To je sigurno ta, nema 2

Gledam je svaki dan. Hrvatska je, skinuo je covek tablice. Tu je vec vise od mesec dana...a nije je od oprao od puta i musica.Markoni147 napisao:147 GTA crvena sa BBS CH felnama, bez tablica, stoji parkirana u Gospodar Jevremovoj...

Lepo covek trebao da uzme 1.9 JTD i milina...Markoni147 napisao:Jeste GTA...
Retko se vozi (skup benzin)...

Vidim sa strane piše V6, ma reko to se neko loži a onda kad dade čovek po gasu čujem zvuuuk a i vidim na trenutak V6 24V na gepeku
 Vidim sa strane piše V6, ma reko to se neko loži a onda kad dade čovek po gasu čujem zvuuuk a i vidim na trenutak V6 24V na gepeku   I odeeeeee
 I odeeeeee  

Cigan mala
 Cigan mala 

i video sam JEDNU 156...i to je to sto se tice Alfe...(ustvari i jednu 33 u katastrofa stanju)...Italijana ni za lek (doduse ni Francuza,Japanac...) sve sam Nemac ,Mecka prednjaci...
  i video sam JEDNU 156...i to je to sto se tice Alfe...(ustvari i jednu 33 u katastrofa stanju)...Italijana ni za lek (doduse ni Francuza,Japanac...) sve sam Nemac ,Mecka prednjaci... 
Nemoj da se trudis italijana tu neces videti, prava su retkost... Ali zato ferari, lambordzini, brabusa i ostale exotike koliko hoces pogotovo u vece...Dragon napisao:Ne znam gde da napisem, ali ajde ovde.
Dva dana sam u Moskvi i video sam milion automobila i samo DVE Alfe. Jednu 159 i jednu 156 2.5. Ova 159 je bas lepa, bela sa crnim felnama i blagim tuningom.
Fiata - komada 0, Lancia - komada 0
Samo Nemac, Japanac i poneki Francuz. Inace, kakvih kola ovde ima, to je da ti pamet stane.