci izbor volana.i da mene pitas MOMO i nista drugp.pozdrav samo naprijed

La Beleza non basta!!!
- StefanMih
- Garaža: 156 JTD, 33 Racer, Panda 750
Samo bih dodao da volan nije pepeljara, nego da isti mozhe da koshta zhivota tako da ne bih bash kineskom "kvalitetu" isti dao u ruke...Ako vec ocesh neki aftermarket nadji OMP ili neshto slichno...
Nema ljutnje...Da si neki srednjeshkolac shvatio bi' te ali obzirom da nisi, ne vidim poentu nikakvu...Kad sam vidio da se radi o 4x4 mislio sam da cemo se ovdje baviti problemom turbine ili kompresora i slichnim stvarima, a ne plastikom i diodama ali dobro, kako god, necu da se mjesham...
Nema ljutnje...Da si neki srednjeshkolac shvatio bi' te ali obzirom da nisi, ne vidim poentu nikakvu...Kad sam vidio da se radi o 4x4 mislio sam da cemo se ovdje baviti problemom turbine ili kompresora i slichnim stvarima, a ne plastikom i diodama ali dobro, kako god, necu da se mjesham...

- Nesa-Sprint
Di znam sta cu ,do volana ima jos dosta posla.
Sto se tice plastike i dioda i one su sastavni deo auta ,a to sto se radi o 4x4 stavljam i bice slika i price i o tome,a turbinu za sada nemam u planu (previse ulaganja a nije mi preko potrebna)i nisam napisao TURBO pa da sam te zbunio i razocarao sto nema nista o tome.
U pravu si MOMO je momo vec vozio sa njim ,izlizao i razmisljam dali neki nov ili da presvucem moj stari.Nadam se da se vidi koji je.MARJAN 155 napisao:http://www.momo.it/momostore/media/cata ... gotham.jpg.
![]()
http://postimage.org/image/2ju7yul5w/
Di znam sta cu ,do volana ima jos dosta posla.
Uz duzno postovanje ,neljutim se znam da je volan mnogo bitan ali treba naci varijantu da zadovoljava kvalitet,funkcionalnost a pritom da se izgledom ukomponuje sa ostatkom auta.StefanMih napisao:Samo bih dodao da volan nije pepeljara, nego da isti mozhe da koshta zhivota tako da ne bih bash kineskom "kvalitetu" isti dao u ruke...Ako vec ocesh neki aftermarket nadji OMP ili neshto slichno...
Sto se tice plastike i dioda i one su sastavni deo auta ,a to sto se radi o 4x4 stavljam i bice slika i price i o tome,a turbinu za sada nemam u planu (previse ulaganja a nije mi preko potrebna)i nisam napisao TURBO pa da sam te zbunio i razocarao sto nema nista o tome.

- SCHUMACHER
ALFA ROMEO 156 1.9 JTD
ALFA ROMEO 166 2.4 JTD
Ovaj MOMO,ne izgleda lose,mislim da Marijan ima slican u njegovoj 155,ali bojim se da ti nece ici uz dizajn koji planiras da odradis na Sprintu,mozda ce biti malo "staromodan",za tvoj poduhvat...
"Tresu se soliteri,
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
- Nesa-Sprint
Sumaheru u pravu si dizajn ce biti futur a i enterijer pa cu morati takav i volan.Jedan od retkih si koji vidi u kom pravcu guram i podrzavas me u tome sto radim,a sa svojim sugestijama mi samo pomazes.Hvala ti na tome zasluzujes
.
Komentari tipa nisi trebo da diras nista mi ne pomazu jer sam se originala navozao ,a i krenuo sam u modifikaciju pa sta bude.Nadam se da ce sve ispasti kako treba.
SCHUMACHER napisao:Ovaj MOMO,ne izgleda lose,mislim da Marijan ima slican u njegovoj 155,ali bojim se da ti nece ici uz dizajn koji planiras da odradis na Sprintu,mozda ce biti malo "staromodan",za tvoj poduhvat...

Komentari tipa nisi trebo da diras nista mi ne pomazu jer sam se originala navozao ,a i krenuo sam u modifikaciju pa sta bude.Nadam se da ce sve ispasti kako treba.
- SCHUMACHER
ALFA ROMEO 156 1.9 JTD
ALFA ROMEO 166 2.4 JTD
Samo lagano brate,skapirao sam odmah sta hoces,i ostali su vjerovatno,ali im je "zao" Sprinta,nista drugo
Ako moze jedan predlog za boju:
Ducati crvena,potrazi na netu Ducati 1098 i pogledaj boju,ubitacna je,a u Pg ima jedan takav Ducati,cesto ga gledam i boje mu se ne mogu nagledat.Malo je skuplja jer nije nitro nego vodena ali jbg,ako vec radis Sprinta,radi ga bezrezervno,a pronaci cu nedje sifru boje pa ti saljem neka ti neko malo zamijesa pa vidi svidja li ti se
A i neka se barem po boji vidi da je Alfa Romeo

Ako moze jedan predlog za boju:
Ducati crvena,potrazi na netu Ducati 1098 i pogledaj boju,ubitacna je,a u Pg ima jedan takav Ducati,cesto ga gledam i boje mu se ne mogu nagledat.Malo je skuplja jer nije nitro nego vodena ali jbg,ako vec radis Sprinta,radi ga bezrezervno,a pronaci cu nedje sifru boje pa ti saljem neka ti neko malo zamijesa pa vidi svidja li ti se

A i neka se barem po boji vidi da je Alfa Romeo

"Tresu se soliteri,
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
- cirko83
ex AR 33. 1.5
ex AR 156 1.8ts
SCHUMACHER napisao:Samo lagano brate,skapirao sam odmah sta hoces,i ostali su vjerovatno,ali im je "zao" Sprinta,nista drugo![]()

potpis
- Nesa-Sprint
Hvala momci na razumevanju.Sto se tice boje crvena dolazi u obzir,posalji mi sifru da je gledam malko.Mada do farbanja ima jos mnogo da
ali mogu da razmisljam o toj farbi.

- Nesa-Sprint
- G0XY
Idi bre Neso smrzoh se sad
A=120cm
B=138cm
Zmogavce sam placao oko 1300din po komadu nove,far je oko 25eur polovan,maska oko 15eur polovna...

A=120cm
B=138cm
Zmogavce sam placao oko 1300din po komadu nove,far je oko 25eur polovan,maska oko 15eur polovna...
A Man's Got to Know His Limitations...