Mislio sam da ubudzim na moju 1.7 TS diskove i klijesta od 2.0 16v ali mi jedan majstor rece da to ne moze???
Sta bih jos morao zamijeniti ako zelim da stavim vece diskove i klijesta?
"Tresu se soliteri,
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
Hvala na odgovoru fratello-zasto mi je onda ovaj rekao da ne moze-pojma nemam...
Zaboravio sam da se zahvalim i ostalima na odgovorima i slikama i da se zahvalim Lakiju na otvaranju ove teme,ja sam trazio,ali nije bilo nista vezano za upgrade kocnica i sl. na prethodnim stranama
"Tresu se soliteri,
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
Pitatore:Ako mislis na mene,meni su 17-ice tako da nema problema.
OMP:Dosta je i 284 mm,mada sam gledao da na 155 budze i od 166 v6 klijesta i diskove,ali ne znam kako rjesavaju "srce" diska,s obzirom da su ove i nakon budzenja ostajale sa 4 sarafa?
"Tresu se soliteri,
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
Garaža: Ex Alfa Romeo 147 1.6TS 120ks+chip Ex Alfa Romeo Sprint QV 1.7 8v Ex Škoda Octavia A5 FL 1.4TSI Ex Fiat Punto Sporting 1.2 16v Ex Alfa Romeo GT 1.9jtd 16v Alfa Romeo Giulietta Sprint 1.4 tb 2020 Škoda Kodiaq Peugeot speedfight 3
jedna rupa se slicuje a tri se buse nove i nikakav problem
kod mene su diskovi od omege 3.0,296mm
zbog velicine celjusti sam isao na 272mm ali je sa 5 rupa
kad je usrafljen disk za glavcinu onda sam probusio te nove rupe i ubacio brezone sa zadnje strane kako su i bili samo sam ih sve zategao na odgovarajuci raspon na celicnu felnu i sa zadnje strane uvario prsten da svi budu zajebno da ne bi ispadali pozadi jer su labavi
Vnov,hvala na slici i predlogu,i ja bih volio da ubudzim od Coupea,ali se tesko nalaze i dosta su skuplji nego ovi od 284 mm,mada ja mislim da su na Coupea-Brembo klijesta i diskovi,nisam siguran...
Ljube svaka cast,kod tebe nema da ne moze,hvala na slikama
Mogu li te samo zamolit ako nisam dosadan da mi opet na pm posaljes onu sliku za busenje diskova da je ponesem majstoru kad budem radio?
Pejo,vjerovatno bi bilo potrebno malo budzenja,ali ako je isti promjer sarafa za tu 164 i 156,onda mislim da ne bi bilo problema,ali opet zavisi i vrijedi li se cimat ako je neka manja razlika u dimenzijama diskova tvoje i te 164 npr...
U svakom slucaju,na tvom mjestu isao bih na varijantu diskova i klijesta sa 166 iako je za 166 veci promjer sarafa.U tom slucaju mozda se mozes dogovorit sa Ljubetom da ti slicuje disk i napravi nove rupe po nekoj prijateljskoj cijeni...
"Tresu se soliteri,
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
Garaža: Ex Alfa Romeo 147 1.6TS 120ks+chip Ex Alfa Romeo Sprint QV 1.7 8v Ex Škoda Octavia A5 FL 1.4TSI Ex Fiat Punto Sporting 1.2 16v Ex Alfa Romeo GT 1.9jtd 16v Alfa Romeo Giulietta Sprint 1.4 tb 2020 Škoda Kodiaq Peugeot speedfight 3
Ma to za 17 nije problem, ali sta radititi sa ovom zimskom varijantom od 15.... cak i sa manjim diskom ne znam da li bi mogla manja felna od 17 zbog samih kljesta.... p.s. jel ima neko semu za ove adaptere ili mora lenjir sestar i uglomer...
schumi nadam se da se ne ljutis sto pitam ovo u tvojoj temi isto je vezano za unapredjenje kocnica pa nisam hteo da otvaram novu Isao bih na varijantu disk 305 mm ali me ti adapteri j.bu ako neko ima semu sa tim adapterima za 156 bio bih zahvalan da okaci pa da onda sa tom semom maltretiram strugara