djape1977 napisao:extra auto!
jos kad bi se otarasio ovih US spec branika...
koji je motor? 1.6 ili 2.0?
kontaktiraj me ako ti treba nesto od delova, imam brdo mehanike za stare fiate
pa zna se : Golf 2 DizelG0XY napisao:"Koji auto da kupim,a da ga prodam za iste pare bez ulaganja?"
U KG covek prodaje auto koji izgleda bukvalno isto kao ovaj koji ima kolega i vrlo dobrom je stanju. Covek trazi vec mesecima 10000 i ne moze da dobije. Inace, je taj lik nerealan sa cenama. Znaci defitnivno manje od toga, a koliko realno zavisi i od stvarnog stanja vozila.caldari napisao:Kolika je vrednost ovog Fiata u Srbiji?
starac vujadin napisao:U KG covek prodaje auto koji izgleda bukvalno isto kao ovaj koji ima kolega i vrlo dobrom je stanju. Covek trazi vec mesecima 10000 i ne moze da dobije. Inace, je taj lik nerealan sa cenama. Znaci defitnivno manje od toga, a koliko realno zavisi i od stvarnog stanja vozila.caldari napisao:Kolika je vrednost ovog Fiata u Srbiji?
Moj 850 je zavrsio u Bujanovcu kod nekog klinca...aca73 napisao:gde je zavrsio tvoj 850 cabrio? u bgdu ih je bilo 2-3 najbolji sigurno crveni sa senjaka ali vec duze vremena nema nikakvog traga tom autu. 124 spyder ima jos sigurno dva tri osim spomenutih-vlasnik srebrnog ima jos jednog za rad a jos jedan totalni raspad koji stoji pod ciradom vec 15 god. je kod djeram pijace
taj koji je bio pod ciradom od letos je kod majstora koji pokusava da ga osposobi nakon odlezane robije, ovaj sto si slikao je i dan danas u slicnom-pristojnom stanju pojavi se po neki put na nekom bgd skupu a vozi ga jedan fotograf-novinarOMP napisao:jal taj pod ciradom crvene boje, par ulica pre Djerma stoji parkiran, bar je tamo nekad bio ali bez cirade, ne znam tacno ime ulice ali malo iznad orla pa preko puta neka od ulica sto izlaze na dimitrijaluto je stariji model od ovog nije pininfarina, ovakav
ne znam sta je sa ovim i ciji je, uslikao sam ga pre nekih 4-5 godina