Muzika za 156 par pitanja

Bez duše bismo bili samo mašine...
Korisnikov avatar
Sauriann
Drug Član
Drug Član
Garaža: Stelvio 2.2 Q4 Lusso

ex Giulietta 2.0 TCT
ex MiTo 1.4 Turbo Benzina 155
ex 156 jtd mjet 16V SW
Pridružio se: Sub Okt 30, 2010 7:39 am

Muzika za 156 par pitanja

Uto Nov 23, 2010 9:59 pm

Pozdrav kolege,
uskoro bih da menjam fabričku muziku pošto nemam bose a sa prošlim autom sam prodao ekstra kombinaciju sony i visaton muzike koju sada ne mogu da prežalim a ova alfina fabrička mi posle toga blago rečeno zvuči smešno.
Za početak sam skeptičan da li će vizuelno bilo koji HU na AR156 izgledati lepo.
Može li neko da mi preporuči HU koji je siv sa crvenim osvetljenjem i da se lepo uklapa u ostatak centralnog dela (predpostavljam da ima neki dodatni okvir da se kupi). Cena mi nije važna ali mi je dovoljan mp3/bt/usb plejer sa minimum 4*50w i izlazom za pojačalo(dvd transformersi i ostale zajebancije mi nisu interensantne jer zaklanjaju pola centralnog dela a koštaju brdo para). Najradie bih alpine mada sony i clarion isto mogu. Pionirče mi se nekako nikad nije sviđalo. Znači do nekih 150e (može i polovno očuvano)

Šta provereno da vijam ili šta neko od vas koristi. Ranije sam vozio clia i džekovi su bili standardizovani, znači 15min posla za instalaciju HU. Da li je tako i kod Alfi. Zanima me još koji su zvučnici u vratima napred i nazad (veličina/tip/otpor/snaga).
Ako postoji tema sa muzikom za 156 ja se izvinjavam, nisam uspeo da nađem pa neka admin spoji...Hvala, nadam se da nisam smorio sa mnogo pitanja odjednom. :)

pozdrav
Korisnikov avatar
DogoArgentino
Garaža: Alfa `02 god. 147 1.6 TS 120 ks
-----------------------------
Fabia `08 god. 1.2 HTP 70 ks
Pridružio se: Sub Feb 20, 2010 9:43 am

Re: Muzika za 156 par pitanja

Čet Nov 25, 2010 12:35 am

Sto se HU tice, ja sam uzeo sivi sa crvenim osvetljenjem i to ALPINE 9882 rsi
Samo mislim da je u Srbiji neces naci....
Oko 300 eur

Slika
Ne obaziri se na ovih 6 plavih tastera, svetle crveno ;) plavi su samo kad je HU ugasen..
A kao i svaka alpina, iz menija mozes da biras crvena/plava iluminacija
Siva je za nijansu svetlija od alfine konzole (u 147-ici) ali je crveno osvetljenje identicno alfinom, kao da je fabricki nocu..
Dalje da ti ne pricam, posto vidim da razmisljas bas o Alpini pa pretpostavljam da znas kakve su to zverke ;)

Sve ostalo imas ovde, da ne vrtimo celu pricu u krug... pa ako i dalje nesto treba, pitaj ;)
viewtopic.php?f=53&t=49028
ZNAM MILION PRIMERA GDE SU LJUDI PRODALI NJIVU I KUPILI AUDI, PASAT, BMW ILI MERCEDES... ALI NIKADA NISAM CUO DA JE NEKO PRODAO NJIVU I KUPIO ALFU...
Slika
Korisnikov avatar
Sauriann
Drug Član
Drug Član
Garaža: Stelvio 2.2 Q4 Lusso

ex Giulietta 2.0 TCT
ex MiTo 1.4 Turbo Benzina 155
ex 156 jtd mjet 16V SW
Pridružio se: Sub Okt 30, 2010 7:39 am

Re: Muzika za 156 par pitanja

Čet Nov 25, 2010 9:22 am