A, evo i mog problema : Lik mi spustio cenu, bio mu preskochio kaish i pokrivio ventile...Ja poslao po caletu drugu glavu sa ventilima, oni stave i opet kazhe lik da radi samo na 3 klipa...Cale uzme i plati shlep sluzhbu (280km) i donesu je kod mene kuci. Ja kod majstora, upalimo je i pochela da baca plavi dim a o zvuku motora i da ne govorim..Sledeci dan (tj. juche), moj majstor skine desnu glavu i kad sam video, skoro da me shlog udario
Alfa 33 1.7 16v BAKSUZ
Izvinjavam se svima, nisam se josh pretsavio u Alfa virusu ali chim se sredi, okachicu i neke fotke...
A, evo i mog problema : Lik mi spustio cenu, bio mu preskochio kaish i pokrivio ventile...Ja poslao po caletu drugu glavu sa ventilima, oni stave i opet kazhe lik da radi samo na 3 klipa...Cale uzme i plati shlep sluzhbu (280km) i donesu je kod mene kuci. Ja kod majstora, upalimo je i pochela da baca plavi dim a o zvuku motora i da ne govorim..Sledeci dan (tj. juche), moj majstor skine desnu glavu i kad sam video, skoro da me shlog udario
(iskrivljeni ventili,oshtecena glava motora,PROBIJENA oba klipa i oshtecena malo stublina)..Ja, shta cu, danas nazovem da se inforimesh oko cene delova za opravku i 10min nakon razgovora, zove me majstor i kazhe (skinuo karter i 2 klipa) i da nishta ne vredi, stublina pukla (blok motora otisho po ku***) I sada muku muchim da nadjem taj isti motor jer opravka ovog mi se nikako ne isplati...
Chim se sve to sredi, ja slikam i stavljam da je vidite.. Verovatno je ovo jedan od milion sluchajeva al shta cu, baksuz na kvadrat.. Ja sam stari alfash i zato sam tako i uporan, pre nje sam imao 2 alfe..pozz svima i svako dobro!
- pejo
- Garaža: ALFA 156
aj mi se javi mozda ti mogu pomoci 
MISLIO SAM...je majka svih zajeba
moj mob 069/1468-109 viber
moj mob 069/1468-109 viber
- Trenta Tre
Naci ceo 16v iz 33 ispravan je gotovo nemoguca misija,mozda iz 145/6 ali ni njih nema.Bolje pojuri nekog 8v.

"Pejo" evo ti moj mail pa mi poshalji br tel. nikolamackaski@yahoo.com
A,jbg "Trenta Tre" svestan sam ja toga, al shta mogu...Da li mozhe da zeza ako se uzme sa 8v? (mislim na komp)..16v je mama za prethodne serije motora, a sad, da li postoji velika razlika shto se tiche performansi, to ne znam.
A,jbg "Trenta Tre" svestan sam ja toga, al shta mogu...Da li mozhe da zeza ako se uzme sa 8v? (mislim na komp)..16v je mama za prethodne serije motora, a sad, da li postoji velika razlika shto se tiche performansi, to ne znam.
- Ducero
- Garaža: 145 Bomber,ostatak garaze zauzimaju bicikle
Ima jedna bela 33-trojka koja je na prodaju u Kraljevu.Dobro izgleda spolja,nzm koji je motor.Mozda ima plin ali nisam siguran.Vlasnik je od skoro prodaje,tu alfu uvek gledam kad izdem za Kraljevo.Mogu da odem sutra i da je pogledam detaljno i da je slikam.Ako hoces?
I znam da su na jednom otpadu u Konarevu rastavili 33-trojku stranca,ali opet nzm koji je motor unutra
??? Mogu sutra i to da ti pogledam,ako ima motor koji tebi treba jacu da ga slikam lepo,pitacu za cenu.Pa cu to posle tebi lepo da pokazem,pa ako si zainteresovan da pregovaramo dalje.
pozdrav
I znam da su na jednom otpadu u Konarevu rastavili 33-trojku stranca,ali opet nzm koji je motor unutra
pozdrav
I like big, fat men like you. When they fall, they make more noise. And sometimes they never get up.
https://www.facebook.com/pages/Ducero-C ... 409?ref=hl
Pronadjen je odgovarajuci motor
Jedan lik je danas stigao kuci iz Italije i doneo 2 motora od 1.7 i 1 od 1.5...Bio sam i u BG nashao josh jedan 1.7 sa 16v 200e. Tako da, sad na posao pa javim
Hvala svima

- Ducero
- Garaža: 145 Bomber,ostatak garaze zauzimaju bicikle
Kad je sredis,predstavi auto u alfa virusu i okaci koju fotku
Re: Alfa 33 1.7 16v BAKSUZ
mackaski9 napisao:Pronadjen je odgovarajuci motorJedan lik je danas stigao kuci iz Italije i doneo 2 motora od 1.7 i 1 od 1.5...Bio sam i u BG nashao josh jedan 1.7 sa 16v 200e. Tako da, sad na posao pa javim
Hvala svima
![]()
![]()
Kad je sredis,predstavi auto u alfa virusu i okaci koju fotku
I like big, fat men like you. When they fall, they make more noise. And sometimes they never get up.
- Trenta Tre
Za ovo svaka cast.Iskreno nisam verovao da jos uvek ima,pre 3 god kada sam ja trazio za sebe jedva sam nasao.mackaski9 napisao:Bio sam i u BG nashao josh jedan 1.7 sa 16v 200e